И на патерици които празнуваха вчера - като нас.

за труда
и аз мисля, че дъхът може да е от повърнатото в комбинация със стомашният сок 
а и съпружето е дистрибутор
ако имаш нужда от нещо като инфо, стока, каталог или искаш да станеш дистрибутор свиркай 
Бях поканена на презентация днес от една моя приятелка.Та за първи път ги чух...и понеже милоот има псориазис, много време го лекува.Уж успяхме, та сега има една рана на гърдите и много ми похвалиха серията с алое-спрей, 90% концентрат и гел с прополис. Другото, което ме впечатли беше шампоан и тоник за растеж на коса....а брат ми и ма едно петно без коса вече....издаде 200лв за едни витамини и взе та се окосми по гърба, а некъдето трябва.
Да не ни забравите 
, направо вече не знам какво да правя и къде се намирам. Ако някой има идея как да обърна режима, моля да сподели. Ако трябва да бъда честна, трябва да призная че вече не и обръщаме внимание като плаче и спим, просто физически не се издържа. Много ми е гузно но това е положението
Бях поканена на презентация днес от една моя приятелка.Та за първи път ги чух...и понеже милоот има псориазис, много време го лекува.Уж успяхме, та сега има една рана на гърдите и много ми похвалиха серията с алое-спрей, 90% концентрат и гел с прополис. Другото, което ме впечатли беше шампоан и тоник за растеж на коса....а брат ми и ма едно петно без коса вече....издаде 200лв за едни витамини и взе та се окосми по гърба, а некъдето трябва.
за труда
За късмет Симона си пропусна следобедния сън и вечерта беше супер изнервена и превъзбудена. Заспа чак в 11 ч., малко след като на гостите им стана неудобно и си тръгнаха. Днес цял ден реанимирахме.