Септемврийски мами вече се събрахме, някой даже сърчица видяхме!

• 15 129
  • 308
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Добро утро и от мен!

Виждам, че отново имаме нови попълнения, честито, момичета!
 Мога ли да помоля някой да ми изпрати парола за албумчето, да се плесна и аз там да ме видите каква съм 'убавица Laughing
Виждам, че си говорите за колограми. Аз никога не съм била слаба, но докато бях ученичка ходех на народни танци и горе-долу поддържах килата. После вече като студентка взех да му отпускам края, почнаха се зверските диети, ту отслабвах, ту пак напълнявах. Абе ужас, само това ми беше в главата.
Като се събрахме с моя мъж бяс с около 20 килограма по-слаба, отколкото съм сега Embarassed А на тези си килограми съм от около 2 години. Не знам, не се харесвам, тежко ми е, през лятото особено, но нещо нямам воля да слабея както преди. Дано сега заради бебчето да се взема в ръце и да не се освинвам, че баща ми ме е наплашил вече с какви ли не болести от напълняването.  ooooh!

Виждам, че говорите за ФМ. Аз така като чета, май ще правя тази към 20 г.с., пък за БХС не съм решила още. Не съм много убедена, че резултатите от него са реални и се замислям направо за амниоцентеза (че май има в рода на мъжа ми синдром на Даун), но не съм решила още. Следващата седмица като се видя най-накрая с моята лекарка, ще се консултирам с нея.

# 166
Здравейте, хубав ден желая на всички!
За темата с кг имам какво да се включа. Аз качих към 10 кг след сватбата, т.е. за малко повече от половин година. И най-неприятното е , че имам много сланинки по корема, а досега винаги са се разпределяли по задните части. Чак почнах да си мисля, че понеже почнахме опитите за бебе и толкова много исках да забременея и да се видя с коремче, затова там са се залепили. И сега си изглеждам като 3-4 месец вече, колегите сигурно отдавна ме заглеждат дали не съм бременна.
И на мен продължава да ми е все по-трудно ставането сутрин. Тази имах първо болки като придърпване ниско долу. Сега пак започва да ме наболява стомаха, незнам това нормално ли е или може би си имам отделни проблеми с него. И ми е ужасно отпаднало, все едно съм болна от грип.
Хайде аз пак се наоплаках, но все си мисля, че симптомите ми не са нормални и много се притеснявам.
Добре дошла, chocomoco! Лека бременност ти желая Simple Smile.

# 167
  • Испания и Стара Загора
Здравейте и от мен,
и моя корем е достя голям,но той си е такъв и без да съм бременна.Миналий път на всяка консултация АГ-то не пропускаше да ми каже,че бил много над нормалните размери за месеца в който съм.И аз си мислих,че ще родя голямо бебе.А Алекс се роди 3.090кг Wink
Хайде сега по едно кафенце от мен,че аз тъкмо пия моето. Peace

# 168
Здравейте момичета. Анитка благодаря за кафенцето. При мен нищо ново спи ми се, яде ми се и ме понаболява коремчето. Продължавам да си рева като откачена на филмите и така.
Добре дошла на chocomoco в отбора.
dd2 успех на прегледа днес и да се похвалиш после...

# 169
Ох, и мен така ме тресат хормоните........ не ми се гади, нищо не ме боли, обаче всичко така ме дразни. Постоянно съм бясна за нещо, плача и не мога да се овладея. Направо полудях и ме е страх, че ще навредя на бебето....... Tired Face

# 170
  • София
Добре дошла, Чокомоко!
На мен ми се спи защото изкарах безумна нощ в слушане на най-неприятният звук - хъркането на мъжа ми.  Mr. Green Истината е, че и двамата хъркаме, та зора е кой ще изпревари пръв да заспи, на другия лошо му се пише. Снощи се зачетох в нета и го изтървах той пръв да си легне, ноща ми се видя дълга и нервираща.
Аз на филми и на разни емоционални предавания винаги си плача - много разтоварващо ми действа. Особено на разните му там американски предавания за благотворителност - така представят всичко, че  камък ще се разплаче.

# 171
  • Габрово
chocomoco, ей сегичка ще те добавя и теб в списъчето и добре дошла при нас  Hug
От снощи нямах нет, иначе да бях направила списък с предчувствията за пола на бебетата. Сега обаче понеже не ми се чете назад ще помоля всеки да ми напише на ЛС какво му подсказва интуицията за пола на детето му и тъкмо това ще е нещо като социалогическо проучване  доколко е развито шестото чувство при жените  Grinning
Ники, нямаш право на глас щом и ти похъркваш, трябва да си давате ред  Mr. Green И моя похърква и аз където си ме друсат нервите и едва заспивам и като го чуя направо откачам #Cussing out
Иначе за реването егати ревлата съм сега. Снощи на Отчаяни съпруги си поплаках, когато на Бри дъщерята роди, а после и когато умря опусума  Embarassed Иначе съм корава и рядко плача на филми, ама сега все едно съм друг човек и то не от добрите, защото само тормозя милото и съм нетърпима за всички  Mr. Green

# 172
Здравейте, момичета. Аз не падам по-долу с емоциите, както ми е криво и никой не искам да виждам така след малко се смея като за последно, сякаш съм дрогирана, чак ме заболява устата от смях. Луда работа. Както не ми се яде изведнъж адски огладнявам и такива комбинации правя, че човек ако отстрани ме погледни лошо да му стане. Но това са си явно едни от екстрите на бременноста и аз съм щастлива, че имам шанса да ги изживея всичките неразположения. #Crazy
 Лек ден от мен  Hug

# 173
  • София
Добро утро!
Пак станах в 5 и сега се прозявам в офиса. smile3507
Anita, мерси за капучиното! Аз вчера си купих безкофеиново кафе и сега съм по-доволна, а цигарките не ги мисля.
Видях, че се оплаквате от храната в Испания Shocked. Аз съм била само в Барселона и до сега си спомням вкуснотиите newsm22. Доста съм попътувала, но на малко места съм си хапвала толкова хубаво.
Снощи с бъдещия татко Praynig си говорехме за пътуванията ни. Вече ще трябва да ги разредим.
Преди да разбера хубавата новина, купихме билети до Рим в средата на април. Дано всичко да е наред дотогава и да мога да отида. Praynig
Аз сега така съм се шашнала и не знам накъде да хвана. Знам, че е рано но мисля довечера да отида при моята гинеколожка, за ме види дали сме добре засега. После ще търся, при кой да ходя през цялата бременност. ooooh!
А и имам толкова работа, че този отговор го пиша сигурно от час.
Хубав ден на всички!

# 174
  • Karlovo
Здравейте момичета ,аз се връщам от преглед и мога да се похваля че видяхме сърчице. Всичко е нормално ,само където съм сбъркала термина и ще ми е на 4.09 .
Анита мерси за капучиното , аз сега ги пия само виртуално ,че не ми понасят нещо  Laughing .
Чао от мен засега докато не ми се спи да свърша малко работа .

# 175
здравейте момичета Simple Smile   нервите и емоциите са нормални в  нащо състояние.Знете ли лек против гадене.Чувала съм шда ядем маслинка и после костилоката да я смучем .Много ми е терсене ,а не мога да   .....  върна.Даже вече и чая не мога да понясям Имтате ли сърцетуп,че вече си мисля че аз не съм наред?

# 176
здравейте момичета Simple Smile   нервите и емоциите са нормални в  нащо състояние.Знете ли лек против гадене.Чувала съм шда ядем маслинка и после костилоката да я смучем .Много ми е терсене ,а не мога да   .....  върна.Даже вече и чая не мога да понясям Имтате ли сърцетуп,че вече си мисля че аз не съм наред?

Миличка от всичко имаме по малко, няма да се шашкаш. На мен от време на време леко ми прилошава и ми е мн кофти, после пък като не ми е зле започвам да се паникьосвам що пък съм добре и ей такива щуротии.  #Crazy Laughing А снощи изведнъж ме сви кръста, сякаш се секнах, направо щях да падна. Каквото и да е се опитвам да се усмихна и да си напомня, че всичко е заради мъника, който бурно расте с всеки изминал ден.  newsm30 smile3534
Ох, всеки момент ще заспя а съм на работа, правя и глупави грешки, но просто заспивааааам.  Rolling Eyes
Хайде да папаме.  smile3533  animal037

# 177
момичета аз пак с моя запек,казаха  ми сутрин на гладно 2,3 кивита помагали.А от аптечните-дуфалак?.Коремчето ме наболява на моменти???
На мен на ЖК ми казаха дуфалак и фреш от портокал.За съжаление се наложи да спра фреша от портокал,тъй като повръщам от него,но и с дуфалак и 1 чаша на ден прясно мляко и нямам проблем Hug а от 18 годишна съм с много трудна дефекация Rolling Eyes Кафе с мляко и сливите също действат страхотно Peace
Добре дошла,chocomoco
anita29 страхотно кафенце,чак се изкушавам да изпия едно днес.От 2 седмици не съм пила кафе-гади ми се от него,но сега... newsm12 може да си направя едно.anitка и моят корем по принцип си е голям и още в началото на бременноста ми направи впечатление,че е доста издут,но след като започнах да не се храня и връщах всичко в 00,не чувствам тежест иначе в началото след като хапнех,едвам-едвам се влачех Rolling Eyes
dd2 стискам ти палци да чуеш сърдечна дейност PraynigИ на мен ми предстои в Понеделник,дано и ние да чуем сърчицето PraynigЖелая го на всички Hug

Аз тази сутрин си позволих да хапна 1 киви-беше ужасно кисело и май не-добре узряло,но го изядох ConfusedМислите ли,че може да се отрази на плода по някакъв начин?Питам тъй като сме наболява корема след като го хапнах(за киселините ясно,че ще се появят,но поне да не е нещо по-сериозно) Rolling Eyes Иначе днес слава богу не съм повръщала Praynig
И още едно въпросче:Мога ли да си позволя да готвя с фиксовете на Maggi или не са особенно подходящи в момента?
Хубав и слънчев ден на всички   bouquet

# 178
Знете ли лек против гадене.Чувала съм шда ядем маслинка и после костилоката да я смучем .Много ми е терсене ,а не мога да   .....  върна.Даже вече и чая не мога да понясям Имтате ли сърцетуп,че вече си мисля че аз не съм наред?

Консултирай се с лекар, ако много повръщаш има различни лекарства, които облекчават.
Да питам за сливите как ги консумирате, от компот, сушени или ги варите? Че и аз имам малък проблем с корема.

# 179
аз амкам компот от сливки ,пия му сокчето и ям плодовете.А кивито ми помогнаа-ходих до WC  Много съм Happy . На мен ми се гади ,но не мога да повърна.И тия дни ме избиват топли и студени вълни,един сърцетуп на моменти.

Общи условия

Активация на акаунт