Как бързо времето минава, АПРИЛчето все по-палаво става.

• 13 987
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
Ванче не си мисли че си го изнежила,  на твое място всеки би пазил детенцето си като е болничко! И аз щях да постъпя като теб, че сигурно много  бих се вманиачила даже (като се знам каква съм  Outta Joint). Вярно е че голия под се чисти много добре  Hug Лятото спор няма ще падне  каляване  Mr. Green  Да го нацункаш малкия  Heart Eyes

ЛУРДЕС дано мине вируса бързо, то и тук го давам че идва грипната вълна. Ужас направо  ooooh!  Стискам палци Лидийка да не вдига Т и да сте добре още утре  Praynig Целувки  Heart Eyes

Кали и аз последният път като бях в парка за малко да пусна Габи да се пързаля, ама ми се видяха мокри пързалките, др път ще пробвам  Hug Браво на Мишето, как няма да спи като къпан, от разходката по-хубаво няма, не само за бебетата ми и за нас  Peace

Джул имали сте трудни дни, дано този период е отминал и нали знаеш че след такива периоди идват много хубави дни  Hug Честита миялна - ще се родиш с нея ще видиш, особенно като имаш гости се усеща най-добе да нямаш чинии  Hug Радвам се че се разписа при нас и никакви болести повече!  Naughty Hug

Ласи мерси  Hug Heart Eyes

Милени браво на здравичкото момченце, дано и при вас повече да няма болести  Hug

Реянче не е само воля да ти кажа, на мен ми доставя удоволствие. Още от малка съм свикнала да си правя упражнения, бях плувкиня 3 години дори , но никога не съм спортувала друго нещо сериозно Crazy  Няма по-хубаво нещо от това след като се измориш да се изкъпеш, след това направо летиш- днес го усетих това чувство, бях го забравила. Ама пусти мързеееел докато почна и вляза в ритъм ще ми е бая трудно де Simple Smile Ама ти нямаш нужда от такива ектсри бе, чичдо Дюкан си свърши перфектно работата за тебе. пу-Пу  Hug Hug Hug

Лека вечер дами и малки госпожички и господа, днес пак бях на всяка манжда мерудия, ще ме прощавате  Embarassed Embarassed Embarassed Hug Hug ooooh!

# 181
Здравейте Grinning
Aquariel,простено ти е HugКилима ти е много свеж,пускай дундата да се търкаля,стига е стояла на леглото Grinning
Goldi, аз не съм от тез дето си сравняват детето с чуждите Naughty това най го мразя!За 2-те филии на Косьо..аз му се кефя на детето на апетита,който има!Все така стабилно да си хапва,мъж ще става от него я!Ей го и Стефи на Петя и той изби рибата...ама тая неговата фигура как се поддържа HugПете,как няма да ни липсваш?!?НИкакви болести повече,защото те искам тука при нас,свежа като репичка!
Аз Дани лека,полека спрях да го пазя...не му мия играчките всеки ден,на пода си стои и играе,изпуска си солетата и после пак си я лапа,вчера се овъргаля едно хубава в парка на тревата GrinningОтпуснала съм му вече края,не прекалено разбира се Peace
Шефа ще става архитект Grinning или зъботехник!Днес му беше прощъпулника!Баща му щеше да ме убие после  Whistling бях забравила да сложа топката,която символизираше спорта и по точно ФУТБОЛА!!!Ужас!Ужас!Ужас...но пък съм доволна,че няма да си изкарва прехраната като тича след някаква топка,а с акъл!Архитект ще става на мама момчето Grinning...добре де.... и зъботехник може Laughing

# 182
Привет и от мен в този късен час!
Гледам, че всички май ни е обхванала една вълна - няма начин ще се отслабва. Или поне мене тази мисъл тотално ми е завъртяла главата. И след като при мене  със спорт не стана, та прибегнах до диета. От две седмици прилагам олекотения режим на Дюкан за кърмачки и определено има ефект. Колкото до рисковете - ами поех си ги, но да чукам на дърво нямам оплаквания. Напротив - почти се отървах от един кожен проблем дето един доктор ме нашашка, че можело и псориазис да е. Както и да е. Малкия и той е добре, суче си на воля и денем и нощем. Simple Smile Хич не го и ограничавам. Е, и на мене взе да ми идва нагорно от недоспиване, но задължително поспивам през деня с него. Какво друго коментирахте...пие успешно от чаша, накрайници не уважава особено. Любимото му е да ходи прав под масата докато се храним и да търси остатъци от храна по пода, естествено оставени от него - солетки, бисквити, трохи Grinning. Изгледи да прохожда скоро май няма. А Сисе, вие и прощъпулка сте направили? Браво, браво!!!
Много гости пак имах напоследък и главата ми беше заета какво меню да приготвя, хем да ми е в режима, хем и добре да се представя. Е, този път вече съм доволна от себе си! Надявам се и гостите!
Поразказах ви туй-онуй. До скоро!

# 183

Аз Дани лека,полека спрях да го пазя...не му мия играчките всеки ден,
лелеее Сис добре че каза, аз съм мн загубена, честно да си призная не помня от кога не съм ги мила нейните играчки  Embarassed Embarassed Embarassed Просто съм забравила, горкото ми дете..... ooooh! ooooh! ooooh! Сега съм пуснала едно цвекло да се вари (този път прясно от пазара, Хелън, Бис очаквайте паническо вклюване и от мен) и нарамвам всичките играчки към кухнята  да ги мина поне с вода  Embarassed

Честит прощъпулник на Дани, ех че хубава професия си избра детето  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

млъквам вече..... Embarassed

Ивейн  Hug

# 184
Сиска, честит ти архитект/зъботехник! Добре се е ориентирало детето - да сме живи и здрави след 20 години да видим коя от двете професии всъщност ще е избора.

Акварел, как приготвяш цвеклото? Аз само веднъж варих, сложих морков, лук и картоф, варих, варих, варих всичко без цвеклото се развари, а то остана хрупкаво. Гледах, мирисах, бърках - аз такова нещо не бих яла и не го дадох на Емата. Явно аз не успях нещо да го докарам както трябва, та дайте рецепти плс!
Аз днес за пръв път дадох авокадо - прясно+ябълка+2 лъжици бисквитена каша за гъстота - излапа към 200гр! А някой готвил ли го е в някаква форма? Каква термична обработка търпи, че нещо не съм наясно newsm78

# 185
Сискеееее, честит ви прощъпулник  Hug Я кажи какво хвана Дани, че архитект или зъботехник го ориса?  newsm78 Лелееее и аз нямам търпение  smile3508 После сигурно ще си блъскам главата, ама сега ми е голям мерак да прохожда  Crazy
Неси неси благодаря ти за съвета за офталмолога, все още не съм се ориентирала окончателно, но в най-скоро време трябва да предприема нещо   bouquet Колко са платените прегледи вече в Токуда, че от както родих не съм се вясвала там?  newsm78
Мирке, честит ви килим, много е красив  Peace ... със здраве да си го ползвате  Wink
Ивейн душо, светни ни моля те за тази олекотена версия на Дюкан за кърмачки, че работата при мен отива вече към самобичуване  Crossing Arms  Whistling

# 186
Янче, късно ли е да ти кажа за магазинче? За всеки случай, ето: на пазара, на т.нар. Пето авеню има магазинче, което е много заредено. Иначе на главната има две по-гъзарски: Флинстоун и Детски свят се казват, само че аз не пазарувам от там, скъпо ми е!

Ласи, мисля, че ако е добре узряло, авокадото може да се дава сурово. Доколкото знам търпи и плодове и зеленчуци. Чувала съм, че е доста калорично. Пък за цвеклото, мисля, че не си объркала нищо. То просто си е по-особено на вкус. Най-добре става ако е сурово, настъргано, с чесън, оцет, олио и гроздова според мен. Аз веднъж варих на София цвекло и спанак- е няма такъв цвят! Стана л*няно кафяво Sick Твоята градска  голяма клюкарка си пада- нищо не изтърва. Време за спане и ядене не губи. По цял ден изследва непознати територии и опитва невъобразими вкуснотии като например шиша, с който отварям печката за да слагам дърва

Честит прощъпулник на Дани! Да е жив и здрав и все в правия път да ходи!

# 187

Реянче аз малко след дъжд качулка ама .......според мен и е малко на Миленка това ядене  Thinking (това е моето мнение де ) ти си я познаваш най-добре
на Стефи ако не му дам десерт след яденето не спира да вика взимам главно бурканчета на Ганчев или готвя аз и яде почти винаги по 2 на хранене .
7:00 сутрин -АМ 150-180мл.
10:00 каша или кисело мляко с бисквити една купичка около 300 -400 грама
към 14:00 местно или зеленчуково за десерт едно плодово
към 18:00 намачкан банан с кисело мляко каша лека нощ или нещо друго зависи какво е ял на закуска
към 21:00 АМ  180 -210мл.
Хай на всички !
Айде и аз да се изходя по темата с яденето.
Пете, браво на твоя мъник,че има такъв добър апетит,но искам чрез нашето меню да покажа,че не всички деца могат да ядат  такова количество храна.То всички го знаят това,ама аз да си кажа Simple Smile
8.30-9.00 - 150 мл. АМ
12-13 ч. - 190 гр. зеленчуково или месно пюре
16-17 ч. - 1 шепичка каша  - нямам идея колко грама е,ама е малко според мен
20-21ч - 150 мл. АМ
Това е приблизителното меню

Ооо,аз съм била първа за днес Simple Smile
Ето тогава по едно кафе и малко закуска, че гледам всички сме на тема слабеене Simple Smile
Приятен ден от мен !

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 08:57 от Tea - fea

# 188
  • Варна
Добро утро!

теоилеоо леле как ти хрумна такава комбинация - спанак и цвекло  Rolling Eyes Аз с цвеклото претърпях пълен провал, макар, че стана приятно на вкус според мен. Невена обаче въобще не отвори уста.  Crossing Arms

Честит прощъпулник на Дани! Нашата варненска гордост!  Hug Heart Eyes Сиси, ходиш ли сега след него да го пазиш, или си го оставила сам да се придвижва?

всяко дете си яде с различен апетит. Невена ще ви я давам за пример, ако някоя мама се притеснява колко малко яде детенцето й.  Mr. Green

играчки не мия от доста отдавна Невена е като прахосмукачка, всичко вдига от земята и лапа. И да искам, не ми е възможно да поддържам идеална хигиена. Всеки ден минавам след хранене с прахосмукачката и толкова.

# 189
Играчките и аз не мия не знам вече от кога. Ама какво да мия...той ходи навсякъде и лапа всичко от земята  Laughing любимо му е да лапа обувки и прахосмукачката  Sick лошо ми става като видя  #Crazy

# 190
Аз влизам само да отмятам в списъка с отсъстващите: По ред на номерата Marinela Flo, Тодоран, Pepa Ilkova, Tanzen, Koalkata, Polinita, Galia Ilieva, *Vera, Гергина, котето 7975, Doly_dog, hrisi -pisi, Hiksita, Nasita, Ася20, *Роска*, SUNI_22, Azvasi, V_bebeto, Bibobibo, Miriel, doika, Naana, Milena1976, Vesy1, Ivali, Anabana, Devi, Pettty, isane, airin 555, Haliotis, Dariq, Ехмея, (Ивейн се оттърва на косъм)-ако до утре не сте написали поне по 1 пост в темата, в сряда с родителите да давате обяснение пред строя!!!!

П:С: Ивейн, сега дето разбуни духовете с тая "олекотена" диета-давай тука подробен отчет, че както виждаш-много сме желаещите....моооооооля  Praynig Praynig Praynig

# 191
Добро утро!!!
Хайде на отчет ,че иначе ще стане лошо,Емма ни се е заканила  Laughing
При нас няма нищо ново ,освен ,че НЕ  спим по цели нощи с тия зъби направо е кошмар.
Нашия режим е следния:
7.30ч-мляко АМ 180 гр
11.30-12.00ч-давам супата с два сухара,от кухнята.
15.00ч-второто от кухнята
18.00ч-десерта
21.30ч-мляко АМ 180 гр.
А сега имам един въпрос,кажете ми моля колко време след като малката е била контактна с болно дете от варицела има вероятност и тя де се разболее.Уффф така си зададх въпроса дано сте ме разбрали.Контакта ни беше на 04.01.09 минали са 22 дни ,има ли все още опастност да се разболее,че тая мисъл направо ме влудява вече.
Извинявам се за дългия пост.
Чао и приятен ден на всички.  bouquet

# 192
dariq, не съм хипер компетентна,ама мисля,че е около 14 дни.
Ама не съм мед . кадър, да се изкажат Ласито и Хелънчето Simple Smile

# 193
Добро утро!
Ясмина,изобщо не ходя след него,няма смисъл той си се придвижва сам и то доста добре!Научи се да завива,да се навежда да вземе нещо без да пада...тъй,че какво да го мисля GrinningНавън като сме го държа за ръка,че ако се пльосне на земята ooooh! не ми се мисли!Аз също не съм мила играчките не помня от кога  Whistling последно време с мокрите кърпички забърсвам това-онова и дотам!
galivo,бях си наредила доста предмети и за всеки се криеше една професия Grinning Той хвана кубче /на Рубик/,после си взе и пастата за зъби...мислих,мислих.. newsm78 архитект+зъболекар= зъботехник GrinningВажното е купона да става,а с толкова бебета на гости  Crazy весело ни беше!
Вчера и днес му давах обикновено кисело мляко-яде си го Grinning
Друго,друго  Rolling Eyes еми,това е от мен!

# 194
Галиво, Емма
с удоволствие. Ето линк.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366555.0 На първа страница е дадено най-важното от книгата

Общи условия

Активация на акаунт