НОЕМВРИйчето расте, бебчето оформя се и заприличва на дете!

• 11 720
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Запис и от нас!
Честито на именниците и месечинките!  bouquet  bouquet  bouquet
Петенце - благодаря за темичката!

# 31
  • На топло...
Здрасти, мацки! Hug
Петенце, за темичката  bouquet!

Честити празници на всички празнуващи...

Нелчо, нищо не знам за тези продукти, но виж пък хубав късмет, че Пепенка пак е насреща...
А в една друга тема четох, че като не става да изтриеш, отиваш просто на "редактирай" и слагаш една точка вместо поста. Но пък нищо тайно не си писала, тъй че Wink... няма и за какво да се извиняваш...

Диданче, искам много силно да те гушна заради тези проблеми с гърдите...  Hug
Боже, тук имаме толкова майчета, през толкова проблеми минали... Гордея се да ви познавам, момичета Hug Hug Hug...

Вита, дано се регулират нещата скоро fingerscrossed Hug...

Ние днес с Йоши двамата прибирахме, подреждахме, чистихме, прахме... цял ден така... и се носихме sling, та доооста бавно ставаше. Много звучи, а е само отгоре-отгоре една стая Joy, преди същата работа за нула време я свършвах...

Лека и спокойна нощ... Heart Eyes

# 32
Запис  Two Hearts Да не ни забравите fadein
Моята Али по цял ден спи, а вечерно време като се почне от 11часа до 4-5сутринта- будуване и рев  ooooh!, направо вече не знам какво да правя и къде се намирам. Ако някой има идея как да обърна режима, моля да сподели. Ако трябва да бъда честна, трябва да призная че вече не и обръщаме внимание като плаче и спим, просто физически не се издържа. Много ми е гузно но това е положението Embarassed, пет часа носене на ръце не се издържа .
Ние сме така вече две седмици сигурно, само дето Емили не плаче. Будува. Но откакто давам чайче от резене и лайка/аз го варя/, положението сякаш се пооправи и май ще оправим и режима. Кога спи, кога не спи... сега нацяло се омота, но намирам време и аз да полегна нощем. Опитай и ти чай от резене и лайка...

............................

Момичета, гледах страхотен филм сега, за две деца, фантастика, но хубава. Ето линка -

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=98004&hit=1

Сядате на земята, слагате бебо на голяма възглавница на краката ви и докато нежно го полюшвате филма ще ви излекува безсънието и нервите  Mr. Green Hug

# 33
 newsm46 smile3524 Лека, спокойна и поспаливанощ на всички  Hug

# 34
Минавам само да се запиша, та да не ви търся утре  Laughing
Младежът спи отдавна, но аз скитам из апартамента по късни доби, използвам, че всички са заспали и имам цялото време на света за себе си Mr. Green

# 35
И Ема спи а аз търся филма "Осъдени души" из нетааааааааа!!! и го нямаааа!!!  Cry

# 36
  • Попово
И Ема спи а аз търся филма "Осъдени души" из нетааааааааа!!! и го нямаааа!!!  Cry
има го http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=38697&hit=1
Нелчо, писах ти на лични  Grinning

# 37
  • София
  food010
Добро утро! Днес като никога аз да съм най-ранобудна. Дребното спи още, аз пия кафе, ама да знаете как ме се пушииииии!!!

# 38
добро утро на всички
аз се възползвам че Ивко спи с татко си и си пия кафенце на спокойствие че скоро не беше се случвало
ама хайде да не бъда егоист ето ви на вас

Ивето-аз от време на време като ме ядосат моите мъже и си изпушвам по една цигара и изобщо не се чувствам гузно.Но все пак аз не кърмя и не ми пречи.
А иначе ние по цял ден миткаме по улиците с количката

# 39
  • някъде там......
Добро утро Simple SmileДа взема и аз да се запиша, че нещо пак ви изпуснах нишката... Да ви кажа, определено има ефект от "бабиния илач" против колики /пу-пу, ха, дано/.
Мами, искам да ви питам в колко часа приготвяте бебоците ви за нощния сън? Аз се опитвам да "внедря" лягяте към 20.30-21 часа, но безуспешно. Успявам да я приспя към 22-22.30 часа и се буди за ядене към 2 часа и после към 5. При  вас как е положението?
Сега отивам да прочета поне новата тема, че на старата така или иначе й изтървах края.

# 40
Добро утро, момичета!  Hug
Гледам нощна смяна е имало,  #Shocked а и ранобудни мами има! Mr. Green

Благодаря за пожеланията!  Hug Диетата ми отива на кино с тези торти по случай месечинките.  Embarassed Embarassed Embarassed Ние днес цял ден обикаляхме кафетата и сега съм  smile3507 .
Днес пак имах кръв в кърмата,  #Cussing out само 1 капка и въобще не се забелязваше след това в кърмата.  smile3515 Даже се чудех дали не си въобразявам?  TiredПоне разбрах коя гърда ми прави номера.  Crazy

Честит имен ден на патерици на Антон на мама Цветенце и на Атанас на мама Светлана!  smile3525

Галисис, ние се приспиваме вечер 12-1 и следващото събуждане е 5-6 часа./Само на кърма сме, без вода, чай .../

# 41
  • София
Добро утро! Да знаете как, благородно ви завиждам, за това че си пиете кафенцето на спокойствие...Нашата кака е болна и си е вкъщи, но вместо да спи гледа детски, Сашко е със запушен нос и той не спи, а аз го държа на ръце, пия кафе и пиша.
galisis , ние обикновено се къпем към 22.30, ядем към 23 и спим до 4 сутринта, но сега бяхме два дни на гости и обърнахме режима, та хапва в 1, в 4 и така през 3 часа...
Лек и успешен ден на всички, че работа ме чака.  newsm28   wash  1ironing  1dishes

# 42
Добро утро и от нас!

Петенце и от мен   bouquet за темата Simple Smile
Вчера бяхме по разходки и не можах да се добера до компа.
Диди аз съм съгласна за срещичка ама трябва да пусна първо баткото на градина, защото с две ремаркета не се навивам да ходя на среща. Гоги въобще няма да стои на едно място - той е такава панта ooooh! Засега планирам февруари да го пускам ако не ми мине котка път Praynig

# 43
Цитат
Честит имен ден на патерици на Антон на мама Цветенце!

Благодаря!

Честит имен ден на Атанас на мама Светлана!-на патерички

# 44
Хайде докато е още утро да се включим и ние  Grinning

Честита месечинка на малката Розали. Да папка, да пълни памперсите и без сълзички  Hug

Гласис Браво за бабиния илач  Peace Дано бебка да е по спокойна вече и да може да създадете и режим. Ние се къпем към 20:00 ч., яде и я слагаме в кошарата. Заспива различно, но в повечето случаи си кротува докато заспи, а не я носим на ръце  Praynig
После яде различно - веднъж или два пъти на нощ. Но най-късно 7:00 - 8:00ч е станала  Crossing Arms

Лора Благодаря още веднъж да рецептата. Рая не изпива повече от 20 мл за денонощие, но сякаш е по-спокойна  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт