Връщат НА КАФЕ по Нова от 16-ти февруари

• 27 343
  • 425
  •   1
Отговори
# 105
Студиото нали не било завършено, още мебели щяло да има...
Аз пък си мисля, че Гала трябваше да стартира по- елегантна, малко хард ми е визията и  Thinking След много седмици ефир да разнообрази с нещо такова - ок, ама от старта  Thinking

хайде сега оправдания.  Mr. Green Явно доста мебели липсват, като знам "минималистичните" наклонности на Кремена. Как още не е вързала розичките и панделките  не знам.

# 106
  • Разпиляна във въображението
Харесваше ми, сега се загледах в екрана - отвратително студио, като хамбар. Кремена трябва да спре изявите си.

Студиото е ужасно  и "живите" музиканти, дано са инцидентно там. Не знам колко мебели са нужни за да предадат чувство на уют.

Напълно съм съгласна. Веднага направих асоциация с неделното шоу на Канал 1. Очаквах да избухнат и бурни аплодисменти от публика ooooh!

# 107
Еми малко е шашаво, ама не е лошо. Тия топки ми приличат на малини Crazy
А Оксана като я видях щях да ревна, много я харесвам и ми е кофти заради това, че е толкова млада вдовица Confused

# 108
Студиото и на мен не ми харесва.
Няма никакъв уют в него, като хале е.

Ужасно е просто  Tired
Гала не я виждам пред тези огромни букви..

# 109
Първото студио в зелено или синЬо  newsm78 и розово беше по-хубаво и Гала с дълга коса тогава ми харесваше повече.

# 110
сега и игра  Tired от тези, дето мелят на главата, ужас  Tired

# 111
Харесваше ми, сега се загледах в екрана - отвратително студио, като хамбар. Кремена трябва да спре изявите си.

Студиото е ужасно  и "живите" музиканти, дано са инцидентно там. Не знам колко мебели са нужни за да предадат чувство на уют.

Напълно съм съгласна. Веднага направих асоциация с неделното шоу на Канал 1. Очаквах да избухнат и бурни аплодисменти от публика ooooh!
Само за днес са,поне Гала така каза вчера в новините Peace

# 112
Тъкмо влизам да оплюя декора и виждам, че съм закъсняла  Laughing
Е...дано го направят малко по-уютно, хич не ми харесва тоя празен хамбар и тия букви отзад.

# 113
  • София
А за тоалета на Гала какво ще кажете?Много "злато", много нещо...Бижутата и се сливат с тоалета...

# 114
Студиото ми напомни  - не знам защо - на Миглена Ангелова.......При нея имаше подобна грандомания с големи букви.......

# 115
А за тоалета на Гала какво ще кажете?Много "злато", много нещо...Бижутата и се сливат с тоалета...
Тоалета й някак го преживявам, но студиото НЕ  Naughty

# 116
  • София
Студиото си е направо постно за "възможностите и вкуса" на Кремена.Но нали тепърва ще се обзавеждат "в движение".

# 117
  • Варна
Студиото е ужасно  Rolling Eyes, дано го понапълнят малко , тая Кремена да вземе да се спре вече  Confused

# 118
  • Плевен
Кремена много се е изложила с това студио. Направо ужас Rolling Eyes  Дано оправят нещата, че сега......

# 119
  • 221B Baker Street
много харесвам тази песен Flowers Sunflower
а и мацката пее много добре  Hands Clap
малеее,другата астроложка колко е напълнялаааа Shocked

Общи условия

Активация на акаунт