Връщат НА КАФЕ по Нова от 16-ти февруари

• 27 387
  • 425
  •   1
Отговори
# 120
Гала, както винаги е симпатяга, макар че малко множко ми идва този ЗЛАТЕН тоалет, но тя си е чаровница.
Но студиото няма спор, ужасно е . Никакъв уют. Толкова ми е недоеършрено, прилича на строителна площадка.
И на мен ми стана мъчно за Иван. Sad

# 121
  • София
Играта и мен ме дразни, но явно е задължителна за всяко подобно предаване на живо. Студиото е наистина като незавършено, големите букви са дразнещи за окото. Гала /като изключим тоалета/ е страхотна, Оксана също, радвам се че са я взели в екипа.  Peace

# 122
и на мен студиото не ми допада но Гала каза чее недовършено нека почакаме да го направят напълно и тогава ще му дадем крайна оценка иначе Гала е на висота както винаги много ми хареса и Пеьо забавен е в тази роля

# 123
 Няма такова ку-ку като Кремена! Дано приятелките не провалят Гала!

# 124
наистина студиото е ужасно. кремена не знае ли, че в този часови пояс предаването се гледа от жени домакини, майки- малко повече уют моля.... но предполагам, че тя не знае какво точно значи домакиня Grinning хич не я харесвам, че и навсякъде се вре, ей я пак се е кльофнала там, винаги като я видя и ми напомня на вещица

# 125
  • София
Няма такова ку-ку като Кремена! Дано приятелките не провалят Гала!
Шума от тези девойки ми дойде в повече. Mr. Green

# 126
На кокошарник ми прилича студиото - говорят една през друга,тази русата се хили доста пресилено...
Десетина минути гледах и ми докараха главоболие.

# 127
Мисля, че за първи път ще съм толкова крайна в изказване - това с приятелките - не са кокошки, а направо са патки!

# 128
  • 221B Baker Street
хаха,напомнят ми на мен и моите приятелки,когато се съберем,и ние сме доста шумни... Twisted Evil
само не ми казвайте,че и вие не изглеждате така отстрани,моля ви Peace

# 129
Приятелките "Секса и града" ли имитират?

И тия детски свалки с Пейо ме дразнят.

Харесвам Гала и се надявам да й дойде акъла в главата!

# 130
 То бива хилене,то бива говорене през глава, то бива суета,ама това ми дойде много! Кокошарник! А Кременка с китката на главата-комедия! Искам старото "На кафе"!

# 131
  • Варна
Тоя разговор с хм , приятелките два пъти седмично малко в повече ще ми дойде  Rolling Eyes, а тия големи букви са ужасни  Close

# 132
На мен много ми допада предаването. Но за играта- не съм и фен.
Ще следя На кафе, въпреки че има неща, дето ме дразнят, като закачките с Пейо. А за приятелките и аз си мисля, че идеята се основава на Секса и града. Но общо взето ми хареса, може и да е носталгичен спомен към спряното преди време предаване.

# 133
  • гр.София
За първи път срещам такова единодушие в оценките за предаването  във форума  Simple SmileОсвен да се присъединя и аз Simple Smile-ужасен декор, липса на уют, май не остана предаване, което да не започва с оркестър и певица. Приятелките-съжалявам, но и на мен ми навяха асоциации с някои пернати представителки на животинския свят. Самата Гала ми се струва напрегната на моменти.

# 134
Това предаване си е жива чалга.Не ми стига неприятната Илиана Раева ами сега за капак и Мариана Попова.Изобщо нищо ново от Гала-вечната снобарщина.

Общи условия

Активация на акаунт