Отговори
# 285
  • морето и сините вълни :)
Добро утрооооо
Влади от 6 се е озъбил
Пак взе да става раноо #Crazy #Crazy
В 3 часа беше прав във кошарата и крещеше Sickта си го прибрахме в нашето легло между  мене и мъжо та спахме отвити цяла нощ Mr. Green Tired

Беринаааа,страпна снимка.ВЛади един единствен път ми е заспивал на стола чак  сев бях учудила bowuu bowuu
Уникални са еййййй..
Айде лек ден мацки  bouquet

# 286
Здравейте, ненаспали се мами и бодри чада!

Беринче, аз си мечтая Васил да заспи ей така в столчето, всъщност - мечтая си да заспи изобщо без значение къде и как.

Веси, поздравления за резултата!

Използвам времето, в което малкият тормозител гледа рекламния блок, та ви пиша.
Уви, много кратки ги правят тия реклами.

Аз изглеждам така в момента, но не знам дали ще ми се удаде шанс да гаврътна едно кафе:

# 287
  • София
Емукче, ето за теб специално  Hug :

Беринче, уникална снимка  Heart Eyes ! Тони само веднъж ми е заспивал на столчето и не можех да повярвам, като го видях  Shocked !

Вчера посвърших повечето неща из вкъщи - пране, гладене, готвене, чистене, пазар  Crazy ! И днес възнамерявам да се отдам на  релакс. След малко ще стягам кервана за разходка, че е много хубаво време!
Пожелавам на всички хубав и усмихнат ден   bouquet !

# 288
Мерси, Кали Мей!

Аз успях да пийна малко кафенце преди Васил да мине светкавично покрай мен и да ми го забърше.

Блазе ви за времето.

# 289
Добро утро и от нас
Беринче много сладка снимка. И аз като emuk си мечтая Йоана да ми заспи така , но увиииии.
Ани и ние като вас спахме отвити тримцата, но то при нас това е всяка нощ. Нани спи 2 часа в леглото сама и айде хоп при нас ooooh!
Приятен ден на всички Hug

# 290
Беринка-страшна снимка!Какво го правите това дете,че така се изморява?

Емук-много ме разсмя!Дано Васко е послушен днес!

Моя син тази сутрин изпълни заветната си мечта-да бръкне в тоалетната чиния!Татко му не го гледаше както трябва,докато аз режех месо,та изми го и сега заспа доволен!

Кали МЕй-почини си добре днес!Мерси за кафето.

Ани-моя син вече взе по-късно да се буди,ама аз като някакв часовник куквам в 6.30,правя му закуска и пак лягам докато се събуди JoyДано Влади започне да си поспива .

Асенче-много е хубава Йоанка на аватара ти с тези опашчици!

# 291
Ааааа момичета пращам ви Берк за по един ден на всяка и ви гарантирам същата снимка вечерта..... smile3540 yesЕрай просто става на пихтия милото ми.......но и той хич не протестира...... Rolling Eyes

# 292
Добро утро и от нас!  Laughing
Алекс тази вечер, че и сутринта беше благосклонен към отрудените си родители и успяхме да се наспим, а после с мъжа ми съвсем изнагляхме и го сложихме в кошарата за 10 мин, за да пийнем и кафенце спокойно.  Mr. Green

Ками, и Алекс има такава мечта за тоалетната чиния, но аз се ужасявам само от мисълта за това и много го следя.

Беринка, много сладка снимка! Алекс ми е заспивал така в столчето на обяд няколко пъти, ама никога не съм се сещала да го снимам.

# 293
Хекси-то и аз следя зорко,ама татко му явно не Sick

Беринка-и мен ми мина през акъла,че Берк е виновен за това!

# 294
Хекси, как е малката плюшка Алекс? Мехлемът помага, нали?

Ками, мисля, че за Косето филм може да се направи  Laughing

# 295
  • ВИДИН, 10 км след края на света
а ние като нямаме батко, защо моя дивак заспива навсякъде и във всяка поза  Crazy нещо се притеснявам за детето  Joy
ако имам друго, и с валката за батко, второто трябва да е сомнамбул  Mr. Green

# 296
най-после и аз да се разпиша Embarassed напоследък ви чета по-често за да се информирам за състоянието на адашчето.Много  се радвам,на положителната развръзка Grinning
А сега малко новинки и от нас.Алекс расте и хубавее,много весел и усмихнат е,контактен,мен ме търси само за заспиване и когато му е зле.Добре се погажда с бавачката,не е капризен на ядене,но яде само домашно приготвена храна,другото е само за опитване,харесва всякакви пресни плодове.Сокчета не обича,пие само вода,а всичко друго с лъжица.Много говори,основно на неговия си език като влага жестове и интонация,а иначе повтаря всичко,но не му се получава изцяло само кратките думи.Зъби има само 4 и почти бели венци,явно скоро ще има и още.
Изпращам снимки на който му се гледа от рождения денhttp://pindeto.multiply.com/photos/album/4/birthday
от сватбата на сестра ми,на 20/12/08 http://pindeto.multiply.com/photos/album/6/svatba
от 01/01/09 от нашто мило сурвакарче http://pindeto.multiply.com/photos/album/7/survaki
и малко други мои любими http://pindeto.multiply.com/photos/album/5/Alex_1_year_old
Това е засега,дано не съм ви отекчила с дългия пост
P.S. всички дечица много са порастнали и са страшно сладки

# 297
  • Асеновград
Хекси,как е Алекс?
Аз днес малко си почивам,Анито е на гости у баба си. И ми е едно мързеливооо.

Пебс,как е Лизи?
После ще ходим на погребение  Cry единствените ни съседи-мъжа  почина-остави жена с малко дете  Cry Живот...

Още щях да пиша,ама забравих,после като се сетя пак  Hug

# 298
Вери-снимките са страхотни,много е пораснал малкия и с костюма и сурвакарското кстзмче е номер 1.
Краси-ани е страхотна на снимката на аватара ти!

# 299
  • Асеновград
very,страхотни снимки  Peace Hug
Ками, Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт