НОЕМВРИйчето расте, бебчето оформя се и заприличва на дете!

• 11 704
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
A и от мен едно Здравейте.
Като чета за някои бебета как спят по цяла нощ...завиждам и аз.Ние ядем към 9 заспиваме към 11 и към 3 пак ядем.Познайте колко плътно сън ми се събира. Rolling Eyes Защото аз не си лягам веднга след като заспи а малко по късно.Абе ужас, как не ми се падна едно спящо. Mr. Green hahaha Обаче не искам да и махам нощтното хранене защото ми яде по малко от колкото трябва и е от слабичките и съвесем ще заслабне ако спи по цяла нощ.
Искам да питам на какво хранене (кърма или АМ) и по колко пъти ядете на денонощие?Ние ядем по 7 пъти но някой път по 70-90 друг по 120 ама определено е различно на всяко ядене.

# 226
Искам да питам на какво хранене (кърма или АМ) и по колко пъти ядете на денонощие?Ние ядем по 7 пъти но някой път по 70-90 друг по 120 ама определено е различно на всяко ядене.
на кърма по 6 пъти дневно, но от 10:30 до 5 спи, т.е. без среднощно хранене.

# 227
  • София
на кърма по 6 пъти дневно, но от 10:30 до 5 спи, т.е. без среднощно хранене.

ние също сме на кърма, обикновено по 6 хранения, но понякога ги прави 5. аз не я насилвам, защото сме повече от дорбе с килцата. иначе нямам идея по колко яде. мога само да каже, че преди седмица бях изцедила 120мл.  и тя си ги хапна всичките с апетит. после не е искала още и спа 4 часа.

Миме, пробвахте ли коремното къпане?

# 228
  • София
Ха, здравейте Ъгейн Simple Smile

Тъкмо изкъпахме малката и сега уж заспа. Казвам "уж", защото има навика като я накърмя след банята и ми пусне зърното тъкмо съм я сложила в легълцето и тя да ми се събуди. Снощи така до 00.30ч. Понякога ми се иска да се прескача някакси това приспиване вечерно  #Crazy През нощта също ми се буди за ядене и аз давам кво да правя. Нищо че последния път педи  каза че много е наддала (1.700кг), но пък и на ръст е дръпнала де (5см). Иначе сме добре (да чукна на дърво). Сега се намираме в Карлово при моите родители и мисля, че на малката й се отразява доста добре балканския въздух. Правим разходки по 3 часа и отгоре, а тя спи през цялото време. Въздуха е доста по-приятен от софийския Simple Smile В софия ходим за консултациите. Биха ни вече първия Пентаксим и всичко беше  наред, без панадоли или нещо друго. Сега до следващата консултация трябва да ходим и на ортопед и сме се ориентирали към д-р Алексиев в Горна баня. Даже утре ще му звънна за свободен час.
Та такива истории с нас Simple Smile
Целувки  Heart Eyes

# 229
Миме, пробвахте ли коремното къпане?
smile3521сега сега.Към 10 се къпем ние newsm53
А  иначе утре сме на консултация и ако и ние сме качили като вас бая, мисля да минаваме и ние на 5 хранения newsm12

# 230
Еллее, махай го това тъжното магаренце. Имаш си толкова хубаво слънчице.

# 231
Косето е на кърма, яде минимум 8 пъти в денонощието, честно казано не му ги броя, но като се замисля, че само вечер прави малко по-голяма пауза, за сметка на това сутрин наваксва като мези на всеки час Laughing Колко изяжда - Божа работа Laughing

# 232
  • София
Косето е на кърма, яде минимум 8 пъти в денонощието, честно казано не му ги броя, но като се замисля, че само вечер прави малко по-голяма пауза, за сметка на това сутрин наваксва като мези на всеки час Laughing Колко изяжда - Божа работа Laughing
Аз да цитирам Феъри, че не ми се налага и името да сменям. Понякога се чудя дали един майстор не ги е правил нашите Косета  newsm78 Само да допълня, че ние се храним преди и след къпане. Сигурно ожаднява от банята, ама нали не признава водата за нещо друго освен за къпане и пак на цицата.

# 233
  • София
Ние днес сме киселяци, направо не е истина ooooh!. Такова кротко дете, какво й стана, не знам. И послучай това, че ми скъса днес нервичките, я водих в МОЛ-а и й купих едно поленце. Ето ми я кукличката, който я иска за снаха, да пише на лични Joy Mr. Green Joy Дългокрака е, за чеиза немате ядове Mr. Green Flutter
И пак, и пак.
Айдееее, ергените, ред по ред Hug Joy  И няма да се плашите от тъща си - понякога съм много добричка Flutter Mr. Green

# 234
Понякога се чудя дали един майстор не ги е правил нашите Косета  newsm78

Joy
Мен в болницата като раждах, ме питаха какво е първото ми дете и като им казаха, че е момиче, ми отвърнаха - ааа, сменила си майстора значи Laughing hahaha

Мишле, страшна сладурана е Simple Smile

Е сега се замислих покрай твоя пост, че ще съм свекърва някога. Божкееее ooooh!

# 235
  • София
Е сега се замислих покрай твоя пост, че ще съм свекърва някога. Божкееее ooooh!
Какво Божке, бе, пиле? newsm78 Да му мисли снахата! Crossing Arms Joy

# 236
добър вечер мами! моят сладурчо както винаги веднага след банята заспа.Относно храненето ние сме на АМ и яде по 6 пъти понякога по 5 и по 150 мл си изяжда рядко по 120 докито ми се скара да намаля млякото но като ревне как да го намаля? като му се яде нека си яде детето.Увеличи ни вигантола от 2 на3 капки.Отивам да гледам някое филмче че нещо не мисе спи.

# 237
Мишле, страшна манекенка имаш!  Heart Eyes
Ако имах син, щяхме да се кандидатираме за нея!  Hug

# 238
  • На топло...
Здравейте от нас...

Днес ни биха първата ваксина... Засега е добре малчо, да си чукна на дървената кратуна Praynig... Наддал е половин кило за две седмици.
И днес пак бяхме будни по пътя Shocked, баш Бай Тошо, Шамс Heart Eyes...

Лейди, ние сме на кърма и ядем през час-два не знам по колко, нощем след 24 часа поне 2-3 пъти, ставаме около 9:30...

Захранване на 6 месеца със зеленчуци...

Вода не давам...

Честито на месечинките ни  bouquet!

Hug

# 239
Ние пък сме болнички. Sad Поразходихме се тия дни и ето - потече ни носа. Започнах да й слагам от черните капки Коларголи. Надявам се бързо да се оправи, че ни предстои ваксина скоро.

И моето бебе като Косето на Феъри яде доста често. През нощта най-много 4-4,5 часа да изкара. А също така се храни и преди, и след къпане.  Crazy Понякога имам чувството, че адски съм се замотала с това кърмене и се ядосвам, че нямаме режим. Но се надявам нещата да се подредят от самосебе си. А свекърва ми само ми опява, че съм нямала кърма, че не ми била хранителна кърмата, че бебето не ядяло достатъчно, че плачело от глад..., непрекъснато ме пита дали е наддало. Изобщо супер ме дразни.  #Cussing out Вече само като я видя и се нервирам.
Много трудно заспиваме вечер. През деня напоследък като побудува 1-2 часа й се доспива и си заспива дълбоко и отведнъж. А вечер по няколко часа се приспиваме. Заспива супер леко и само като я сложа в леглото се събужда.
Мишле, много сте модерни!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт