НОЕМВРИйчето расте, бебчето оформя се и заприличва на дете!

• 11 696
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
Утро, не й обръщай внимание на свекърва ти Simple Smile.
А се замотаваш в кърменето, защото то не е само средство за наяждане. Бебетата "посягат" към гърдата по много причини и само една от тях е глад Simple Smile. Косето в последните дни има нужда доста често да яде. И го виждам, че е преял и пак търси и после понякога повръща, защото му е много...
И как да направиш режим като не знаеш колко изяжда на съответното хранене? Веднъж яде по-малко, друг път - повече, веднъж огладнява по-рано, друг път- по-късно. При кърменето е много важно да не му обръщаш много внимание Simple Smile. Бебето писва, вдигаш блузата, даваш ядене и толкоз Laughing Аз часовници, милилитри, време на сучене и т.н. не следя Peace

# 241
Здравейте
Първо да честитя и аз на месечинките ни от вчера и днес - да са ни живи и здравички

И аз съм на същото мнение, Феъри - "Бебето писва, вдигаш блузата, даваш ядене и толкоз"
Иначе вече заспиваме около 1 през нощта и откарваме до другия ден до 14.00, разбира се със събуждания за хранене след 9 сутринта. Мнооого трудно заспива, все още иска да си играе посред нощ и се люлеем по цял час, и пием лайка...
Яде плътно на 3 часа до 14 часа, после се започва безразборно кърмене. След 17 часа кърмата определено ми намалява/вече различавам добре плача от глад/ и кърмя много често докато не заспи за нощен сън.
След обяд също спи, редува сън-будуване. Имам чувството че много спи напоследък...
Преместихме бебешкото легло в хола и спи добре в него, иначе в детската се будеше. Явно не иска да е самичка... където кипи някакъв живот там иска да е.
Активните гимнастики са ми отличен помощник - в будно състояние е с тях и е щастлива.

Заплака... изчезвам

# 242
аз пък представа си нямам коло пъти на ден се храним ама са повече от 6.И то защото Ивко не изяжда по цяла доза,яде по малко и неиска повече и след час,час и половина пак така

# 243
Привет от среднощните доби - дойде ми цикълът Cry!
Абе нали докато кърмиш нямаш цикъл - доста се притесних, защото доколкото знам, плолактинът е виновен за спирането на менструацията по време на кърмене, а също и за лактацията. Та значи логично е като са ниски нивата да ти идва менструацията и да ти намалява млякото - или не е така - оххх я кажете мамите с опит Sad

# 244
Добро утро, момичета!

Вчера бяхте много любвеобвилни!  txtloves Днес кафенцето е от мен:  Mr. Green

Честити месечинки на празнувалите вчера и на празнуващите днес!  newsm51

Лейди, нямам идея колко пъти на ден яде.  ooooh! Всеки ден е различен.  Banghead Вчера спеше по 5 часа и аз  bombs, а днес търсеше храна на всеки кръгъл час.  smile3515 Нощем обикновено спи от 12-1 до 5-6 сутрин. Вчера обърка деня и нощта  Tired и от 1-3 беше   #ShockedОт 3 дена сме  breastfeeding (почти не се цедя, но да видим до кога  Thinking) Praynig Преди бях забелязала, че сутрин е сънен и почти не се храни, а вечер преди да заспи имам чувството, че и 200мл. не му стигат.

Забелязвам, че тези бебета, който са само на кърма(без вода, чай ...) нямат режим. Ако има някоя мама дето кърми на поискване(без чай, вода...) и бебчето вече има режим моля да сподели!  Praynig

Днес направихме първата самостоятелна(без таткото) разходка с кенгуру и бебе  Joy Отрази ни се чудесно!  smile3501 Само трябва да усъваршенствам поставяне на бебето в кенгуру.  smile3514

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 07:53 от Yuliya2008

# 245
  • Попово
Айдееее, ергените, ред по ред Hug Joy  И няма да се плашите от тъща си - понякога съм много добричка Flutter Mr. Green

айде де, кат' си рекла аз се кандидатирам с двама  Mr. Green

# 246
Добро утро и от нас!

Лейди Ивко яде различно на всяко хранене и сме на 6 хранения - спи по цяла нощ от 23.00 до 7.00 ч. Нямам и представа колко е качил, ама ще разбера другата седмица Rolling Eyes
Деница, Тофифи страхотни са ви бебеоците Hug
Мишле твоята щерка е уникален бонбон Heart Eyes

Честито на днешната ни месечинка Ирен!

Ние вчера направихме една дълга разходка, въпреки че в Пловдив времето беше ужасно - хем студено, хем мъгливо, хем облачно ooooh! По едно време доста взе да подухва и ме достраша да не простудя дребен. Та се прибрахме набързо, ама всички бяхме доволни Simple Smile Днес май ще се разминем с разходката, че се готви да вали - а така свикнах да излизам всеки ден Rolling Eyes
Денчо мисля, че не е задължително, докато кърмиш да нямаш цикъл. Има мами, които кърмят до 3 години - едва ли толкова дълго ще ги държи блаженото състояние Wink

# 247
Добро утро! Я да видим ще успея ли да ви почепя с кафенце  Rolling Eyes

Да ви е сладко  Hug

Мммм...най-накрая, то не било никак сложно  Embarassed

Хайде отивам да ви чета.

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ПОРАСНАЛАТА ИРЕН!

# 248
 Hug
Юле и  marojinka много вкусно кафенце  kaffeetrmker_2 Мерси  Hug
Привет от среднощните доби - дойде ми цикълът Cry!
Абе нали докато кърмиш нямаш цикъл - доста се притесних, защото доколкото знам, плолактинът е виновен за спирането на менструацията по време на кърмене, а също и за лактацията. Та значи логично е като са ниски нивата да ти идва менструацията и да ти намалява млякото - или не е така - оххх я кажете мамите с опит Sad
Денчо не знма какви истории пак са ти разправяли, но на мен си ми дойде, мина си ми, даже пак ще ми дойде сигурно, а кърма си имам, че Мони даже не спира да се дава.Явно всичко е индивидуално Peace
Илка  newsm10 изпипан метод било това с банята, много весело ни беше newsm37

# 249
  • София
Добро утро момичета!
Мише, твойта мома вярно манекенка ще става, много е сладко мишлето.
Имам едно притеснение с мойта девойка, ние ядем само 5 пъти на ден заспива след банята и храненето в 22:30 и сутрин аз я събуждам в 8:00 ако не я будя откарва до 9:00 и нямаме време за 6-то хранене??? Наддала си е 1 кило миналия месец, явно й стига храната, но всички бебета ядат 6,7 пъти а ние само 5 ???

Мацките, от Красна поляна, Люлин и близките околности хайде на среща с количките. Дон Вито си го знаете, на обяд докато е топло ще седнем навън.
Мишето, Миметата, Галя, Ивето, Саса ако съм изпуснала някоя да се дописва.

# 250

Мацките, от Красна поляна, Люлин и близките околности хайде на среща с количките. Дон Вито си го знаете, на обяд докато е топло ще седнем навън.
Мишето, Миметата, Галя, Ивето, Саса ако съм изпуснала някоя да се дописва.

Аз съм ЗА  Hug,ама май още няма маси навън  newsm78

# 251
Вале щом си наддава нормано не й се притеснявай, и 5 хранения са достатъчни  Peace

# 252
Мишле и от мен един ергенин  Mr. Green само дето е леко пъпчасал и има навика да си напикава лицето, когато го преобувам,ама иначе е симпатяга  Laughing Много  ти е сладко момиченцето, да е жива и здрава!!!
ние се кърмим по 6, максимум  7 пъти на ден, понякога яде много, друг път малко, цедя се почти след всяко ядене - няма как, все нещо излиза. снощи даже си налагах топли компреси, че усетих някаква бучка на дясната гърда  Close
днес времето е кофти, май няма да се излиза... ако не живеех на толкова неудобно място, сигурно и аз щях да се включа в срещата на по пица  Embarassed приятно изкарване на всички, които се престрашат да излязат днес  Hug
на мен още не ми е дошло,ама го чакам всеки момент - усещам разни позабравени бодежи тук-там, и предполагам, че през февруари и мен "ще ме огрее"  Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 10:21 от didanka

# 253
  • София
Добрютруууу!
Мишле, с тази твоя манекенка май татито скоро ще си купува пушка  Joy
Ох как ми се иска пак една сбирка в Дон Вито, ама сме пеша. А скапаната ни количка може да я сгъне само някой силов атлет. Нямам търпение да се затопли времето и да скитосваме от сутрин до вечер.
За цикъл - още нямам и се надявам дълго време да е така. Достатъчно ми бяха превръзките след раждането. Като ходих при доки го питах за поставяне на спирала. Каза, че е добра идея, имало съвсем ново поколение, обаче трябва да изчакам да ми дойде 1-2 пъти и тогава. Някоя от вас ако е била със спирала да сподели има ли странични ефекти.

# 254
  • София
Добро утро от мен Simple Smile Но само от мен, че Ники още спи Simple Smile Поспаланка-дебеланка  Joy

И на мен ми се идва на пица, но ....  Rolling Eyes Приятна среща на всички, които ще ходят. И да направите снимкиииии Simple Smile

А за другото идване - вече 2 пъти ми дойде и ми свърши Simple Smile Разликата е, че нямам предварителни болки и след това не ме боли толкова. Явно е верен мита, че след като родиш не ти е болезнен.

Общи условия

Активация на акаунт