Връщат НА КАФЕ по Нова от 16-ти февруари

• 27 419
  • 425
  •   1
Отговори
# 165
То това е ясно. Аз изключих телевизора, когато заговори с  Мариана Попова.

Peace

# 166
  • София
Е няма да гледаме ако продължава така....., но след като толкова шумяха около завръщането (май повече от месец, всеки ден през половин час) Mr. Green, редно беше да проследим внимателно поне първото предаване.

# 167
Аз пуснах за момент да погледам, но някаква говореше за зодии и спрях телевизора. Мразя разговори за астрология, хороскопи и зодии.

# 168
  • в Tara
то и аз хич не си падам и не вярвам на зодии, звезди.

от темата стана ясно, че почти всички тук са с вкус (еднакъв)
брависимо Laughing

# 169
  • Разпиляна във въображението
И аз смених канала.

# 170
Аз пък не искам да сменям канала. Нека предаването бъде такова, каквото го помним Peace

# 171

Е,аз се изказвам като "непрофесионалистка", а ти веднага да се покажеш,че си в час".
Не ми се мисли на теб какво ти...ако всичко ти боде очите  #Crazy

Хайде сега, нямаше нужда. Всички дето са се изказали като гледам нямат претенции да са в час. Както няма претенции и аз.

от темата стана ясно, че почти всички тук са с вкус (еднакъв)
брависимо Laughing
аха

# 172
Не защитавам Малена или който и да било,но я подкрепям. Не може да изграждаш име,да казваш колко си перфекционист и т.н. и да позволиш предаването да започне с такъв декор и недовършено и нещата да се случват в движение-не става така Peace.Иначе тоалета на Гала беше  Sick и там Кремена тотално се изложи.Иначе предаването ми хареса,харесва ми новата самоуверена Гала,все пак не е от вчера на екран и това поведение и подхожда Peace

# 173
Не беше много подходящо, след като повече от месец рекламират завръщането на предаването, да стартират с недовършена концепция и за визия, пък и като точно как ще протича предаването. Днешното предаване беше като репетиция по-скоро отколкото като предобеден блок. Много е странно това, че чакат мебели още, а трябваше всичко да е готово, пък те тепърва и обявяват конкурси. Дано поне като докарат мебелите да изглежда уютно, а не както сега...

# 174
  • в Tara
Не беше много подходящо, след като повече от месец рекламират завръщането на предаването, да стартират с недовършена концепция и за визия, пък и като точно как ще протича предаването.
с това съм съгласна

1 месец реклама ли?
аз едва миналата седмица забелязах newsm78

# 175
Ако нямахме база за сравнение със старото На кафе,може би повечето щяхме да сме от напретенциозните и " напрофисионални "зрители.Обаче при положение ,че беше любимо сутрешно предаване, а сега масово сме разочаровани,значи нещо им куца концепцията и за визията на предаването ,и за темите в него.

# 176
  • София
От цялото предаване ми хареса само Гала Hug. Но като водене, не като облекло Laughing. Според мен много й отива да е водеща на такъв вид предаване.

# 177
Рекламата я пуснаха малко преди края на януари, но вече се  знаеше, че На кафе отново тръгва. А иначе още от новогодишната програма на Нова я лансират Гала, че има нов проект. Постарали се бяха относно рекламата, но се получи много шум за нищо...

# 178
# 179
От цялото предаване ми хареса само Гала Hug. Но като водене, не като облекло Laughing. Според мен много й отива да е водеща на такъв вид предаване.
Декора направо ме отврати- /същото усещане получих, когато гледах предаването на Д. Цонев/, по-бива даже стария с всичките си розички и хризантеми Wink. Огромно празно пространство, малко кънти.
Гала води с лекота, не ме напряга, това ми беше любимото сутрешно предаване.

Общи условия

Активация на акаунт