НОЕМВРИйчето расте, бебчето оформя се и заприличва на дете!

• 11 718
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Привет и от Нас  Hug
Много ме е яд, тъкмо да се метнем на количката и да препуснем по улиците, то взе че  времето се развали. Скри ни се слънцето и задуха вятър  Crossing Arms #2gunfire
Момичета, с какво мажете лицата на бебчовците при излизане?
А пък Ние го къпем калпазанина към 21.30, max 22.00, след това яде в 23.30 и спи май-малко до 6.00. Храни се по 5 пъти на ден.
Честити на днешните ни месечинки  bouquet
didanka, да ти е живо и здраво братчето  Hug

# 61
Здравейте и от мен!Поздравления за заглавната страница, много е хубава, но 3 пъти я разгледах и не видях Злати там  Sad, забравили ли сте  ни?Има ни само на термина,но не и там където са всички бебенца заедно.Може ли да помоля да ни добавите?Иначе ние сме добре, растем, днес бяхме на консултация в 12 п-ка.Дълги сме 61см и тежим 5.600кг.На смесено хранене сме вече от месец и веднага си пролича.Много ми се излиза на разходки, но педиатъра каза, че не е добре да го извеждам когато е под 5 градуса, та до сега само в четвъртък излязохме.Дават го да се оправи тази седмица, така че с количката и право на вън.Имам проблем със слизането по стълбите, както и с качването де, ама се надявам по-скоро да свикна.Ами това е за сега от нас и се надявам да ни добавите отпред  Wink

# 62
 но пък веднъж заспи ли събужда се в 8.00 като по часовник  поне мира виждам през нощта, а през деня се носим цял ден на ръце
 и си говорим не сме от най- поспаливите ,взима си само дрямката за половин час на два три пъти през останалото време будува ,
но дави кажа честно предпочитам през деня да не спи , а да продължава така хубаво с нощния си сън .....
и най - важното е , че минахме на пет хранения ,
Това все едно аз съм го писала  Laughing

# 63
  • София
един бърз запис, че да ви намирам по-лесно. ужасно ми се спи и Ида най-накрая реши да поспи. не че нещо е ревлива. просто снощи си легнах късно, станах днес рано и бяхме до преди малко на разходка. да се похвалим - снищи бяхме на едно парти и Ида беше много послушна. кокори се първите 30мин. да огледа всички и да си покаже сините очи и после заспа в слинга. това наистина е много удобно нещо, а и аз май най-накрая хванах цаката на спящата поза.

хайде отивам да се хоризонтирам докато дребното нуна,че ей сега ще отвори гладни очи  Shocked

П.С. относно режима - ние влизаме в банята към 9 и нещо и докато си поиграем, гимнастика малко да направим и да се наплацикаме и то става 10, хапва и заспива. обикновено в 10:30 вече е в кревата спяща заимен сън. и така поне до 6 сутринта. понякога и до 9  hahaha

# 64
Не е честно всички да си поспивате цяла нощ.Теди се буди поне 3 пъти през ноща пие вода и чай като невидял,ако се опитам да му махна шишето се почва рев и като се напие стабилно му давам бибата и заспива,но още не е имал нощ без будене.За среща в Пловдив и аз съм за Hug,а ако има някоя мама от Тракия да свирка,че непознавам никоя в квартала и ми е криво да се разхождам сама

# 65
Илка направо ти завиждам...така ми се иска и моето момче да започне да спи по толкова много през нощта(до 9) Praynig
А за количката на мен също ми е много мноооого трудно извеждането-почти невъзможно.Ние сме в къща и трябва първо да я сваля от третия етаж, а после в двора пък имам да качвам стълби,почти един етаж...за капак имаме една голяма немска овчарка, която много му се радва на Мони и се върти около нас и така ми пречи Sad

# 66
Привет, дами!

Ние сега се прибираме от ортопед, всичко слава Богу е наред.
За спането, Наско заспива около 2 часа, после се буди в 4-5, след това 8-9часа. Изключение правят предните две нощи, когато заспа около 12 часа. Надявам се да заспива вече по-раничко.

ilka_D, кажи как нагласяш Ида в слинга, когато спи? Гледах инструкции за положението на детето в слинг, но нещо не ми стана ясно как се наглася, за да спи. Поръчах си слинг халки и чакам да ми го доставят в сряда или четвъртък.

# 67
такааааааа
за къпането гледам говорите-Ивко го къпя към 19;30 и 20;00 си е в леглото,спи до към 02;00,хапва докат спи,после в 05;00-05;30 пак яде и вече в 08;00 ставаме.

Я да ви питам,бибероните на шишетата ви с колко дупки са?Специално за АМ ме интерисува.Храня Ивко с това кривото шише на чико и бибата ни е с една дупка та се чудх от кога да давам друга с две дупки newsm78

# 68
Я да ви питам,бибероните на шишетата ви с колко дупки са?Специално за АМ ме интерисува.Храня Ивко с това кривото шише на чико и бибата ни е с една дупка та се чудх от кога да давам друга с две дупки newsm78
Такааааааа значи, ако още му даваш да цока от гърда не бързай въобще с повечето дупки, за да не привиква на шише и да не започне да ти отказва гърдата.С това шише за сега си е добре и си му е достатъчно.

# 69
Здравейте
До сега спах, най - после се наспах и аз.

Пепенка, мерси за линка. Аз уж гледах там, но не го открих...  Hug

# 70
mimeto-изцяло на АМ е и затова се чудя за бибероната

# 71
  • някъде там......
........... А нали малката няма проблеми с акането след този илач? ...........
Не, няма проблеми с изхождането, само в акито има такива чернички нишки   Simple Smile
Честит ти рожденик - да те слуша и много да ти помага, да бъде и добър вуйчо!  bouquet
Като ви чета режимите, най-завиждам на режима на Илка с нейната Ида. Дали и ние някога ще го докараме така?

# 72
но признавам, че я храня понякога чисто егоистично - когато усетя, че гърдите ми са твърди просто й давам да яде. Това помага както никоя помпа, пък и стимулира лактация. Вие не чувствате ли гърдите си напрегнати с толкова големи паузи неядене? Утре сме на консултация, та ще видим този подход как действа в реално измерение.

И аз така правя  Embarassed но гледам да има около 2:30 часа пауза между храненията. Все още са ми напрегнати гърдите, няма начин. Айде, успех на консултацията и да пишеш как действа подхода  Party

# 73
 smile3507 newsm32

Shocked #Crazy #Shocked Направо ви признах за режима! smile3501 При нас и дума не може да става за   smile3524 между 8 и 12  ooooh! гледа с един игрив поглед .  Thinking newsm32

Деница, ние сме само на кърма, но нали цедя,  ooooh!  #Cussing out та шишетата са ни на Авент с 2 дупки(от 1 месец ги ползвам преди това беше с 1 дупка). От 3-тия месец ако още се цедя ще ги сменя с 3 дупки. Няма смисъл(поне според мен) да е с 1 дупка и едва едва да се храни т.е. да се мъчи.  Naughty Суче от гърда и на шише не отказва, но то си е до дете. При нас само с шишетата на Dr. Brown се измъчих т.к. отказваше гърда. Crossing Arms

Диди, благодаря за информацията!  Hug

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 18:47 от Yuliya2008

# 74
Добра вечер!

За режима нощем - нямаме  Mr. Green Къпем се около 22.00 яде и заспива 22.30-23.00 часа. После се буди когато си поиска - понякога в 2.00, понякога направо в 7.00. И аз понякога само я чакам да промрънка. за да дам цица, ако е напрегната, че нямам нерви да цедя. Снощи усетих някакво запушване и нощта и дадох към 2.00 да го изцока. Иначе през деня яде на 3, 3 и половина часа. Ама нощните хранения хич не ми пречат - ядем както си спим и двете. Само дето като се събудя трябва да ходя да пикам, а и понякога тя се нааква, та се преобуваме  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт