Септемврийски мами вече се събрахме, някой даже сърчица видяхме!

• 15 135
  • 308
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте, мамчета!
Как сте днес? Добре дошни на новите момичета  bouquet Толкова е хубаво, такава хубава дружинка се събрахме. И все хубавици, разгледах ви аз в албума Grinning.
Аз като си изровя някоя по-прилична снимка ще си сложа, че все не се харесвам и ми е трудно да избера.
zasmyana, с този сън направо ме разби, дано да му се сбъдне мечтата на вашия татко Hug
При мен иначе нищо ново, чак другата седмица ще съм на доктор, нямам търпение вече.
Ами това е засега от мен, отивам да поработя. Whistling

# 121
  • София
Ники за да качиш снимка трябва да влезнеш с профила на септемврииките.
Благодаря! Обаче ми е нужна още малко помощ. Как да напиша текст под снимката?

С бутончето '' Напиши коментар '' намира се под снимката. От него мисля може да си правиш коментари по фотото...
Благодаря, след малко ще пробвам. Да видите най-накрая нещо обемно, че каквито сте фиданки...

# 122
trollipen добре дошла Hug И аз съм впечатлена от разказа ти и от реакцията на сина ти  bouquet
fyrty и аз предполагам,че е имало нитрати в спанака.Аз пък изпивам по 2 чаши прясно мляко 3.2% и след вчерашната доза след час го гърнах във 00,при което имах и болки в стомаха.След това четох,че не трябва да се прекалява с него,защото съдържа витамин А,ама кой да знае,дано нищо не се е случило Rolling Eyes
Относно лекарствата аз няколко дни преди да забременея взех таблетка Флукорик(против гъбички,вече писах защо).Освен тях съм пила за сега Но-шпа и Дуфалак-само за тези знам със сигурност,че са разрешени.
dessiko,и на на мен като на  gingerina  нищо не ми се яде - ям само солети,бисквити,кроасан със шоколад,форнети,кисело мляко,прясно мляко,ябълки и бутер банички с боза(понякога) и то по няколко хапки на ден от някой неща(общо взето никак не се храня здравословно)
zasmyana и мен ме боли главата,но от високо кръвно.Даже миналият понеделник ми причерня и паднах във входа на блока Rolling Eyes Между дргото аз винаги съм си мислила,че ще имам момиченце незнам защо Rolling Eyes
Желая на всички хубав и успешен ден Hug

# 123
Аз започвам да се притеснявам, че нищо не ме боли Rolling Eyes Не ми се гади, не ме болят гърдите, а предишният път още преди да ми закъснее се чувствах като парцал
Аз вчера питах малката иска ли бебе. А тя като започна да вика Дай бебето, даааайй Crazy Спуках се от смях

# 124
  • София/Търново
Може да си направите списъче кой какво предчувства като пол и какво ще се роди детенце. Накрая това ще Ви е много мил спомен  baby_neutral

# 125
  • Испания и Стара Загора
just-me радвай се,че нищо не те боли.Аз с първата бременност бях така.А сега гърдите ме болят страшно много,направо не мога да го пипна. Shocked
За яденето-ами яде ми се сладко и основно такива неща,дето ги няма тук в Испания(баница,кисело зеле,туршии).Пие ми се боза. Heart EyesНо не мога да гледам месо,а преди да забременея без месо не можех. Rolling Eyes
zasmyana и аз съм с ниско кръвно и затова сутрин си пия по едно кафе.Иначе и мен ме боли главата и то такива болки,че понякога ми се губят минути и часове. Tired

# 126
  • София
Zdraveite,
I tozi den si izletq, a i men oshte nishto ne me e bolqlo, samo malko mi se vie svqt.
Izvinqvam se predvaritelno, no toooolkova mi se pushi edna cigarka s hubavo kapuchino Blush
Vsichko shte napravq, samo da znam, che bebo e dobre preggo
Hubava vecher na vsichi! Hug

# 127
  • Габрово
trollipen, добре дошла сред нас  Hug
Че ще е трудно, трудно ще е да гледаме две малки деца, но пък от друга страна ще са си почти набори и ще се заиграват заедно, а и ще ги отгледаме дето се вика наведнъж и после здравей, живот  dancing  Drunk

anita29 , ти виждала ли си някой да е отишъл в Испания и да е останал фиданка, че аз не  Wink И аз предната бременност като я карах там все ми се ядяха неща, които  ги нямаше, но си купувах готови кори и почти всеки ден баница правих, затова и на финала бях  261uu

Venilove , сигурна ли си, че бебето е 2мм, защото това е доста малко, аз в 5 г.с. бях на доктор и тогава беше към 5 мм. бебето и сърце още не се чуваше.

zasmyana , айде дано пък е бил пророчески сънят на таткото и да зарадваш човечеца с една русокоса кукла  Heart Eyes

# 128
Здравейте на всички Първо искам да ви честитя двете положителни чертички
И да ви попитам закъснява ми 10 дни правих два теста и двата отрицателни а единственния път когато ми е закъсняло бях забременняла с Боби така че дали тези тестове са винаги вярни
ако не са то и аз ще съм септемврийка като вас

# 129
  • Испания и Стара Загора
valkata78 незнам,но тук храната не ми харесва.Няма същия вкус като в БГ.Аз с първата бременност качих общо 9кг,5 от които в 3-4месец,когато си бях в БГ. Rolling Eyes

# 130
 Здравейте и от мен Hug
 Според моите изчисления термина ми е на 15-ти септември, но доки ще каже като отида. Още не съм ходила, направо едва издържам, но още малко. Нямам търпение да чуя хубави новини и да чуя сърчицето. На мен само сутрин ми се гади и вечер също, но още не съм повръщала, дано ме прескочат тия екстри  Rolling Eyes Затова пък много ям и не знам. Бях 50 кг, сега съм 52, а до края ще стана 100. Но аз си казвам, че като мина 120 тогава започвам да се притеснявам. Най-важно е сладък, здрав бебок накрая.  Laughing ще изпратя снимки и аз да се запознаем.  smile3534 newsm03 newsm53

# 131
Момичетаааааа,имаме си туптящо сърчице и нормални размери на плода Two HeartsНаправо ще откача от щастие.......  lovekiss
valkata78,от твоята уста-право в Божиите уши! PraynigМного ще ощастливя милото ми момче,ако наистина го даря с едно момиченце Heart Eyes
just-me ,ще ме спукаш от смях направо с това притеснение,че нищо не те боли PartyИ мен нищо,ама нищичко не ме боля по време на първото ми бременеене.При всеки е индивидуално.
 Мечтание ,с първата урина сутрин са най-точни тестовете,независимо какви са-това от лекар го знам.Как точно ги направи ти?А цикъла с каква продължителност ти е?Имаш ли някакви признаци за бременност или пък дори някакво щесто чувство за това?
beboliniki ,на теб са ти забранени цигарите Naughty Mr. GreenКапучиното го пий засега без забранената комбинация с никотин Grinning
8Eos8 ,идеята ти със списъчето е много хубава-аз съм за PeaceТака наистина след време ще имаме един много мил спомен за бременеенето и всичко,съпровождащо го като чувства и емоции Heart Eyes
Отивам да погледна албумчето-може някоя друга мама да се е показала Crazy
Чао засега на всички и мнооооого Hug

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 18:50 от zasmyana

# 132
electra ,хайде престраши се най-после и сложи една снимчица с образа си деее CrazyТук сме,за да се запознаем и опознаем,както се казва,никой няма да ни избира за булки Mr. Green

# 133
  • Габрово
zasmyana , честито тупкащо момичешко сърчице  (със силата на  мисълта малко да подпомогна и аз природата във ваша полза)  Heart Eyes
анита, то кой казва, че е хубава храната там- ние наблягахме на пици и паели затова качихме, но съквартирантката ми беше 100 кг. 20 от които качила в Испания та тя казваше, че там и от въздуха се дебелее и все се лишаваше завалията и все дебела ходеше. Все пак знаеш и испанките на какво мясат  Sick

Аз със това ядене откачам- влюбя се в нещо и ям само него с дни. От ония дни бях 2-3 дена на шкембе чорба, а от вчера съм на ряпа в неограничени количества в комбинация с кутия шоколадови бонбони с пълнеж от ром  Joy

Май не трябва да споменавам поименно яденета, ама се съмнявам нещо от тези гадости да ви се дояде Wink

# 134
Mечтание: и на мен първите 2 теста ми бяха отрицателни.Направи го с първата урина и вземи марка тест,която не си ползвала до сега.Може би количеството на хормона в урината е все още много слабо и затова не го засичат.За най-сигурно си пусни един кръвен тест.И ще те чакаме при нас Hug

Общи условия

Активация на акаунт