Връщат НА КАФЕ по Нова от 16-ти февруари

• 27 395
  • 425
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Харесва ми предаването и сега. Малко е празно студиото, но съм сигурна, че това ще се оправи. Нищо не разбах от седянката на приятелките- не се изслушваха и само смеха им се чуваше, пък и аз исках да се посмея, но не разбрах за какво  Laughing Закачките с Пейо ме забавляват.

# 136
и някакво безумно бързане, започва се някаква рубрика, очакваш нещо да видиш, но то свърша докато започне ..........

# 137
Няма повторения на предаванята в късните часове, според програмата на нова тв /преди имаше от 1.00/.

Дали някъде няма да пуснат в мрежата записи на предаванията?

# 138
Няма повторения на предаванята в късните часове, според програмата на нова тв /преди имаше от 1.00/.

Дали някъде няма да пуснат в мрежата записи на предаванията?

нищо не си изпуснала споко,само ще си изгубиш времето  Peace освен лигня,засега няма друго да си заслужава гледането.по натам може да се подобри Peace

# 139
  • София
и някакво безумно бързане, започва се някаква рубрика, очакваш нещо да видиш, но то свърша докато започне ..........
Ами Гала си каза,че предаването е със съкратено време,което рабира се не оправдава препускането.Въпрос на сценаристи според мен.

# 140
и на мене ми се стори доста постно - тия оркестри и готвачи вече ми писнаха ,а пък новата хрумка с приятелките беше ужасно скучна ..........толкова вече са изчерпани откъм идеи сценаристите

# 141
  • Варна
За съжаление предаването няма да има нищо общо с преди, жалко  Rolling Eyes

# 142
  • София
Защо са две темите за На кафе,вече се обърках в коя съм писала,и в двете едно и също се обсъжда Rolling Eyes

# 143
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Май върнаха ''На кафе'' за да съберат всички тв досадници на куп.Тая Марианка бивша пишман гадателка сега пишман готвачка.Божеее... ooooh!Пък изкуствените рози направо къртят мивки JoyОтишла е пАрата в свирката Joy

# 144
Цитат
Пък изкуствените рози направо къртят мивки Отишла е пАрата в свирката
   Joy
За играта и мен винаги ме е дразнила, но тя си я имаше и преди. Пари трябва да се печелят. newsm78

# 145
обаче момичето от играта е много красиво и поне не дразни окото,а и не спира да бърбори  - тук добре са се справили

# 146
  • 221B Baker Street
обаче момичето от играта е много красиво и поне не дразни окото,а и не спира да бърбори  - тук добре са се справили

момичето е от големия въпрос,предаването,което спряха...
тук са заложили на сигурно:)

# 147
  Никога не е имало по-единодушно мнение във форума! Ако са умни сценаристите ( сигурна съм,че четат тук),ще си вземат бележка.

# 148
мале на никой  май не му е харесало
аз не успях да го гледам
не мога да повярвам че така са се изложили, стана ми много тъпо като прочетох коментарите
дано се оправят

# 149
  • София
мале на никой  май не му е харесало...
Така са оказва на практика, дано си вземат поука от нашите забележки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт