Знаете ли нещо за Vitaslim?

• 392 688
  • 674
  •   1
Отговори
# 465
# 466
Аз също пия и от двете и съм много доволна. Поръчах си ги он-лайн, едното за 49,50, а другото за 59,50 лв.
От каде го поръча онлаин? Мойе ли, да ми дадеш сайта? Simple Smile

# 467
Аз също пия и от двете и съм много доволна. Поръчах си ги он-лайн, едното за 49,50, а другото за 59,50 лв.
От кой сайт си го потъча? Може ли да ми го пратиш?
 Hug

# 468
Има отворена група във фейсбук, там потърси ако си доволно от продукта.

# 469
Здравейте Момичета  Simple Smile  Hug

Аз привършвам с първата опаковка Vitaslim Line и преди малко си взех втора Simple Smile. Разбира се не разчитам само на него, въпреки че наистина ми потиска глада. Намалила съм хапването и правя упражнения в домашни условия. Нямам драстично сваляне на килограми, но се надявам да стане постепенно  Simple Smile (целта при мен е около 4 кг )  . За сега ми е достатъчно това че ми потиска глада , а за в бъдеще си мисля да увелича спорта Simple Smile .

Ще ви държа в течение Simple Smile   bouquet

# 470
Здравейте и от мен... прочетох цяяялата тема и в повечето си мнения говорете за Vitaslim LIGHT, обаче мен ме интересува дали наистина както пише в сайта им Vitaslim LINE действа върху ханша бедрата и талията много ми е любопитно. Ако някоя от вас е доволна от този продукт с драго сърце бих и изчела мнението. Аз съм 65 кг висока съм 172см. Преди година качих 6-7 кг и не мога да ги смъкна. И дали с този Vitaslim LINE ще помогне.  Confused

# 471
  • София
Здравейте, аз започнах едва от вчера Line.
Стимулира ме да пробвам това, че майката на моя приятелка е свалила 3кг. за 10дни.
Пие Лайт и Лайн едновременно. Закусва стабилно и обядва без ограничение, което включва салата, ядене, хляб и т.н., но не вечеря. Жената е на 70 години и преди не е вечеряла и по принцип цял живот сваляла адски трудно. Сега изведнъж ей така с хапчетата 3 кг!Единствено казва, че не се чувства с подтиснат апетит и й се яде, но реално не си е променила нищо в режима.
За момента само това знам, но започвам да ви чета отначало:)
Ако има движение при мен ще споделя веднага.
Успех

# 472
Здравейте момичета   bouquet

Доста хора казват че им се яде повече откакто го пият, но на мен пък ми действа потискащо на апетита! Явно си е до организъм. Според една позната ти се увеличавал апетита защото ти се ускорява метаболизма.

# 473
  • София
Ех момиченца,стига сте се тровили с тези хапчета, от личен опит и доста препатила ви казвам, страничните ефекти и последици след това са голями , не говоря конкретно за Витаслим, а изцяло! Прекрасните списания и изкривено обществено виждане ме накара да започна да поглъщам всевъзможни лекарства за отслабвате и при моите 183 см и 73 кг се виждах като подвижна лоеста топка, и сега поглеждайки назад във времето толкова съжалявам за решенията които съм взела и лекарствата които съм пила за да отслабна! Моят съвет е спортувайте,хранете се правилно и щом искате ходете на масажи / което аз правя/ , но в никакъв случей не тровете организма си с хапчета!
Но все пак всеки взима решения сам за себе си, аз просто реших да споделя неприятният си  сблъсък със всевъзможни вталяващи/вълшебни  хапчета !

# 474
Moje li 13 godi6no momi4e da pie?

# 475

По-добре попитай майка си! Peace

# 476
 Така е Tancheti Simple Smile. Съгласна съм с теб  Simple Smile. И аз до скоро бях много против всякакви добавки за отслабване. Чудех се как хората се тровят с каквото излезе на пазара Sad Винаги съм разчитала на спорта и на ограничаването в храната, но тази зима явно съм прекалила с хапването !
 За първи път опирам до добавки за отслабване Sad . Надявам се да няма някакви сериозни последствия ....

# 477
Здравейте и от мен... като отидох в аптеката да поразпитам за отзиви за тия хапове витаслима аптекарката ми каза че има и доволни и недоволни... много се зачудих дали да си го взема или не и я попитах какво може да ми предложи... та тя ми каза че миналата година за няма и 3 месеца била свалила 10-15 кг с 4ай инхуа ... гарантираме че ще има резултата а за моето тегло имам 5-6 от горе всеки вика че изглеждам добре но ... а3 не мога да се побера в кожата ми... та вече 3 ден сам с тоя 4ай и половин един килограм сам надолу... до 2 месеца трябва да ги смъкна ... и ако има резултат ще ви споделям от време на време... +това си правя всеки ден гимнастика за стягане и си пускам един масажен колан  smile3503 така че успех на всички  newsm10

# 478

БЛАГОДАРЯ   bouquet ЗА ПОДКРЕПАТА Simple Smile

Дръж ни в течение за този чай !  Аз какво да ви кажа .. днес срещнах една позната и ми каза че пила три месеца и половина Vitaslim и сега била с 7 кг отгоре  Weary . Явно пак си го има йо - йо ефекта ... Сега ме хвана страх като го спра даб не съм и аз с няколко отгоре ... Sad ...

# 479
Здравейте и от мен .... пия Vitaslim Line 8ми ден, с това съм на строга диета (ям веднъж предимно салата,ябълка и около 3литра вода,пия 2-3кафе без захар) също имам и вибриращ колан които го пускам около час на корема и по 30мин на бедрата.За сега не съм се мерила ще изчакам още 2дена и ще споделя какви са резултатите,но мога да кажа,че апетитът ми драстично намаля,мога да кажа че дори почти нямам апетит, от което съм доволна !!!

Общи условия

Активация на акаунт