НОЕМВРИйчето расте, бебчето оформя се и заприличва на дете!

• 11 731
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте Simple Smile
Да споделя и Косевския режим освен Laughing
Къпането му става около 20ч., когато се събуди, защото той преди баня му удря една яка дрямка задължително. Заспива в 21.00-21.30 и след това сутрин до 11.30-12ч. спи, като се буди само колкото да яде, но го прави в полусънно състояние и после пак отнася плувката. За големи паузи в храненето не си и мечтая, яде по часовник Laughing Но пък аз се научих да ставам, да кърмя и после пак да заспивам Sunglasses

Напрежение в гърдите усещам само ако съм го оставила на някоя баба и ме няма цял ден вкъщи. Иначе - не, за щастие Simple Smile

# 76
Нашия режм е различен. Обикновено се къпем към 20-21 ч. после яде към 00 и се буди към 6,00.
За акането - ние като имахме проблем докторката ни даде едни глицеринови свещички за бебета.
На вън като излизаме я мажа с крем на мустела за студ. време.

# 77
  Shocked и аз ви се ококорих на това напрежение в гърдите. Аз нали не го усещам или режима ни е то1ен и на двамата, млякото си идва като трябва да цока.
denica_ah тогава спокойно пробвай с две, с три, ако не ти се дави детенцето и ти яде добре-няма проблем.То само ще ти покаже. Peace

# 78
  • София
Здрасти, банда!
Ние днес бяхме на консултация и да ни боцнат Пентаксима. Алексчето следобяда е отпаднала, няма тонус, миличкото, не се закача, не гука, не говори с играчките.......голяма мъка ми е да я гледам така. Има 37,1 температура, което мисля че не е обезпокоително, но след малко ще й дам Панадол, за всеки случай.
Иначе за месец е качила 1,200 кг и е пораснала с 6 см, на мама сладката кукличка Heart Eyes

Мамита, на вас как ви понесе Пентаксима? Четох в предната темичка и преди това, че някои бебоци вдигат Т, това е само първия ден,нали? newsm78 Praynig Моля се утре детенцето ми да е вече по-добре! Praynig Praynig Praynig

# 79
Хоп и ние да се отчетем.
На вън и аз мажа с кремче на Мустела за студ и вятър.
Мишле, Дани след Пентаксима имаше Т 37,2-3 и беше кисел, но само първия ден. Не съм давала Панадол и нямаше проблем. До третия ден му беше надуто крачето и го болеше като го натиснех първите два.
Хайде лека и поспалива нощ!

# 80
Мишле, Момчи след Пентаксима два дни имаше Т 37,8 - 37,9,давах му Панадол през 4 часа, беше много изнервен,само мрънкаше, нямаше много апетит, но 48 часа след ваксината нещата се нормализираха.  Обаче може би стана така, понеже с Пентаксима му сложиха и хепатитната ваксина, която бяхме пропуснали първия месец. Дано Алекс го пребори по-бързо това неразположение  Simple Smile

# 81
  • Плевен
Здравейте,момичета!
Търсих в коя тема сте обсъждали ортопеди,но не попаднах на нея.Обсъждали сте сигурно,нали?
Ние днес водихме нашето бебче на ортопед и ни препоръчаха да сложим гащички ортопедични. Та мислим в Четвъртък да идваме в София при д-р Алексиев (в Горна Баня в клиниката в ортопед) и ми се искаше ако сте обсъждали ортопеди да прочета.
Благодаря ви. Hug

# 82
  • София
Мишле, сигурно утре малката ще е ок. Косьо беше кисел около 24 часа. Температура не е имал, но доста мрънка.
И ние трябва да ходим на ортопед. Който и да питам, единодушното мнение е, че в Горна баня са най-добрите. Ще видим кога ще стане, педи каза да отидем до месец.
Питах и в Здравния, но да питам и вас. Можете ли да ми препоръчате добър зъболекар? Желателно е в центъра, Банишора или Зоните. Нещо ме прищраква зъб, а съм му ядосана на моя.

# 83
Хайде и ние да се отчетем  Heart Eyes
За режим при нас и дума неможе да става  Mr. Green
Днес ходихме на гости на Мишле и малката ни адашка ...пак ще повторим  Mr. Green Mr. Green Mr. Green ..та  харесахме си една играчка на малката мишка и на път за вкъщи трябваше и ние да вземем ...голям празник е в къщи ...как само и се раддва на тая глупост  ooooh!,ама поне е весело
Гале  Hug много се радвам ,че малката Габи се е успокоила  baby_neutral

Ние ходихме на ортопед във ВМА .20лв струваше прегледа при др.Драганов ...странна птица,ама я въртя на шиш малката .Останах доволна  Peace

# 84
Здравейте и от нас-и на нас ни биха Пентаксим като я биха не плака малката,но е киселка и мрънка-температура нямаме.Иначе сме качили 1.300кг и сме поранали с 4см.Питах нашата педиатърка за ортопед да ми даде и тя ми вика чак за 4месец #Crazy,малко късно ми се струва,а и другото което ме съмнява е че се скръндзи за направление.Та ще звънна на ортопед и ще го питам коганай-късно трябва да се отиде  ThinkingДано бебетата с ваксинки да нямат проблеми и да спинкат Hug
Иначе бях на зъболекар имам свръхчувствителност от хормоните от бременността,иначе здрави зъбки.Това е от нас лека нощ

# 85
  • София
Днес ходихме на гости на Мишле и малката ни адашка ...пак ще повторим  Mr. Green Mr. Green Mr. Green ..та  харесахме си една играчка на малката мишка и на път за вкъщи трябваше и ние да вземем ...голям празник е в къщи ...как само и се раддва на тая глупост  ooooh!,ама поне е весело
Мимка, и ние сме много доволни от гостуването ви, пак да дойдете Hug Ама голяма игра падна с тези зайчета Mr. Green Joy

Алексчето има Т 37,1, т.е не знам дали това се води и че има Т, но й е толкоз. Иначе си има апетит детето, яде в 19ч30, в 21ч50 пак търсеше манджа Heart Eyes Хапна 60мл и сега се опитва да заспи, но е киселка, промърква, мрънка.....не се закача, само мрънка на едно от пеещите мишлета, но му пее едно жално...жално....чак на мен ми иде да заплача......
Миличката, искам да ми се оправи, сърчицето ми се къса като е така неразположена Tired

# 86
# 87
# 88
  • София

Черпя по закуска и кафе мамите и с млекце всички бебчета...

Добро утро мили момичета и бебчета. Ние сме добре - растем макар и по малко... Поздравяваме всички, които имат поводи днес   bouquet

Имам питане момичета и моля за извинение, ако вече сте обсъждали темата. Искам да купя на Били активна гимнастика и кошара за игра. НО - чудя се кое кога... Мисля активната гимнастика да е сега - проявява жив интерес към играчките на количката и много им "говори". Кошарата си представях да е в шестия месец - когато започне да посядва - тогава ще й отеснее и количката и леглото според мен... Та има ли мами с опит, мнение и насоки по тази тема.

Лек и приятен ден за сега на всички от нас с Билянка!   bouquet

# 89
Добро утро на всички, които са успели да си поспят и тези, които не са.
Калина днес става на два месеца и бих искала да почерпя за нейно здраве. Пък дано започнат да ни отминават коликите и да расте спокойно и здраво детенце.

Честито на Алекс на мама Вита, която би трябвало днес също да става на два месеца, макар че маркера й нещо не показва точно това.

Общи условия

Активация на акаунт