Връщат НА КАФЕ по Нова от 16-ти февруари

• 27 341
  • 425
  •   1
Отговори
# 90
  • Paris
Време беше Нова да поправят най-голямата си грешка. Ще го гледам с удоволствие. Липсваше ми!

# 91
  • Mediterraneo
Все ми е едно дали ще го пускат отново предаването. Така или иначе съм на работа по това време.
Иначе- случвало се е да го гледам, докато си бях вкъщи. Но в никакъв случай ежедневно. Гала просто не ми е приятна.

# 92
 Не се радвам, че се връща в ефира това предаване.... 

# 93
на мен много ми допада това предаване и се радвам че отново ще го гледам има доста интересни и полезни рубрики

# 94
Време беше Нова да поправят най-голямата си грешка. Ще го гледам с удоволствие. Липсваше ми!

Peace

# 95
  • София
Аз също харесвам Гала. Смятам, че е естествена и се държи по-нормално в сравнение с нейни конкурентки. Желая й успех.
Само дано да не върнат и Варвара на екран, че тази жена ми късаше нервите...

# 96
Хайде утре ще видим струвало ли си е чакането.....

# 97
Аз пък явно не съм в таргета на предаването Mr. Green или съм анти-жена някаква - никога не ми е харесвала тази продукция. Особено във формата си с продължителност 3 часа ли беше, 4 ли...Но ... разни хора, разни идиоти, както правдиво казваше прабаба ми Laughing

# 98
Харесваше ми, сега се загледах в екрана - отвратително студио, като хамбар. Кремена трябва да спре изявите си.

# 99
Студиото нали не било завършено, още мебели щяло да има...
Аз пък си мисля, че Гала трябваше да стартира по- елегантна, малко хард ми е визията и  Thinking След много седмици ефир да разнообрази с нещо такова - ок, ама от старта  Thinking

# 100
Пфу, изтървах. Сега са реклами.
Преди беше много хубаво и уютно Thinking

# 101
  • 221B Baker Street
хайде,хайде... Peace
Гала снощи каза,че първото предаване ще бъде различно от останалите,просто защото е първо...

# 102
  • София
Харесваше ми, сега се загледах в екрана - отвратително студио, като хамбар. Кремена трябва да спре изявите си.

Студиото е ужасно  и "живите" музиканти, дано са инцидентно там. Не знам колко мебели са нужни за да предадат чувство на уют.

# 103
Студиото и на мен не ми харесва.
Няма никакъв уют в него, като хале е.
Наподобява ми студията на БНТ.
Старото студио беше далеч по-добро.

# 104
  • 221B Baker Street
на мен ми харесва студиото,свежо е и определено по-нататък ще сложат още мебели Peace

Общи условия

Активация на акаунт