Как бързо времето минава, АПРИЛчето все по-палаво става.

• 14 025
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,
ние бяхме днес на консултация-9400гр и 73см Simple Smile биха ни първия превенар. А вчера й купихме първите обувки, леле уникални са, тоолкова малки крачета имат Heart Eyes

# 91
Здравейте и от нас  Laughing ето и нашите мерки от консултацията 9,710кг. и 75см. Heart Eyes
И ние сме от кандидатите за най-късно озъбили се.Все още нямаме зъбче.
Вече сме излекувани и сме ок  HugОт 1 седмица хапваме от кухня Ози на Мони му харесва и е вкусно.Аз съм доволна малко е скъпичка,но още не съм издирила държавната в нашия квартал.
По въпроса с играчките харесва капачки ,кутии,шишета,топки.Повечето играчки ги харесва ,но периодично му ги прибирам  много бързо губи интерес към каквато и да е играчка освен една масичка с най различни джуджавки по нея  и столче,което се върти около нея.
Някой беше питал за проходилка ние си я ползваме доста интензивно.На 6 месеца ходихме при Драганов и той каза ,че не вреди ,но и не помага проходилката да сме го оставили на земята и да прави каквото си иска Wink
Гърне имаме до преди 2 седмици се хващахме и ходеше в него ,а сега по никакъв начин не показва ,че прави нещо и съответно всичко в пампа и като го усетя и му викам какво направи ,а той ми се хили доволно,доволно hahaha
Едно въпросче към мамите,които вземат кухня кога давате супата,кога основното?

# 92
Здравейте момичета Hug
Ние не сме ходили на консултация от два месеца,защото все бяхме болни! #Crazy Струва ми се,че бая сме натежали,ама ще разберем на 28-и! Дрехи носим вече за година и половина даже 2 Peace
Много ми е странно с това манту казвам ви! Не съм се объркала,че е имало белег,защото си спомням още беба беше много малка и мойта приятелка каза,че вече имаме белег толкова рано! Както и да е-звънях в диспансера! Аз искам да ви питам-там не е ли пълно с туберкулозно болни??? Не е ли опасно и няма ли друго място,където можем да отидем newsm78
Анели на обяд давам основното,слезобяд деселна и на вечеря супата с два сухара Hug

# 93
  • Варна
Eй адашке - Дидка 82 а ти в кой кваркал живееш, че може да се засечем някой път, а на държавна кухня ли сте, че точно това обсъждахме, че май все си е такава безвкусна както преди
Сисе а частната само за вашия квартал ли е, или и по-широк район обхващат, ако да дай едни координати насам, а колко ще ти излиза цялата работа за месец в крайна сметка

# 94
Здравейте момичета Hug
Ние не сме ходили на консултация от два месеца,защото все бяхме болни! #Crazy Струва ми се,че бая сме натежали,ама ще разберем на 28-и! Дрехи носим вече за година и половина даже 2 Peace
Много ми е странно с това манту казвам ви! Не съм се объркала,че е имало белег,защото си спомням още беба беше много малка и мойта приятелка каза,че вече имаме белег толкова рано! Както и да е-звънях в диспансера! Аз искам да ви питам-там не е ли пълно с туберкулозно болни??? Не е ли опасно и няма ли друго място,където можем да отидем newsm78
Анели на обяд давам основното,слезобяд деселна и на вечеря супата с два сухара Hug

Ние се връщаме от туб диспансера . Нямаше никакви деца. Единствени бяхме. Имай впредвид , че детския кабинет е с отделен вход и там няма болни. А лекарките са много любезни.

# 95

И другото, преди да ви дойде първият цикъл след раждането, имали ли сте болки ниско долу в корема? Аз все още нямам цикъл, а вече се кърмим доста на рядко, само сутрин и вечер, и през нощта Whistling, и си мисля, че може би е в реда на нещата да ми дойде, ама засега нищо няма...пък корема много ме боли от известно време насам Sad 
Да мен ме наболяваше, и се изпъпчих! Дойде ми веднъж на 20-и ноември и от тогава - никой! но пък Ива беше болна и бяхме почти изцяло на кърма. Сега пак чакам, намалих кърменията след НГ , но имам и през деня ... за нощем - направо спи  при мен и цоцка!  Хубаво е да си сигурна че не си бременна- напр. да си направиш тестче! Аз и на док. ходих - каза че може да прескача щом се кърмим  Peace

А ние сме качили 900 гр. за 1 м  Shocked Дори и като новородена не е качвала толкова! Сега тежи 8900  и е 71.5 см - малка дебеланка  Mr. Green Ма като смуче цяла нощ мама тъй ще да е!

aneli Аз давам само основното за сега. По принцип на другите деца делях кухнята за обет - основното, десерта - следобет, а супата вечер, но не е правилно!

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 16:10 от veni-b

# 96
Здравейте ние тъкмо се прибрахме от разходка днес при нас беше 19 градуса,но духа и затова се прибрахме толкова рано.

Анели аз давам в 13,00ч. основното с 2 сухара +1/2 от десерта и следващото хранене към 17,00ч. давам супата с 2 сухара +1/2 десерт.

# 97
Mуси и на мен така ме наболяваше един месец, зацапа ми само за един ден и край, незнам дали беше и цикъл , ама от тогава не ми е идвало Wink

Ние днес бяхме около 2 часа и половина навън, много хубаво се разходихме Simple Smile

Днес правих много клипчета и довечера ще кача в сайтчето ни Simple Smile

# 98
  • Варна
Здравейте отново!
Didnik, аз живея във Възраждане бл.5 и вземам детска кухня от бл.6. А ти?
Aneli, кухнята наистина е безвкусна, но това е защото е безсолна. Въпреки това на Ралица и харесва. Аз на обяд около 13ч давам супичката с 2 сухарчета, към 16-17ч давам основното-без сухарчета и 2 бисквитки като за десерт и към 19-20ч давам десертът. Около 23ч я кърмя и това е. Сутрин като се събуди я кърмя и и давам попара или каша. А тя се буди около 8-9ч.  Hug

# 99
Едно въпросче към мамите,които вземат кухня кога давате супата,кога основното?
Давам малко супа на обяд и основното. Десерта давам следобяд. Вечер само кисело мляко.  Peace

# 100
Вечер само кисело мляко.  Peace
А колко мл. мляко даваш?

# 101
Здравейте!
didnik,предполагам за цяла Варна важи понеже имат разнос Peace иначе кухнята е до нас!На седмица /понеделник-събота/ цената без доставка е 20лв. за месец 78лв,а + доставка е 115лв на месец Peace
reiana,аз давам на обяд и от двете,така ми каза педи да правя...1/2 от супата и 1/2 от основното,а в 16 часа десерта PeaceМисля,че е малък все още  за вечеря да му давам нещо по различно от мляко!
Блонди,от бебешките играчки най-много харесва един музикален охлюв /но не онзи на Чиполино/,има една кола,която си бута,топки харесва,жирафа от Памперс и най-новото сега е една книжка с много твърди корици и с животни...много обича да му я чета и да я разглежда!От небебешките неща....пакетче носни кърпички,GSM-и,дистанциони и най-любимо му е да гризе кабели!Имам си една малка мишка в нас Grinning

# 102
Вечер само кисело мляко.  Peace
А колко мл. мляко даваш?
210-240...някъде там. Разреждам приблизително 2:1 кис. мл. с вода.
А, и задължително м/у десерта и млякото вечер давам по нещо-или банан, или бисквити. днес му дадох малко козунак. не за друго, но иначе се буди от глад.

# 103
210-240...някъде там. Разреждам приблизително 2:1 кис. мл. с вода.
А, и задължително м/у десерта и млякото вечер давам по нещо-или банан, или бисквити. днес му дадох малко козунак. не за друго, но иначе се буди от глад.
Точно за това и аз тази вечер ще пробвам с кисело мляко. Снощи ми се събуди в 2 часа и докато не му направих 100мл. мляко не заспа. Явно си е гладен. До сега винаги издържаше до 6-7-8. И аз преди малко му давах банан  Simple Smile, та да видим ще си играем ли тази нощ пак  Crazy

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 20:13 от Тiffany

# 104
  • Стара Загора
Благодаря момичета за отговорите Heart Eyes
Вени, теста го направих - отрицателен е, така че чакам другото  Mr. Green При нас малко не се получават всеки път нещата с пазенето, и мен като ми дойде на ума на 2-3 месеца си правя по един тест  Crazy

За супата - по книжките пише, че задължително на обед преди основното се дава по 30-50мл супа (някъде четох, че за разяждане, ама не съм много сигурна). Евентуално останалото може да се даде за вечеря. Но май тази схема почти не се спазва. На кухнята до сега даваха само супа и кисел, аз давах 2/3 от супата на обед, а останалото вечерта. От НГ насам й готвя вкъщи, но чак днес се организирах да направя супа(много ме зарибихте с това червено цвекло, та и аз наготвих от него Mr. Green), и мисля утре да пробвам да й давам и на обед, и вечерта пак.

Лека, мека и сладки сънища  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт