Августинчето на топло под юргана чака пролетта със мама!

• 13 127
  • 305
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Kaili  Hug дано бързо се оправите с Тони.

Никой не пише ( като беше хубаво времето - ясно - всички са навън, обаче сега - пак сви студа, а никакви ви няма  Sad ). Миташки вече се гледа с баба си и дядо си...пък ние сме ергени.... Laughing обаче мен такава сънна болест ме е сграбчила, че ....пия по три големи кафета на ден и пак ми се спи....ужас...

# 301
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Bamboocha и на Ели със закъснение!
Blush  bouquet

Kaili , дано бързо да се оправите и двамата с Тони. Опитай се да не си мислиш за неприятни неща...погледни съкровището до теб и го гушни...със сигурност ще помогне... Hug

Гого вчера ме шашна...разказва ми баща му, че един мъж, на когото направи "ъпгрейдване" на колоните, му се обадил, за да му благодари за прекрасния звук и т.н, а Гого се провиква от хола: Тате, а взе ли пали? Shocked Mr. Green Не говориме често на такива теми вкъщи, но явно ни е чул...странно ми е как в случая направи връзката.... Wink....май наистина си растат много бързо децата.

bubcheto15
, и при нас сцените са ежедневие и се случва все по-често да се пляскаме по памперса...веднага се успокоява и става многггооо послушен  Wink

Pouh, ами намалете малко темпото...то бива, бива ергени, ама и трябва да се поспива по малко.... Mr. Green

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 08:41 от AndyB

# 302
  • София
  Хайде и аз набързо да драсна някои ред за нас  Simple Smile
  Виждам че има доста болнички, пожалавам им бързо да оздравяват. Моите също се опитаха нещо да се разсополят, но вече им минава и с това си останаха само. Вече от няколко месеца ходят на ясла, но само до обяд по мое решение. Майка ми е вкъщи и ги гледа след това. А след месец и малко аз отново си оставам вкъщи. Вече нямам търпение да се запозная с новата девойка, но остават още цели три месеца. Иначе сега съм на работа, където в голяма степен си почивам много повече отколко вкъщи с малките.
   Нямам сериозни оплаквания от бъдещите каки, освен че не стоят на едно място и постоянно някъде се катерят. Ваня преди няколко месеца беше дори със счупена ръка, добре че бързо и мина, но и това не помогна да се кротне. Не обичат да гледат филмчета, тоест и това отпада като възможност да ги задържи на едно място. Обичат музика и да танцуват, едва сега започват да проговарят, но важното е че определено имаме напредък, явно просто ще са от по-късно проговарящите. По едно време с таткото бяхме решили че новото бебе ще се роди и ще проговори преди тях  Simple Smile
   Аз съм добре, нямам никакви оплаквания от тази бременност, доста по-леко ми е, то всъщност и това е единствената разлика, защото и предния път нямах проблеми. Надявам се този път да раждам нормално, говорила съм с лекарката ми и засега тя не вижда причина да не пробвам нормално. Остава само да отида и на един преглед при офталмолог за да премахнем и риска от евентуално отлепяне на ретината.
   Това е от мен, пожелавам приятен ден на всички и разходки, ако времето се е оправило вече  Simple Smile

# 303
  • София
Привет!  Simple Smile
Блан, Валка, действайте с темата, че ще ни заключат  Praynig
Айла, радвам се да те видя  Hug Вашият такто е майстор явно - все девойки прави  Grinning
КайлиHug Сигурно си и в сатурнова дупка  Rolling Eyes Дано бързо се оправи Тони, ти също!  Praynig

Pouh, ами намалете малко темпото...то бива, бива ергени, ама и трябва да се поспива по малко.... Mr. Green

Joy

# 304
  • гр.София
 Не викай-хайде,ами дай заглавие Praynig
 От един час чакам музата, ама НЪЦ. Joy

Хайде,прехвърляйте се http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=371127.0 Hug

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 11:58 от blanc

# 305
  • софия
ВАЛКА,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!МНОГО ПРЕГРЪДКИ И ЦЕЛУВКИ ОТ НАС   bouquet Heart Eyes Hug!

Общи условия

Активация на акаунт