Как бързо времето минава, АПРИЛчето все по-палаво става.

• 14 020
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте  Grinning

Новата тема е много хубава както винаги  bouquet

Нямах време да ви прочета,защото съм под пара с дипломната-трябва да предам филма до края на месеца #Crazy #Crazy, но се отбих да ви почерпя за ПЪРВИЯ имен ден на Макси- днес е Преп.Максим Изповедник  Grinning

# 76
Здравейте!  Hug

ЧЕСТИТО на всички празнуващи днес!   bouquet

Момичета, дайте съвет... Praynig Имам нужда от консултация с детски офталмолог заради дребния. Едното му око тече, сълзи почти нон стоп от 1-2 мес. Няколко пъти обръщах внимание на педиатърката, тя явно не счита, че е сериозно, защото до момента му изписа само някакви капки Офталмо Септонекс, които вие ми казахте, че са най-леките възможни и естествено лечението с тях нямаше никакъв ефект.
Та ми се ще да го заведа на специалист да видим какво е това чудо, защото освен теча, непрекъсното си го търка, явно нещо го дразни... Rolling Eyes

Дайте моля ви координати на изпитани детски офталмолози!  Praynig Много ви благодаря предварително!  Hug

# 77
здравейте и от нас,

Ние бяхме на консултация  вече сме 6700 и  69 см.
И  пак водим класацията за най -слабо  беббе. С Елица се съревноваваме.

# 78
Дайте моля ви координати на изпитани детски офталмолози!  Praynig Много ви благодаря предварително!  Hug
Аз съм много доволна от д-р Цанев в Очната клиника в 18та поликлиника. (забравих й името)
за Мишо имаше съмнения за запушен слъзен канал и проблеми с очите, но той ги реши и отхвърли диагнозата  Peace

# 79
Здравейте, момичета!
 Най-после намерих време днес да пиша. На първо място искам да честитя, макар и със закъснение първия рожден ден на първото ни АПРИЛче - Дарина на SLADKA MAMA   smile3510, както и на всички, които са имали повод за празнуване, докато отсъствах.

Кръсти, както знаете от hiksi, проходи   newsm68, но не сме му правили прощъпулка, защото милото се разболя и даже още поддържа ниска Т. С херпангина е и първите 2-3 дни беше кошмар. Сега вече започна да хапва по малко, но още си има мъка и не спи добре.
 Разбрах, че и други априлчета са направили първите си стъпки, но не си спомням за кои дечица става дума. Бихте ли ме светнали  newsm78  плииийс  amiiii

Мъж ми си беше отпуска цяяял месец  luvbed и я изкарахме при свекитата. Последните дни вече бях като бомба с часовников механизъм  #Cussing out  Е, колкото и търпелив човек да си, моята свекърва няма да я изтърпиш. Такова животно НЯМАААА  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Мъъ последния ден не издържах.... Как ли не ми го каза и показа, че не съм добра майка.  Sick А то бяха и бисери.... Моля ви, не кърмете децата си, пречинява херпангина!

Оххх, оплаках се.. Сега да ходя да ви чета, че да вляза в час с темичките, които обсъждате.

# 80
  • В събота
Моля ви, не кърмете децата си, пречинява херпангина!
Мооооляяяя???? #Crazy

А сега здравейте  Laughing Резултата от днешната консултация - 7560 г и 70 см.

И по случай днешната ни девета месечинка сме първи ден на кухна. Имаше пилешка супа, пиле фрикасе и крем киви. Фрикасето и крема си ги хапнах аз (още не съм въвела яйца и мляко, пък за киви да не говорим), обаче супата как я ометее.... не е истина. Даже с една филия хляб вътре. Ами за 60 ст мисля да взимам от там храна, пък каквото изяде - изяде. Другото мама ще похапва  Mr. Green

В този ред на мисли, някой по-назад питаше има ли детенце с АД на кухня. Е, ние, но все пак ни е първи ден и не мога още да кажа нищо. Ще гледам малко под лупа какв оима в бурканчетата и така...

galivo, Ния се роди направо с някакъв проклет конюнктивит и от време на време и сълзи ту едното, ту другото оченце. Сменям капки постоянно, че се получава резистентност, разбрахме се с педката следващия път да вземем секрет за изследване.

За играчките - любими са ни цедки, шишета, чинии, чаши, капачки на буркани и черпаци, четката ми за коса, клавиатури, мишки и всякакъв вид кабели. Е, и всичко ново естествено. Опитвам се да прибирам всички играчки и ги вадя една по една, та да успее да позабрави някои от тях и после да са интересни.

# 81
Гергинче липсваше ни душа  Hug Hug Hug

Моля ви, не кърмете децата си, пречинява херпангина!

Оххх, оплаках се.. Сега да ходя да ви чета, че да вляза в час с темичките, които обсъждате.
 [/i]
   #Crazy Sick #Crazy #Crazy #Crazy Sick  newsm78 rotfImao #Shocked Joy тази реплика е за ТУК....ох незнам да се смея ли , да плача ли..... Crazy

ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ И НА МЕСЕЧИНКИТЕ НИ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ

# 82
  • Варна
здравейте и от нас,

Ние бяхме на консултация  вече сме 6700 и  69 см.
И  пак водим класацията за най -слабо  беббе. С Елица се съревноваваме.

Десита, нас къде ни забрави. Ний на 13 бяхме 7660 и 69 см. Така че и ний сме в класацията  Peace

ЧЕСТИТ НИ ПРАЗНИК, МАМЧЕТА. Днес е бабин ден и всички майки имат празник!!! Желая от все сърце на всички ви много здраве, щастие и любов, за да имате сили да отгледате тези и още рожбички, които да растат живи и здрави и много да радват мама и тати!!!  bouquet

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 20:21 от Alokazia

# 83
  • Стара Загора
Привет мами,

При нас нищо ново, освен че пак започна да се буди моята хубавица по ...амнайсет пъти на вечер. Хелън, в тоя ред на мисли, при нас положението беше обратното. Миналата седмица реших да я слагам малко по-късно да спи, към 10 и нещо, и взе да спи по цяла нощ, будеше се чак към 6 сутринта. Обаче нали знаете, всяко чудо за 3 дни, на четвъртата нощ вече имаше няколко включвания в периода 10 до 6 Tired Само, че аз стигам до едно странно заключение - в дните, в които й пробива зъб, мойта щерка спи непробудно #Crazy #Crazy, като излизаха долните зъби ми направи впечатление, ама си викам може да е случайно, но сега пак стана така...

Искам да питам нещо, има ли бебоци които си смучат езичетата? Мислите ли, че това може да е проблем?

И другото, преди да ви дойде първият цикъл след раждането, имали ли сте болки ниско долу в корема? Аз все още нямам цикъл, а вече се кърмим доста на рядко, само сутрин и вечер, и през нощта Whistling, и си мисля, че може би е в реда на нещата да ми дойде, ама засега нищо няма...пък корема много ме боли от известно време насам Sad 

# 84

Искам да питам нещо, има ли бебоци които си смучат езичетата? Мислите ли, че това може да е проблем?

И другото, преди да ви дойде първият цикъл след раждането, имали ли сте болки ниско долу в корема? Аз все още нямам цикъл, а вече се кърмим доста на рядко, само сутрин и вечер, и през нощта Whistling, и си мисля, че може би е в реда на нещата да ми дойде, ама засега нищо няма...пък корема много ме боли от известно време насам Sad 
Мишо си смуче езика и не виждам защо това да е проблем  Thinking

мен ме боля 1 месец преди да ми дойде  Peace

А за буденето: откакто сме на кухня и си хапва добре и пие кис. мляко вечер, не се буди. Може и да се будят от глад  newsm78

# 85
  • Бургас
Дзак Wink
Таня, ще се радвам да споделяме как върви работата от вкъщи, макар че моето едва ли може да се нарече точно работа Embarassed По-скоро само се опитвам да помагам на мъжа ми.
Дима вече е добре, но Илчо продължава с високите температури Tired Ако утре няма подобрение, ще го водя пак на лекар.
Честито на именниците   bouquet   bouquet   bouquet Не знаех, че днес се празнува имен ден Embarassed И, честит Бабинден Hug

# 86
Здравейте и отмен.

Влизам само да ви кажа,че съм качила снимки на Дари в албумчето.Има в декемврийските,януарските и един албум който направих за Р.Д. на нашите деца.

Момичета почти ми е невъзможно да влизам в интернет,защото през деня нямам комп.,а вечер с цялото домочадие едвам смогвам да се доредя.Моля, не ми се сърдете,че ще влизам много рядко и още по-рядко ще пиша,но обещавам поне да ви чета. Hug

Честити празници на всички които съм пропуснала тези 2-3 дни.  bouquet

Приятна вечер

# 87
 HugДобро утро мацки!
Да се от4етем и ние,в4ера бяхме на консултация.Митака пак 4упи рекорди:11 700кг,82 см....ама голяма ламя е постоянно си проси храна...да не види 4е някои се е наредил на масата-нарежда се и той Laughing
4естито на именниците  bouquet

# 88
  • Варна
ААААААааа - Десита не така, да си имаме уваженията, все пак и мъже има тука, амахаааа  Laughing
И ние на 13 бяхме на консултация и сме цели 7,400 кги 74 см, така че при мъжете май ние сме първи от долу на горе разбирасе  Joy
Абе Маринелка то и мойто е така, ама нали виждаш при нас кви са кг-те

# 89
Ние не ходим толкова често на консултация и а3 тегля Петерчо да домашния кантар. 10,300 тежеше тая сутрин. А 3а големината, ра3бирам по дрехите. Вече сме на 80, 86 номер дрехи. А3 си мисля, че май едричък newsm78. А си и хапва добре.

Общи условия

Активация на акаунт