Септемврийски мами вече се събрахме, някой даже сърчица видяхме!

• 15 134
  • 308
  •   1
Отговори
# 135
  • Испания и Стара Загора
valkata78 права си.И моя мъж е пицар,как да спазвам диети като ми завърти някоя пица. Heart Eyes
zasmyana честито и от мен.И дано се сбъдне съня на твоята половинка. Peace
beboliniki сега как го понасяш цигарения дим.Аз не пуша,но сега съвсем м се гади от дима. Sick
Мечтание дано започнеш да пишеш редовно в темичката ни. PeaceЗащо не направиш кръвен тест за по-сигурно.
bebe6oci чакаме снимки.Ами и аз като теб ще взема да се успокоя за килцата.Въпреки че съм доста по-близо до 100кг от колкото ти. Rolling Eyes

# 136
zasmyana имам чувство че съм бременна даже го сънувах беше момиченце и приличаше на таткото
Утре съм на лекар ище докладвам дано да имам късмет ще водя Боби на консултация и ще се видя и аз
anita29, arllina благодаря ви Hug
Gingerina благодаря  Hug

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 17:31 от Мечтание

# 137
  • София
Момичета, помагайте с някакви илачи. Настинката се влошава. Цял ден кихам и си духам носа. Наболява ме и гърло, но за него смучам Хомеожен. Сега като се прибира ще си измеря и температурата и ще звъня на докторката да я питам какво мога да пия. Но дайте нещо от бабините лекове.Ох, дано не вдигна висока температура само  Praynig
Засмяна честито сърциче  Grinning

# 138
  • Близо до София
на мен също още не ми се  Sick  и се надявам и мен да ме подминат тези екстри Wink. Малко ми става гадно от месо.
Мечтание, стискам палци  Praynig

# 139
Привет и от мен! Аз малко късно се включвам, а и докато ви изчета....

trollipen, добре дошла сред нас! Успешно бременеене!  Peace

Мечтание, очакваме те и теб официално да се запишеш тук и да увеличиш бройката на будещите септемврийски мами  Grinning

Анитка за главоболието пробвай хладки душове и чайчета с плодове. Моят йога инструктор препоръчва това срещу остро главоболие. Както и дишане в продължение на няколко минути с пълни гърди.

zasmyana, да ти е честито сърчицето! Много красив сън е имал мъжа ти. Дано Господ го превърне в реалност и живот и здарве през септември ви дари с едно здраво и слънчево момиченце  Hug  

П.П. като ти падне кръвното веднага изяж една мъжичка мед и за секунди ще ти просветне. От личен опит го казвам. И аз съм същата.

Момичета, аз за сега нямам никакви симптоми с изключение на това че се чувствам тежка. Все едно краката ми са по сто кила. Едва се движа. Допускам, че може да е от това, че спрях кафето. Ако е така след седмица ще съм свикнала вече с липсата му и ще съм по добре. Иначе нма нещо, което да ми се яде повече. До обяд съм на плодове, но не заради някакъв режим, а ми се яде нещо лекичко. Аз очаквам към 7-та седмица да ми се появи гаденето, защото и първия път стана така. Засега имам само киселини.
Аз съм "за" този списък с прогнози. Ще си пробвам интуицията  Laughing

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 18:12 от TRINITI

# 140
марианка - разтривки с ракия (първак). За да не те изгори я разреди с малко зехтин и след това се загрей. Масажирай областта над гърдите.
За носа 5-6 капки сок от лук + 5-6 капки вода смесва се и се капе в носа. Той почва да тече и да се чисти. За няколко дена ще е наред.
За гърлото - лъжичка мед и лъжичка сок от лимон 4-5 пъти на ден.

# 141
  • София
Мечтание, дано си бременна, измерваният хормон от тестовете се покачва различно при различните жени, индивидуално е. Аз съм доволна от теста Шуър чек.
Засмяна, честито сърчице! Много е хубаво, че всичко е наред.
И аз съм "за" списък с прогнози.

И престанете да се плашите от 100-те кила, оживява се, та дори се свиква.  Joy
Аз от 8-ми клас до сватбата /на 27г. почти бях/ си поддържах 63-65 кг., закръглена, но не и дебела. Обаче не знам какво ми стана - от хормоните ли, от стреса ли, от успокоението, че най-накрая излъгах някой мъж да ме вземе  Mr. Green и за две години  и половина качих 32 кг. без да променям нищо в режима си.  Embarassed
Не можете да си представите, че приятелките ми ме третраха като умряла - заедно ходиме да си купуваме дрехи и те още в магазините се караха коя ще ми вземе новата дреха след 2-3 месеца, защото няма така или иначе да ми става.  Joy Мнооого дрехи намазаха.
Сега сериозно - работата ми беше много стресираща и в момента даже е станала още повече, не искам въобще да се връщам там. Отделно, или пък във връзка с този ежедневен стрес си мисля, че нещо и хормоните ми се пообъркаха. Притеснявах се, че няма да мога да забременея. Бяхме решили да пробваме за бебе и ако не стане да си обърна много сериозно внимание. То пък стана от раз. Забременях на 97 кг. и качих 11 кг.
Тези от вас, които имат малки деца ще ме разберат, че трудно намирам време за себе си и още не съм разбрала причината за това "издуване". Сега пък пак забременях и ето ви пак отлагане.
Може спокойно да ме сложат в някоя реклама от типа "преди" и "сега".  Joy

# 142
Ники, аз съм на мнение, че човек трябва да се харесва във всеки един момент. В крайна сметка не стройната фигура, не дългите коси като на фолкдивите, и не силиконовите дисаги правят красива жената, а излъчването й, защото то е визитната картичка на всеки един човек и осъзнаваме или не, ние приемаме хората на базата на тяхното излъчване.

edit: Не го казвам от куртоазия, напълно откровена ще бъда. Току що видях снимката ти и трябва да ти кажа, че си толкова лъчезарна, че като те видях се усмихнах веднага. Симпатяга си и пак ти казвам не е комплимент. Аз комплименти мразя да правя, защото за мен са израз на лицемерие.

# 143
  • София
Абсолютно.
Колкото и да е красиво някое същество, независимо от пола, ако излъчва само отрицателна енергия не виждам как би ми станал симпатичен.
Не ме разбирайте погрешно, не страдам от излишни комплекси.  Laughing Имам страхотно семейство, страхотни приятели и прекрасен съпруг /дано не го прочете, че ще му се вдигнат акциите/. Сега живот и здраве ще си имам и така мечтаните две дечица, няма какво да искам повече от живота и най-вече нямам време и намерение да се самосъжалявам и вайкам заради едни 30-тина кила...

# 144
Здравейте и от мен. Доста септемврийски мами се събираме, даже вече виждам, че има такива с който имаме термин на една и съща дата   Hug
Честито на всичко които са чули сърчица вече.

Аз в 5та седмица имах доста, но тъпи болки. Сега от време на време усещам нещо но са доста леки почти незабелижми болки. Гадене имам сутрин и вечер или след ядене. Ще видим как ще ходя на работа ако нещата се влошат.
Последната седмца толова тестени неща изядох, че чак моя мъж се стресна. И все такива  като баница сас сирене, тутманици мекици ми се ядяха. От днес обаче сменям тестените неща със супи, зеленчуци и плодове, да видим дали ще удаържа. Опитвам се да го карам по здравословно.  Laughing

TRINITI  съгласна съм с теб, че човек трябва да се харесва във всеки един момент.

# 145
  • Испания и Стара Загора
Момичета,аз пък съм на мнение,че който не ме харесва няма вкус.Важното е ,че мъжа ми ме обича и харесва такава каквато съм и никога не ми е казвал или намеквал че съм дебела.Дори напротив-той е против всякакви диети. Peace
Имам един тъп въпрос-може ли да се боядисва косата по време на бременност.не си спомням миналия път дали се боядисвах. newsm78И вярвате ли в разни поверия и бабини деветини.Аз единственото което спазвам от тях е,когато раждам да не казвам на никой,защото така всичко щяло да мине по-бързо и по-леко. Laughing

# 146
Момичата, аз не живея в България, но след 3-4 дни ще си идвам дотам и веднага щом ида на лекар и се успокоя ще си кача снимка да се запознаем.Simple Smile) Малко съм суеверна, но ще се опитам да се избавя от това  Party Първия ми преглед ще е в Бг и се надявам че сигурно ще чуя сърчице, според изчисленията съм в 7 г.с. За тези седмици колко е голям бебока...ох, голяма съм паника. Ще пиша пак направо след няколко дни, стискайте ми палци  Praynig Hug
Всичко наааааааааай пожелавам на всички ни.  Laughing Hug

# 147
TRINITI ,anita29 ,valkata78 ,огромна Hugи горещо благодаря за прекрасните пожелания за розово бебе FlutterИ на вас ви пожелавам мечтаните бебчета и много любов покрай тях! Heart Eyes
Мечтание ,най-вероятно си бременна,но както и останалите момичета са ти казали,нивото на хормона при теб се покачва по-бавно....Споко,вярвам,че и ти ще си в отбора на кореместите Hug
_мариана ,когато ме боли гърло и кашлям,правя следната смес на око-мед,настърган джинджифил и лимон.Всичко това се омесва добре в буркана с мед и се консумира колкото пъти се сетиш,като естествено,след приема на сместта гледаш да не пиеш нищо,за да полепне хубаво по гърлото и да действа PeaceОтделно на ръка,можеш да пиеш неограничени количества горещ билков чай.Ако можеш,намери си от аптеката МУРСАЛСКИ ЧАЙ -направо е чудодеен.Хайде да се оправяш и да се похвалиш. Peace
 Ники. , и аз не си падам по комплиментите,но искам да ти кажа,че имаш невероятно ведро излъчване Hug
TRINITI ,абсолютно права си,че излъчването,положителната енергия,аурата-това са основните съставки,които сътворяват красотата при хората PeaceАз познавам дяволски красиви хора,които не могат да ти направят абсолютно никакво впечатление с присъствието си,освен с първоначалната си хубост.И обратно-имам сред познатите си такива екземпляри,които просто ти взимат дъха за броени секунди,пленяват те със силното си присъствие и направо се побъркваш от желание да се срещаш отново и отново с тях,за да си ипрезаредиш батериите покрай тях Crazy
anita29 ,аз си боядисах косата миналата седмица-не ме стряскат разни бабини деветини,че щяло нещо да му станело на детето.Това са глупости.Аз съм чувала,че по време на бременност и косата на се режела,и краката не се бръснели.... #CrazyАми да се подготвяме успешно за някоя циркова програма наред със шимпанзетата освен JoyПоддържай си се както на теб тио е драго и не му мисли.Най-много боята за коса да не ти хване както обикновено,поради високото ниво на хормони в кръвта ти,но и това е индивидуално.Аз миналия път си направих кичурите,като казах на фризьора да ми ги държи повечко,понеже се опасявах,че няма да хване блондора,ама ако ви кажа колко по-руса станах.... SickТака че,споко!
Момичета,отивам да слагам масата за вечеря и след това пак съм на линия  chef

# 148
  • София
Бебешоци, всичко ще е наред!
Анита, за боядисването на косата знам, че понякога боята не хваща по време на бременност. За мен това би била единствената причина, суеверията са твърде далеч от мен. Аз постоянно си правя кичури, миналият път си правих няколко дни преди да родя, в салона ме бъзикаха, че се глася за родилното.
За пръв път чувам, че не се казвало, че отиваш да раждаш. Веднага се сетих, че 3 дни преди да родя имахме събрание на входа, а нашият вход е образцов и се събираме абсолютно всички. Та там един съсед ме попита кога ще раждам и аз си разказах всичко от-до, едва ли не като точка 3 от дневния ред.  Laughing Та в тоя ред на мисли, доста хора разбраха кога ще раждам /планирано секцио/.

# 149
  • Испания и Стара Загора
Ники. не се казва когато вече си на път за родилното.Колото по-малко хора знаят,че си започнала да раждаш,толкова по-леко ще мине.При нас знаеше само таткото и всичко мина супер леко и бързо.Но май си е до късмет. Wink
zasmyana само това с бръсненето на краката не бях чувала.Направо ме разби Laughing
bebe6oci ще чакаме да пишеш.Как ти завиждам,че ще можеш да си отидеш до БГ.И аз искам,ама незнам дали ще ме огрее newsm78
Аз утре ще се боядисвам,че каквато съм побеляла,като някоя баба на 80г съм Crazy
Хайде и аз отивам да вечерям и после пак ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт