Августинчето на топло под юргана чака пролетта със мама!

• 13 208
  • 305
  •   1
Отговори
# 285
Нанче, стискам палци и аз Кало да се оправи!  Hug

Ако знаете иначе и аз как искам да пратя мъжо при Ники Кънчев, все си мисля да пусна един смс без да знае, че иначе се дърпа и не иска сам да си го пусне  Laughing

Иначе за моята работа  да ви кажа сега...смених изцяло сферата си на работа - правя вестник (дизайн и производство)  Mr. Green На 5-ти си получих договора на 6 месечен изпитателен срок съм в един ВАЦ-овски вестник, който излиза само в Русе и региона.
Работата много ми харесва единствения недостатък е заплащането - супер ниско е, направо ме върнаха с 7-8 години назад, но важното е че всичко останало е добре. Та така Simple Smile радвам се, дано да се докажа и да ме оставят  Praynig

Ставам да оправям, че направо е бомба паднала вкъщи  ooooh!

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 10:55 от val_stef

# 286
  • София
Привет!  Simple Smile
Валка, честито сега официално!  Hug Много успехи и повечко пари в скоро време!  Wink Peace
Нана, бързо да се оправяте!  Praynig
И сестра ми вика, че били стари серии на Хорейшио, но аз не съм ги гледала  Simple Smile
Ние с мъжо сме стари пушки в Стани богат  bowuu Laughing Още преди да станем гаджета той участва, с моя милост за придружител, даже спечели 2500лв, които бяха капарото на ап.  Crazy Сега сигурно е по-различно там. Но беше интересно.  Simple Smile
Днес бях на д-р и се видяхме там с Велмар. Засега нямам индикации за скорошно раждане.

# 287

Много ви благодаря за пожеланията Hug Hug Hug
  Много ме разведрихте Heart Eyes Чак сега успях да се прибера и да седна да ви прочета.
 То РД мина не както го планувах Sad но здраве да е Wink
  Съседът ни един дядо живееше сам и починал,и то от доста време ooooh!Чак сега като се позатопли се усети Sick и викаха полиция да разбият вратата та да го изнесат.И не можахме да се приберев,че с децата при свеки отидохме.Сега чакаме да се появят роднини,та да пазволят да се дезинфекцира апартамента.
  Ще се пробвам да приспя малкото момченце,че вече и то не иска в количката #Crazyмай се започва и с неговите капризи Wink
  Целувки от нас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 288
  • гр.София
 Валка,знам си аз-ще станеш след време медиен магнат Peace Успех с работата!

Днес ми е много черногледо и сега като прочетох Ели78 ми стана още ПО-... Горкият човечец.

Та да разведря.Идеше ми днес да се гръмна,после си представих как Нана ще ме отрази подобаващо в новините и....се отказах Simple Smile

# 289
Eli78 много тъжно наистина да си отиде сам човекът. Sad

blanc не се отдавай на черните мисли.

Валка браво за работата. Дано скоро да ти увеличат и заплащането. Hug

А аз вместо да оздравявам,май се влошавам.  SadВтори ден повишавам малко температурата и гърлото почна ужасно да ме боли. На всичкото отгоре утре съм на работа. Ще помоля дежурната лекарка да ме прегледа защото почнах да се замислям за антибиотик вече.
Поне Тони се подобрява.

Елфче избрахте ли вече дата? Нали пак ще си секцио? Не е необходимо да казваш датата. Просто съм любопитна. Wink

# 290
  • София
Та да разведря.Идеше ми днес да се гръмна,после си представих как Нана ще ме отрази подобаващо в новините и....се отказах Simple Smile
То не е смешно, ама на мен ми стана  Blush  Laughing Няма да се гърмиш!  Naughty Не давам! Hug
Кайли, да се оправяш!  Praynig А дата още нямам, що да не ви я кажа като я измислим.  Wink Само дето не искам аз да решавам кога да е, струва ми се прекалено нахално някак си.  Rolling Eyes Предния път ме определиха от лек. комисия в б-цата за 8.08, сега не знам кой ще решава. Само всичко да е наред, пък другото...
Наистина много гадно със съседа на Ели78  Sad Един наш познат беше починал така.  Sad

# 291
  • София

Това сега само не разбрах като комплимент или обратното да го разбирам  Mr. Green

Кало е много по-добре. Само след една инхалация с инхалатора на кумата снощи после спа цяла нощ без да кашля  Laughing Днес даже го изведох навън за час и половина и правихме още 2 инхалации. Стои си детето. Снощи малко помрънка, ама днес вече сам си държи маската.

# 292
  • София
И аз май съм като Блан, обзело ме е много гадното настроение, а и Ина вчера ме извади от равновесие. Беше повече от отвратително с непрекъснатото й мрънкане, рев, истерии, "Искам" и "Няма". Отказа да яде, тръшка се и орави сцени Sick Абе кошмарен ден. Освен това съединителят на колата ми беше за смяна и не искам да ви казвам колко пари ни взеха, че пак ще ме заболи сърцето. Вярно, че  разлката е огромна, но чак не ми се вярва, че струва такава сума #Crazy
Поне да чукам на дърво сме здрави Praynig Но отвреме на вмереме започвам да се чувствам крайно неспособна да възпитавам дете, сигурни всички имат такива съмнения, но моите съмнения се превръщат в убеждения Tired Както и да е, сигурно като успея да взема малко въздух и поотпочина ще ми мине черногледството Rolling EyesВсички болни да се оправят бързо Peace

# 293
Честити племеннички на Бубчето и на Марулка, да са здравички и да са щастливи бебочета!
Пух, тризначетата да са много здрави и да има кои да им помага,че времето ще лети с тричките!
Марулка, сетих се да ти напиша, че има едни такива степенки, на които стъпва и се качва на тоалетната чиния сама. Даже се водят и като помощни при кърмене, защото си повдигаш крака на него. Когато Даниел се роди, спечелихме такава, с нашата снимка-тримата на изписването, а дотогава не бях си помисляла, че съществува такова нещо. Сестра ми също ползва и двечките ми племеннички сами си го местят.
Валка, честита ти работа. Пожелавам ти да е лека и да съчетаваш организацията с детенце. И моя отвреме навреме пуска смс, ама не го взимат, а си мисля, че ще ги разбие.
Миленка, сигурно е много миличко като се грижи така за теб.Дано ти хареса кухнята.
Даниел, като кажа че ме боли гърба и тои едва и почва да ме гали и да вика оооо, ооо, няма мамо, нама бои(да не ме боли). Иначе като иска да му отворя нещо-ика ториш, пупи се-когато е счупил някоя гума на кола
На рожденниците всички хубави неща да им се случат, да са весели, здрави и обичани!
Дани, успех за друго бебоче и не се притеснявай за реакцията на онзи с  тренера, той пък сигурно е бил супер пич...Важното е как се чувстваш.
И Дани от петък е с кашлица, а нашите детегледачи водиха децата на ледена пързалка, и нашия с тях, няма да се цепи от колектива, естествено, голяма веселба и крещене е паднало, само си ги представям,сладурковци.
Изписаха ни сироп Тусавит, сладък е и е тъмен, капки Бивацин, Калциев глюконат, вит С и като чели не кашля токова. Ние сме преди ДДС, колежката ходи на изпити, но ще го заведа и при нашата докторка сутринта и ако тя каже, ще ми даде болничен и ще се гледкаме малко. Вчера ги водихме на зоологическа градина. Най-много се радваха като храниха патиците, идваха и лебеди и гъски и всички викаха. Даваха на понитата,видяха баба Меца, Мечо Пух и вика едно от децата, маймунче бебе имаше.През цялото време ходиха и тичаха, наобяд заспа като къпан.
Засега стига толкова, че стана дълго. Аз раста и корема ми е много голям, все едно съм в шестия месец.Натам как ще е...
Болничките да оздравяват
Хубава вечер

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 10:15 от pepejeans

# 294
Добро утро! Сутринта отидохме при докторката ни, каза Даниел да си остане вкъщи, на мен ми написа болничен, даже искаше цялата седмица да ми даде, но на работа сме две, предстои ДДС, приключване, мнооого работа, но все пак децата са по-важни. В четвъртък ще отида на работа, Дани на градина, вече не кашля много, но сестрата в яслата каза,че много са върнати,други са със сополи и кашлят, та едни други се заразяват.
Сега издивяваме вкъщи, гледаме филмчето за колите, чакаме да се постопли малко, та да излезем да караме колелото.
 Hug

# 295
  • София
Привет!
ЧРД на Бамбуча!   bouquet
Нещо никакви ви няма  Rolling Eyes
Пепеджинс, и ние зяпаме детски, но по Jetix,. Жив и здрав да е който е измислил целодневната програма  Laughing

# 296
Честит рожден ден на Бамбуча!   bouquet
Честит рожден ден и на Ели със закъснение!   bouquet Живи и здрави и много, много щастливи!  Hug
Надявам се болничките днес да са по-добре.
Валка, какво точно правиш в този вестник? Предпечат ли? Аз съм завършила полиграфия и ми е интересно.  Peace

# 297
Честит рожден ден на Бамбуча! Много здраве и късмет!  bouquet

Аз продължавам да кашлям ужасно и днес вече ще мина на преглед при джипито.Вчера ме прегледа на работата дежурната лекарка и каза че няма нищо на долу към белия дроб, но препоръча рентгенова снимка за да изключи вирусна пневмония,която рядко давала находка на слушалка.Сега ще видя как ще комбинирам моя преглед с този на Тони и евентуалната рентгенова снимка като сме сами. ooooh! На всичкото отгоре и Тони сутринта се събуди с температура 38 градуса, та ще се наложи да взема болнични.  Sad
Омръзна ми вече с тези болести. Crossing Arms

В къщи работи постоянно двд-то с детски филми, като не ни дава да го спрем. Не че гледа през цялото време. Wink

# 298
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Bamboocha!  bouquet

# 299
Хей, къде се губите?

Вчера цял следобед бяхме в ДКЦ–то. Първо при педиатърката да прегледа Тони. а после чакахме пред кабинета на джипито да ме прегледа мен и да взема медицинската бележка за яслата на Тони и болничния лист за мен. Като резултат- Тони е още с червено гърло и имаше температура вчера, заради което ще продължи да си пие сиропите, и за мое щастие нямам пневмония, но вече съм на антибиотик,че се влача трета седмица с тази кашлица. Да се надявам до края на седмицата да се оправим и двамата.

Тези дни ми е много тъжно. Като се отпусна ме връхлитат едни тъжни мисли и се разплаквам, а това не мие  присъщо. Sad

Общи условия

Активация на акаунт