Августинчето на топло под юргана чака пролетта със мама!

• 13 142
  • 305
  •   1
Отговори
# 240
  • София
ee като сме тръгнали да разправяме на кого как му викат  Laughing  ....за Миташки аз съм "Мами, мамиии, мамии" придружено с мачкане на лицето и шумно мляскане ( много държи да ме целува по устата, .....сещайте се откъде го е видял  Joy )...пък татито е "мило"....

Любимите въпроси са "Добре ли си?" включително ходи при кучето и го пита "Лъки, добре ли си....аа, добре добре"  Joy

# 241
  • София
Я, тук има раздвижване  Grinning Hug
Уау, и аз се опулих на 2х3 за вуйната на ВСТ. Това сигурно е шанс 1 към безкрайност  Laughing Моят дядо също е имал братя тризнаци, двама от които починали още при раждането. Та и двата пъти, като ходех за регистринане на бременност, треперех да не съм и аз с многоплодна, че нали по майчина линия се случва да се повтори. Направо не знам как се оправят хората с толкова деца накуп  Crazy Хем благословия, хем наказание  Blush
Сладурковци са наистина нашите пораснали деца и манипулатори. От няколко дена пък Шушето се обръща към мен с мамичко. Седи с в другата стая и започва да ми вика мамичкооо, мамичкооо и като отида ми се мята на врата, целува ме по устата и вика "ного бичи те". Аз пък си умирам от кеф, макар че има моменти, когато ми иде да я смачкам и да я хвърля през терасата, така ме влудява.
много познато  Blush , дали е от хормоните сега? За справка да питам небременните - избива ли ви на такива настроения понякога?  Embarassed
Много ми станаха сладки историите на сладурите!  Heart Eyes А маймуната и Джулия Робъртс ме убиха  Joy
Аз май ви казах, че съм със синя кръв, според Ивчо  bowuu Mr. Green Той пък бил принц, но го казва така, че звучи повече като пиЧ  Crazy

# 242
  • у дома
А на теб приятно изкарване във Виена и да ми донесеш едно магнитче за хладилник от там  Mr. Green[/color]

и нас да не ни забравите  Mr. Green

нашата щерка има желязна логика  Laughing

последното от снощи... диването отваря вратата на кенефа на баща си, гледа и заявява - "тати се напишка в гащите" Shocked баща й в това време прав и си върши работата по малка нужда  Laughing.. от нейната гледна точка - чува чуркане, обаче панталоните са обути (поне това вижда детето в гръб), събира две и две и прави извода си  Joy hahaha Mr. Green

Pouh април да ни подсетите и нас да ги водим заедно  Grinning Hug

# 243
  • София
последното от снощи... диването отваря вратата на кенефа на баща си, гледа и заявява - "тати се напишка в гащите" Shocked баща й в това време прав и си върши работата по малка нужда  Laughing.. от нейната гледна точка - чува чуркане, обаче панталоните са обути (поне това вижда детето в гръб), събира две и две и прави извода си  Joy hahaha Mr. Green

Joy

Кало обаче вече констатира и заяви гордо, че е забелязал разликата между мъжа и жената. Та предадох първия урок за пишката и липсата на такава у мама  Mr. Green

# 244
Срам и позор. Толкова време не съм влизала, че сега направо ме е срам. Та от сега нататък ще се постарая да съм редовна......

# 245
Добро утро.

Тони отново е болен  Sad- ужасен конюнктивит, зачервено гърло и лека кашлица. Обаче педиатърката казала за баща  му че инфекцията е тръгнала към белия дроб и вече е на антибиотик. Отново се борим за да си изпие лекарствата. Този път в болнични е баща му, понеже аз вчера бях извън града. Добре че имам малко дежурства до края на седмицата.

Валка радвам се че Али е вече добре. И ще чакам да разказваш за новата работа.

А бисерите  на мъниците ме развеселиха много. Чакам и Тони да почне да говори хубаво за да ме забавлява по този начин. Grinning

Joy

Кало обаче вече констатира и заяви гордо, че е забелязал разликата между мъжа и жената. Та предадох първия урок за пишката и липсата на такава у мама  Mr. Green

Това вече ме разби. Joy  Наистина вече пораснаха децата и трябва да внимаваме какво правим и говорим пред тях за да няма конфузни ситуации. Mr. Green
Ох, време е да го будя за антибиотика. ooooh!
Лек ден на всички! Hug

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 08:44 от Kaili

# 246
Много се смях с изразите на вашите мъници. Най- странните ни думи са "къшбе" и "пъстала"- съответно шкембе и стъпала Mr. Green
А иначе иниданеца когато го разсърдим за нещо ревва  "Вики хуба-а-ав", така че от известно време и в яслата му казват "Хубавия"  Laughing
За естествените нужди, свършени не където трябва изразите са съответно "Вики съпика гащите"  hahaha и доскоро- "Нааких се".
Повече усмивки на всички.
Марулка, да те успокоя- аз не съм бременна, а как само крещя и ми се иска да го метна от петия етаж.  Embarassed Нормално е. Особено като децата са две- лудницата е пълна Mr. Green

# 247
  • София
 Hug  Кайли, дано Тони се оправи бързо

Валка честито за новата работа, мина денят...може вече да споделиш..... Laughing

# 248
Здравейте!
Пиша набързо, напоследък нямам никакво време.
Вечер лягам с малкия и заспивам, ставам по нощите, отвреме навреме обръщам внимание на тати-то, тои се сърди, ама така сме бременните.
 Hugи хубав ден

# 249
Здравейте!
Валка, радвам се, че Али е добре.  Hug
Кайли, бързо оздравяване на Тони.  Peace
Да ви разкажа и аз една смешна случка с моя син. Тя е малко срамна, ама...  Embarassed Та, неразположена съм и влизам в WC-то да си сменя превръзката. И изведнъж се отваря вратата, Сашко влиза с двеста, вижда ме и казва: "Иииии, мамо, що наака се?"  Shocked   hahaha От тогава винаги се заключвам.  Grinning

# 250
Ади, по повод коментара на Сашко, Деница много рано се ориентира що е то дамска превръзка-  каза, че мама има лепенка за дупето Joy
Не ми е до писане, иначе ви чета редовно Peace Другата седмица се връщам на работа и ми се е свило сърцето Sad, отделно яслата още е в ремонт и не знам как ще правим график за гледане на Деница Rolling Eyes Влади ме изкара извън релси днес и изобщо се чуствам Sick

# 251
  • София
Привет!
Кайли, бързо да се оправя Тони!  Praynig И ние днес станахме с кашлица, та набързо отидохме до готиния д-р , който каза че са му чисти бд на юнака, но ще пием сироп  Crazy Чувствам се виновна, че от мен го лепна - и аз бях така, ама какво да се прави...
Много ме веселите напоследък с тези бисери  Laughing
АлбенаHug дано скоро ти се оправи настроението!

# 252
  • София
Кало не ми харесва. Викнах лекар вкъщи. Ще дойде утре. Бясна съм на педиатърката му. Беше изписала Тайлол орал. Това е само парацетамол. Детето ми е с алергия към него. Ако не съм Тома Неверни и не проверявам съдържанието на всяко лекарство, изписано му и му го бях дала, кой щеше да ми спасява детето?!?!?
Вече не знам...може би трябва да завърша и педиатрия  Twisted Evil

# 253
Нана дано не е нещо сериозно при Кало. Какво му е? И наистина е хубаво че проверяваш какво съдържат лекарствата,особено като има алергия.

# 254
  • София
Нана, наистина какво му е на Кало? А педито знае ли за алергията? Защото не мога да повярвам ако знае да му изпише това  Rolling Eyes
Блан, радваш ли се на Хорейшио?  Simple Smile Аз страдам за Уорик  Sad , харесвах го, пък те взеха че го утрепаха.

Общи условия

Активация на акаунт