Септемврийски мами вече се събрахме, някой даже сърчица видяхме!

• 15 140
  • 308
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро!

Темата ни е станала прекрасна, и колко много нови мамчета има  welcome
Вчера се чувствах доста по-добре от предните дни (може би и от хубавото време) и цял ден бяхме на разходка с Митето. Много добре ми се отрази свежия въздух. Дано вече това гадене да е към своя край и да ми е все така добре.
Лек ден на всички!

# 106
Ники за да качиш снимка трябва да влезнеш с профила на септемврииките.
trollipen добре дошла   bouquet.
Деска мерсаж за кафенцето екстра ще ми дойде.
Аз да ви кажа съм в хормонален дисбаланс. Вчера докато мъжо приспиваше детенце аз се загледах в един сериал. И като ревнаххх. Идва мъжо в хола и ми вика ама защо плачеш и аз още повече се разревах. После пък ми стана смешна цялата таз ситуация и като ме напуши един смях. Не мога да се спра. Мъжо сигурно ме помисли за луда ама какво да правя  Crazy Blush...

# 107
Добро утро!
И ние се излюпихме. Wink
trollipen добре дошла  и лека бременност! Hug
Мариана:Хомеожен може да пиеш,взимала съм ги по време на кърмене дори. Peace
Отиваме да закусваме и вън да ни няма.Лек ден ви желая Hug

# 108
Добро утро  момичета.Внимавайте какво ядете в суров вид.Вчера много ми се ядеше спаначена салата-купих си спанак и си направих.Вечерта като легнах да спя щях да пукна от болки в корема и стомаха.Наду ми се корема и стана твърд,повдигаще ми се.Така цяла нощ.Не го отдавам на нищо друго освен на спанака.Вие какво мислите по въпроса.

# 109
  • Близо до София
Здравейте мацки,

Деската, мерсаж за кафенцето  Hug

fyrty, тия болки ще са били само от спанака, все пак не му е сезон и кой знае какво е имало в него, дано вече си добре и внимавай мила.

trollipen, добре дошла   bouquet

аз също станах доста трудно, така ми се спеше... smile3524

ей, мами кажете какво най-много ви се яде - на мен много ми се хапват компоти и кисели неща, тестени също, и сирене.

хубав ден ви желая, по-късно пак ще се включа  Hug

# 110
fyrty сигурно е бил с нитрати и затова. Иначе и на мен от някои храни ми се надува коремчето, но без болки.
Гледай да хапваш сезонните плодове и зеленчуци. Зелените салатки ги остави за на пролет.

dessiko аз сега съм в някакъв период в който постоянно нагъвам филиики с конфитюр ( горски плодове ) и чай. Направо съм се вманиачила.
Иначе все още няма и помен от гадене, та всичко си хапвам...

# 111
ima li septemvriiski maiki ot varna?

# 112
Хей,момичета,добро и засмяно утро и отмен! Heart Eyes Hug
trollipen ,мога само да ти пожелая една прекрасна бременност!  bouquetМНого ме трогна поста ти Heart EyesВъзхищавам се на жени като теб-ти си герой,наистина! Hug
Момичета,много ме боли главата.....вече четвърти ден.Всяка сутрин се събуждам с адско главоболие.А от миналия ден си имам и нова екстра-пада ми много кръвното и ми се вие адски свят.На моменти,ако не съм седнала,мога направо да се сгромолясам като талпа.Но стига съм се оплаквала,всяка бъдеща мама с екстрите си Mr. Green
Момичета,чета,че си говорите за употребата на хормонални препарати по време на бременност.Ако ми препоръчат да пия хормони,веднага ще се посъветвам и с друг специалист. Peace
anita29 ,много съм трогната от факта,че си проявила внимание към предстоящия ми преглед BlushДнес в 15,00 имам преглед и веднага след това ще се отчета,надявам се,с хубава новина Flutter
Момичета,аз си промених цвета на лентичката.Нашият тати ми сподели,че видял много красив сън-седял е на тревата с нашето детенце.Видял е момиченце-около една-две годишно,русо,къдраво и много красиво,било е в скута му и са наблюдавали звездите на небето.Каза ми,че много ясно са наблюдавали Венера! Heart EyesАма толкова ясно са я видяли,че чак все едно е била на метър от тях Heart EyesПосле детенце го целунало! Heart EyesНашият тати е толкова раздрусан от силните емоции,причинени от съня,че чак на плач го изби!Каза,че никога не е имал по-ясен сън от този през живота си-усещал е всеки допир,мирис,вкус и звук.Той по начало мечтае за момиченце и мисля,че толкова силно копнее по това дете,че чак е видял момиченцето ни Heart EyesНямам представа какво ще е детето-дали момче,дали момиче,но истината е,че много искам да направя щастлив таткото.Предполагам,че това чувство и желание важат за всяка една мама тук... Flutter
Прерязвам с нож обзелата ме романтика и отивам да пускам прахосмукачка JoyЗа жалост,живота е реалност.
Ще ви наглеждам! Peace

# 113
момичета.сега се чувствам добре.Тежичко ми е на коремчето ама не боли.Много се притесних за Бебо,но да ходя на лекар ми се струва излишно заради това.

# 114
Добро утро и от мен. Не се включвам често, но сега има за какво да се похваля  Laughing Laughing видях едно дребосъче голямо 2 милиметра   Shocked и вече има тупкащо сърчице. Като се опитвам да си го представя и ме напушва смях.
 Хубав ден и на вас и се глезете повече, сега ни се е паднало.

# 115
  • София
Благодаря! Обаче ми е нужна още малко помощ. Как да напиша текст под снимката?

# 116
dessiko, на мен нищо не ми се яде. А винаги съм била голяма лакомия и непрекъснато ми се е ядяло. Сега ми стърже стомаха от глад и се насилвам да ям.
Честито сърчице venilove Simple Smile. Аз така и не разбрах колко е голямо "човечето", както го нарече лекарката. На снимките, които ми направи има размери 1.19 см, ама така и не разбрах какво е точно това. Бях прекалено ошашкана за да разпитам.

# 117
alissa900 :аз съм от Варна,но от 1,5 год.живея около Варна Winkна село. Mr. GreenНо почти всеки ден идвам.

# 118
Gingerina, от това което разбрах, плодното сакче е голямо 1.6 см, а самото бебе е 2 милиметра.

# 119
Благодаря! Обаче ми е нужна още малко помощ. Как да напиша текст под снимката?

С бутончето '' Напиши коментар '' намира се под снимката. От него мисля може да си правиш коментари по фотото...

Общи условия

Активация на акаунт