Монодиета - иска ли някои с мен?

• 69 496
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
  • В сърцето на живота!
jijolina тези последни 2-3кг. най-трудно се свалят  Wink но ти ще успееш нали? Hug
Преди известно време я бях почнала тази диета,но се отказах поради други причини  Confused Но сега може би пак ще я почна ако има желаещи.Има ли? Thinking
kragovrat нали щеше да почваш монодиетата,какво стана? Hug
Аз стартирам от утре  Flutter

# 211
Момичета,чета ви от началото на темата и реших най-после да се включа.Мисля,че точно тази диета е най-подходяща за мен,само ме притеснява,че след края й ще си върна всичко много бързо,че и отгоре даже...имам около 5кг.  за смъкване,обаче няма оттърване от тях ooooh!Аз от около месец и половина се ограничавам с хапването,не ям хляб,сладко,газирано и т.н. и в началото имаше спад,но сега зациклих нещо,то хляб аз не ям от години,но пък умирам за нещо сладичко и в това е бедата при мен.Понякога просто не успявам да устоя на изкушенията.Обаче съм решила този път да се заема сериозно,а и ако се подкрепяме тук мисля,че ще е по-лесно.Успех на всички,аз ще започна от утре.

# 212
Има отзоваващи се.   newsm44 Мн се радвам.
Ми аз да си призная тези 2-3 кг ги качих преди може би 3-4 мес   smile3538 и от тогава едно лутане,а нагоре,а надолу  Banghead Направо ужас.Тъкмо ги сваля и се изкуша от нещо,и до там с диетата  Banghead Banghead Banghead .Но сега твърдо съм решила да ги махна,а и съм решила да комбинирам със спорт.С компания обаче е по-весело  и лесно   remybussi Няма да се предаваме момичета  smile3501   bouquet

# 213
Дами,а като минат тези 10 или там 14 дни и смъкнем гадните килограми,нататък как ще се кара...имам чувството,че и след това трябва много стабилен режим,за да се запази постигнатото.Нека сподели някой,който е правил целият курс на диетата и да каже след това какво е положението и трудно ли се задържа постигнатото.Освен това и колко често може да се прилага тази диета?

# 214
  • София
Но сега може би пак ще я почна ако има желаещи.Има ли?

Има, има, аз започнах вчера.  Flutter Само че подправих картофите със сол, все пак трябва да ми е що-годе вкусно, иначе си е мъчение.

Попаднах и на друго място на тази диета - там пише, че плодовете не трябва да са цитрусови, а аз точно портокали избрах за днешния си плодов ден, защото са по-сладки (реших да проявя хитрост, а то какво излезе!) Crazy
Ама какво пък, няма да ги хвърлям сега.

Сливница, ти как така точно от неделя започваш, направо ме изуми! Grinning

# 215
mamamishi аз също имам проблем със сладкото и мога да ти предложа нещо,което мисля,че ще свърши работа.Разтварям 1 желатин с кисело мляко и степче на вкус и слагам в хладилника да стегне по-бързо.Става нещо като желирано плодово мляко.Дано съм била полезна  Peace

# 216
mamamishi аз също имам проблем със сладкото и мога да ти предложа нещо,което мисля,че ще свърши работа.Разтварям 1 желатин с кисело мляко и степче на вкус и слагам в хладилника да стегне по-бързо.Става нещо като желирано плодово мляко.Дано съм била полезна  Peace
Много благодаря  bouquet,ще пробвам.Бедата при мен е,че като ми се прияде нещо сладко и съм като наркоман просто,побърквам се и колкото и да не мисля за това,накрая се предавам и все започвам диета от утре...този път обаче ще се заинатя и няма да близвам нищо сладко,обещавам!Момичета,а как е най-добре:всеки ден ли да се тегля или чак накрая на диетата?

# 217
  • В сърцето на живота!
Дами,а като минат тези 10 или там 14 дни и смъкнем гадните килограми,нататък как ще се кара...имам чувството,че и след това трябва много стабилен режим,за да се запази постигнатото.Нека сподели някой,който е правил целият курс на диетата и да каже след това какво е положението и трудно ли се задържа постигнатото.Освен това и колко често може да се прилага тази диета?
mamamishi  да трябва да се продължи,е не с диета но все пак трябва да ограничаваме от някои неща.Аз преди няколко години бях свалила 10-11кг  с тази диета,но след това  Sick .......Не знам колко пъти може да се прилага,но моето мнение е,че можеш колкото си искаш  Thinking едва ли ще е проблем  Peace
Гюлфия,jijolina опасни сте  Mr. Green Hug Hug Hug Аз почвам от утре,че днес....... Whistling Joy Joy Joy

# 218
Добро утро момичета  Simple Smile .Аз днес мисля да започна с кисело мляко,но ще ви кажа после.Сега си пия кафенцето(с две сметани и два подсладителя),дано не е проблем,но иначе няма събуждане  yes
Претеглих се сутринта,но тези дни очаквам включване от МЦ-то.... #Cussing out  .Това определено ще ми обърка плановете....  #2gunfire
Сливница да не се откажеш  Hug
Приятно кафе на всички(които пият)   bouquet

# 219
Добро утро, и аз съм на линия.Ще стартирам с кисело мляко и аз,че ми е любимо от диетата,а нататък ще видим,дано има резултат и се оттърва от омразните 5кг. най-после Praynig

# 220
Здравей mamamishi  Simple Smile 
Успех в минусите  Peace

# 221
  • София
Вие с това кисело мляко сякаш сте се наговорили. hahaha

А картофите за кой ден ги предвиждате? Аз си започнах с тях, но сега, като се замисля, наистина е добра идея да се оставят за по-късен етап, когато вече не издържаш за нещо въглехидратно.

На мен днес ми е трети ден, сиренов. Струва ми се най-приятният, защото обичам сирене, а и е засищащо. Уж го изкисвах, но още си е солено, не знам защо така... Каквото и да е, струва ми се цял банкет, след вчерашния ден на мизерните 5 портокала. Crazy Мъка...

# 222
 Laughing
Ами аз оставих картофите за утре,тъй като ме очаква доста дълъг ден и нощ(сигурно ще съм на работа) и няма да оцелея само на мляко  Grinning
Как ли ще преживея на 500гр  сирене...  newsm78  #Crazy

# 223
Здравейте, момичета. Аз мисля да започна диетата от днес.И искам да питам има ли проблем да започна с картофките? newsm78
Успех на всички Peace Hug

# 224
Здрасти  Hug
Нама проблем с какво ще започнеш,стига да се придържаш в рамките на позволените храни(е ......сега може някое малко изключение,но всеки сам си преценява)   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт