Отговори
# 30
  • Гърция
Ние си мием зъбите вече три месеца (с четка). Изчаках да и излязат кътниците, с тях поне бяхме късметлии и за 10дни пробиха и четирите и започнахме. Вече си знае за какво става дума и щом кажа "хайде в банята, да мием зъбите" и тя хуква и чака да и отворя вратата Wink. Аз използвам паста за зъби на Чико, защото само това намерих тук, без флуор.
Прясното мляко не и допадна и за това караме на АМ, въпреки че педиатъра ни каза да започвам да го давам още като навърши година. Киселото също го гледа с отвращение, яде само две марки детски плодови, но не каквито и да е, а само ягодово и круши с кайсия Wink. Надявам се с времето да и хареса и натурално, но за това сега въобще не и предлагам. След месец, два ще опитам пак.

# 31
  • София
Аз ползвам като втората паста, но моята пък е с надпис на бял фон, както и да е, трябва да четем по опаковките.

Кисело мляко купувам всякакво, толкова много го ядем и натурално и плодово и за пиене, че сме опитвали почти всичко. Сердиката наистина е много хубава. Аз пък най-обичам Активия натурална. 

Хекси, Керилайн, радвам се, че и двамата малчугана се чувстват все по-добре.

# 32
Ваня, Мейче, мерси за разяснението  Hug Аз също нямах идея, че са три вида. В аптеката, от която ги купувам, са само първите два вида и аз изобщо даже не се замислих от коя да купя  hahaha Но ето, че можело и втория вариант. Поне е по-голям като количество  Wink
На Деси й ги мия точно от една седмица зъбките, но на нея много й хареса и сега чака с нетърпение след вечеря да й ги мия и все ми сочи тубичката  Mr. Green Аз само вечер ги мия засега.
Ееееех, Тео, наистина сте извадили късмет с ваденето на кътниците. Ние още се мъчим  Sad и няма ни един... Crossing Arms Дано и с другите зъбки да сте така лесни Peace

# 33
Хекси,няма за какво да ми благодариш!Аз не направих почти нищо,вие с мъжа ти сте оправни! Wink Много се радвам за Алекс!Взимай си го вкъщи,да се успокоите още повече! Hug  bouquet Hug

Еск,бях писала преди и пак ще напиша за хомеопатичните зрънца Калц(к)ареа Фосфорика 9 или 15!Аз от както ги давам на Лизи вече нямаме такива ревове по цели нощи. Peace Ако искаш повече инфо,ще ти пиша на лс,че да не ми четат за пореден път всички глупостите! Mr. Green  Hug Последните ви снимки в Мултиплая са страхотни!Адски много ми се иска да я населувам малката Деси! Heart Eyes Hug Heart Eyes

Сега щ разгледам и сватбарските снимки на Красиии! Wink

# 34
Асенче, слагай по мъничко сол - толкова малко, че въобще да не се усеща  Peace

Мари, готви с олио - щом е в нормални граници, какъв е проблема  Peace аз слагам масло на някои манджи чат-пат, че ми придава по особен аромат ...

Хекси, Керълайн - страхотни новини за дечковците  Party

моят ненедент е ненедентбейби  Peace

за киселото мляко Мечо - някой беше писал, че има мек вкус - значи ли това, че е подсладено някак си  newsm78 аз давам "Елена", 3.6 процента ... прясно не предлагам - пие АМ  Peace плодово мляко също не предлагам.

не мием зъби в същинския смисъл - все още е с 8 предни зъба, които изкара в 8 месец, сега излизат 2 горни кътника и е абсурд да му дразня допълнително венците за тия зъби, дето ги няма още  Whistling

някой да е купувал гренадин и къде се предлага - има ли го навсякъде  newsm78 тая вечер бяхме на детски РД, всички родители пиеха кафе със сокове, аз как да питам за коктейл  hahaha не пия въобще, алкохолът ми смърди, но от снощи нещо ми стана фиксидея този коктейл  Tired  /особено пък като четох, че гренадинът бил сок от нар, пък аз си мисля, че е кой знае какво, уф че съм невежа

то се е видяло, че няма пиячка и тая вечер, но ми дайте идея с какво мога да заменя сухата сметана тук  http://recepti.rozali.com/kremove/p6876.html, евентуално със заквасена  newsm78 захарта, разбира се, може и да се прескочи  Wink

# 35
Красиии,страхотни сте,както винаги!Ама тия опашлета са много яки!И аз на Лизи й връзвам така,а снощи беше с две,като рогца! Laughing Целувки за куклата! Heart Eyes Hug Heart Eyes

Моя лаптоп е със скайп-вируса и сега чака да го преинсталира някой! TiredА не ми се свалят тука в на мъжо компа снимки! Rolling Eyes Иначе щракам по цял ден! Joy

# 36
  • ВИДИН, 10 км след края на света
и аз не знаех, че има разнообразие от Ненедент  newsm78 в аптеката я видях като на рекламата бебешката и за друго не съм и питала. уцелила съм все пак  Peace

и на Валето много лесно му избиха и 4-те кътника, не съм и разбрала по поведението му. сега се надявам и кучешките така, общо взето нямам проблем със зъбките, а не знам какво значи безсънна нощ по какъвто и да е повод  Peace

аз пък мия зъби сутрин... ще ми се и вечер, но пием едно кисело мляко в просъница и... освен преди лягане, още не съм го измислила  Thinking
давам и кисело и прясно мляко, каквото купувам за нас, и той в кюпа  Wink кисело 2% и прясно 1.5%, майка ми само ми се кара, че не са достатъчно маслени, но аз такива консумирам, научих и мъжо на тях, и дреболино ще папа  Mr. Green

аз съм много щастлива, в момента сестра ми пътува от Италия насам, вече е в Сърбия и сутринта си е тук. не си е идвала от РД-то на малкия. проблема е, че обеща да му отхапе едно краче от радост, та...  Crazy

но ми дайте идея с какво мога да заменя сухата сметана тук  http://recepti.rozali.com/kremove/p6876.html, евентуално със заквасена  newsm78 захарта, разбира се, може и да се прескочи  Wink

с АМ  hahaha Joy
мисля, че заквасената ще ти втечни много кремчето  newsm78
а гренадина е сироп от нар, има го по големите хипермаркети  Peace

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 23:07 от Kushi

# 37
Страхотни снимки на мъниците Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кери,Дороти Hug Hug Hug Peace,мнооого се радвам и за двете ви и най-вече за двамата палавника Heart Eyes Heart Eyes

И ние ползваме от 2та паста Ненедент.Четката - тройният вариант,който има и Калимей,но ползваме истинската четка  макар да сме само с  9 зъба (и то от вчера).На мен пък ми казаха,че докато е с един-два зъба-първата,пове4е от два -2та и над -4-5 третата newsm78 newsm78

# 38
Гледам тук за зъби говорите ooooh! - ние още сме наникъде с тях и за това не съм почнала още с четката и пастата за зъби Crazy имаме само 6. Венците не дава да и ги докосвам въобще, явно много я мъчат ooooh! - горкото ми дете ще се побърка докато ги изкара.
От другата седмица оставаме само трите "грации" вкъщи - аз, Ема и баба и вкъщи. Нашият татко заминава за месец в Германия. После ще се прибере за 1 седмица и пак ще замине за месец - и така до безкрай Sad Дано Ема не го приеме много тежко- че като знам какъв ужас беше като го нямаше 4 дни, не искам да си представям за 30 какво ще стане ooooh! Tired

# 39
Ей мами здравейте! Хубави новини за Хекси много се радвам! Краси много пораснало Анито и много хубаво супер опашле! снимките от сватбата са супер! А Ема е голяма красавица много се е променила! КалиМей много благодаря за инфото за пастите записах си да си набавя (ние въпреки че изкарахме много бързо първите 8, следващите нещо се закучиха чак тия дни се показаха някви части). Лека нощ, целувки, чао  Hug

# 40
Мамчета много ви благодаря за съветите за солта   Hug Hug HugА и за пастата за зъбки се радвам, че обсъдихте, че тези дни ще купувам, не че много зъби имаме/отскоро 4 и два загадъчно подали връхчета/
За КМ у нас е на почит и уважение, Йоана го хапва с голям апетит. Аз купувам ЕЛЕНА 2% и винаги и слагам някакъв пасиран плод вътре и става супер плодово мляко.
Хекси,  Керълайн нацелувайте мъниците Hug
Краси прекрасни снимки, обаче вие се разбихте с тези сватби направо Shocked
Ема е приказна  Hug Heart Eyes Hug
Хайде лека нощ от мен и успешна седмица  bouquet

# 41
  • Sofia
Много ви благодаря за вниманието момичета и за честитките за РД! Hug
Закъсняла, но от сърце почерпка -

# 42
ммм Моренка мерси за почерпката  Laughing

# 43
Страхотни новини за Коцето и за Алекс!

Моренка, ще я сънувам твоята торта  Crazy

Маринка е извадила почти 2та долни кътника, един отгоре е пробил само, мъкааа... От скоро й мием зъбките с пастата на Чико, любимото й занимание е, реве като свършим  Shocked Shocked   Laughing

Мен ми е тъжно, че утре пак съм на работа и си оставям детенцето, толкова бързо минават уикендите

# 44
Хекси, това е страхотно! Стискам палци бързо да се приберете и мехлема да заличи всички следи  Praynig
Керълайн, предполагам, че радоста ти е ти е огромно  Hug
Берина, за киселото мляко на Сердика да те питам дали се вкисна на третия ден или хвана мухъл? Търся кисело мляко, което наистина да е кисело, а не да ми стои по 2 седмици в хладилника без грам реакция Crossing Arms Едно време как се надуваха капачките като престои, а сега - кьорава бактерия не са оставили   Naughty
Морена, страхотна торта! Направо окапах клавиатурата Simple Smile
Краси, снимките са много хубави, а Ани е невероятен бонбон. Изглежда, че се забавлява на сватбата Wink
ДаниМакс, сигурна съм че не е приятно  Hug
Аз да върна разговора към миенето на зъбите - колко продължително ги търкате и успявате ли да четкате правилно? Дреболина не може да ме изтрае повече от 1 минута след това грабва четката и почва да я дъвче и усмуква, е в началото се прави че си търка зъбите и малко да се разсея и отива четката  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт