Връщат НА КАФЕ по Нова от 16-ти февруари

• 27 401
  • 425
  •   1
Отговори
# 150
това ми е любимото предаване но сам на работа и немога да го гледам.Дайте идея къде може да се гледа по интернет -Нова телевизия онлайн или ще го има ли някъде на запис.Много искам да го гледам #Cussing out

# 151
  • в Tara
аз нямах възможност да го гледам изцяло, успях да 'хвана' 2, 3 кадъра
интериорът ще се подобри сигурно, не бих му дала 2ка в никакъв случай, допада ми стилът на халваджиян такъв един....единствен Mr. Green
трябва да се има предвид и че това е все пак 1во предаване, с времето ще си 'улегне' сигурно.
за гала...ами готина си е.
единствено като впечатление ми се наби начина по който се държи. преди сякаш по-мила, по-кротка, по и аз не знам беше, докато сега се държи със самочувствие като вряла и кипяла...
не знам в кой период повече я харесвам.
знам само че ще го гледам, идеално ми пасва на времето сутрин.

# 152
Не успях да го гледам, но като чета вашите отзиви...  Sad

# 153
Не успях да го гледам, но като чета вашите отзиви...  Sad

сигурна съм, че и ТЕ четат. Ще се поправят  hahaha

# 154
На мен ми хареса.
Студиото е готино,има стил...не е  претрупано както беше преди.
Гледах го отгоре-отгоре.
Това,което ми направи впечатление е че Гала беше притеснена и от време на време говореше глупости.Но всичко  с времето си.Сценичната треска си е сценична треска.
Пожелавам и успех.
Аз ще го гледам,защото ставам по това време и нямам никаква работа до обяд. Mr. Green

# 155
Нямах възможност да го гледам, но като чета отзивите  ooooh!. Е, за някоя друга свободна сутрин през седмицата сигурно ще става  Rolling Eyes....

# 156

не се сдържам да попитам - в какво се изразява стила - в липса на каквато и да е логика и концепция в обзавеждането /всъщност и то липсва/ един диван и няколко разхвърлени PVC стола като от food court-a на някой МОЛ? Огромни букви, които да запълнят място и да "смачкат" водещата. Прилича ми на заченки на детски кът и Гала с това злато стоеше нелепо на този фон.
Мен ако питате, си е чисто безотговорно отношение на "професионалисти".
Все си мисля, че трябваше да се завърнат с гръм и трясък, а не с недовършено студио.

# 157
Да кажа и аз-  не ми хареса декора, преди беше по-уютно (явно екипа -в частност ХАлваджиян не е същия); бенда беше много зле - певицата хич я нямаше - добре, че е само за първия път; малко претупано, но пък са притиснати от времето....а ГАла ще влезе в час - все пак 5 години го нямаше предаването, трябва да го направи по-добро от преди и се притеснява.

За съжаление играта и разговора с приятелките, където се намеси и мъж много ми напомни за Жените с Марта Вачкова (което е много глупаво предаване).

# 158
Споделям общото мнение - декора не е уютен, кокошките много шум вдигат.
Все още не съм тотално разочарована, надявам се да оправят нещата, че наистина много харесвах старото предаване.

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 14:48 от P i p i l o t a

# 159
Все си мисля, че трябваше да се завърнат с гръм и трясък, а не с недовършено студио.
Абсолютно! И аз така мисля.
Относно златния тоалет се изказах колко неуместен го намирам, но пък на този фон беше още по- трагичен! Не мога да повярвам, не са ли се огледали наоколо, какво? Гала не е ли застанала пред декора с тия дрехи, никой ли не е забелязал какво размазано петно е.
Също говореше днес много бързо и нервно, все едно някой я гони  Thinking Че е първо предаване след години прекъсване - ок, но е първо 'На кафе', а не първо на водещата. Тя не е спирала да работи. Кремена Халваджиян и тя ли от притеснение не е доскопосала и на нея ли и беше 'първо предаване'?  Thinking
И докога ще ни занимават с тия стереотипи - жените мечатят за шопинг и деца  Confused

# 160
Аз не мога да разбера защо бързат? То е ясно, че ще се отвори приказка, да намалят темите в едно предаване и да се застояват на дадено нещо по-дълго, за да е по-изчерпателно и интересно за нас.

# 161

не се сдържам да попитам - в какво се изразява стила - в липса на каквато и да е логика и концепция в обзавеждането /всъщност и то липсва/ един диван и няколко разхвърлени PVC стола като от food court-a на някой МОЛ? Огромни букви, които да запълнят място и да "смачкат" водещата. Прилича ми на заченки на детски кът и Гала с това злато стоеше нелепо на този фон.
Мен ако питате, си е чисто безотговорно отношение на "професионалисти".

Е,аз се изказвам като "непрофесионалистка", а ти веднага да се покажеш,че си в час".
 Естествено,че има какво да се желае в предаването,но аз явно съм от непретенциозните с ниски критерии, дето просто си мързелуват до обяд с кафе пред телевизора. Mr. Green
Не ми се мисли на теб какво ти...ако всичко ти боде очите  #Crazy

# 162
  • 221B Baker Street
ами има лесно,момичета,ха който не му харесва,да не го гледа Peace
няма смисъл да хвърляме напразно критики,за всеки влак си има пътници и за всяко предаване-аудитория...
колкото и да не ви се вярва,има хора,които гледат и Марта Вачкова,което не ги прави по-малко хора...
ние,които го харесваме,ще гледаме с желание и без толкова претенции,за другите предлагам опция-дистанционното и сменете канала!!!

# 163
То това е ясно. Аз изключих телевизора, когато заговори с  Мариана Попова.

# 164
и аз бързо го превключих,а и с тази реклама на гала за вип брадар ми писна да я гледам.а може би гала не ми е любимка и затова  да съм по -критична към предаването и Thinking незнам,може би....

Общи условия

Активация на акаунт