Монодиета - иска ли някои с мен?

• 69 499
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
Добре дошла при нас Мимиии,много се радвам че компанията ни се увеличава thumbsupСпоред мен не е проблем да се започне с каквото и да е и то това е хубавото на тази диета,пък и не мисля че е толкова трудно да се изкара цял ден на едно и също.Мен повече ме притеснява положението след края на диетата,дали ще задържа постигнатото newsm78

# 226
След диетата ще трябва да се намали приемането на въглехидрати-може да се наблегне на месо и зеленчуци,а и идва времето на салатите  Peace
Поне аз правя така и задържам  Peace

# 227
  • В сърцето на живота!
Здравейте,
Аз мисля да започна с картофки,че по-засищат от млякото (ако почна с него смятайте че гладна ще остана и бързо ще се откажа  Rolling Eyes)
Имах една приятелка която си слагаше суров ориз в млякото,изчаква го да набъбне и така го ядеше
Лек ден,ние отиваме на разходка.

# 228
На мен точно това ми харесва че няма да се чудя какво да ям цял ден.Знам още от сутринта какво ще е.Да се надяваме че няма да прегреша.Харесвам тези неща може би единствената диета която ще правя с удоволствие.След това и ако наистина ги задържи ме със салатките ще бъде страхотно Simple Smile Благодаря ви момичета за топлото посрещане Hug Дано да имаме само минусчета Praynig Peace

# 229
Мили мами бъдещи и настоящи, отдавна преглежам вашия форум, но от днес се присъединявам към вас. От утре и аз се записвам да започвам моно диетата. Правих я миналата година и наистина имаше страхотен ефект.  Laughing

# 230
Дал Господ само минусчета  Hug
Аз се каня от 1 месец да ходя и на тренировки,но все не ми се ходи сама.Сега обаче съм се решила.Дано това помогне  newsm39
Ако не друго поне ще се стегна  Simple Smile

# 231
Добре дошла Emapoli   bouquet

# 232
Emapoli Hug Как беше после с задържането.Върна ли си някое друго килце или?
jijolina Ще помогнат тренировките стига да си редовна.Поне 2-3 пъти седмично мисля че ще има резултат Peace

# 233
Аз лично нямам проблем със задържането на кг,но обикновенно прекалявам със сладкото ooooh! 
А с тренировките се надявам да покажа едно по-стегнато д..  Joy
Преди години бях доста пълна и честно казано доста се комплексирах от тогава  Embarassed ,но с химия свалих мн кг за мн кратко време и години наред си ги държах.До преди година и половина.Имам алергия,а от хапчетата мн се качва,а и не се лишавах от нищо да си призная  Embarassed
Но края на лятото свалих доста и си ги държа,като изключим тези 2-3 кг,които са от януари насам и са предимно от сладко и спагети  Embarassed
Стига съм писала  newsm78

# 234
Аз с монодиетата и последвана от Дюкан свалих миналата пролет 8 кг за 2 месеца Sunglasses. Положих толкова усилия и издържах тоя глад преди да отидем на море и там от ол инклузива качих 4 кг и така продължих да се храня с каквото поискам и каквото ми попадне и сега започвам от начало цялото мъчение.

# 235
  • София
Къде сте, елате да се похвалите с вчерашния успешно издържан ден де! Grinning

Да успокоя jijolina, която се чудеше как ще издържи деня със сирене - издържа се без проблем, вчера изобщо не съм усетила глад, а и половин кило сирене не е никак малко (то вярно, че аз изядох повече, ама да не издребняваме сега Blush)

Само дето през цялото време ми минават едни шоколади пред очите... най-различни видове, строени в редица... Ако издържа докрая, сигурно ще халюцинирам вече. Crazy

# 236
  • В сърцето на живота!
Аз съм тук  Flutter Здравейте  Hug
Да се отчета - пърия ми ден отиде на кино Mr. Green Crazy Embarassed ....ама е нормално,защото бях на гости при родителите си  Flutter
Днес съм режимна  Laughing Вие отчет няма ли дадете? newsm78 newsm66
Лек ден.

# 237
Ами то и аз не смея да се включа,защото и моят първи ден отиде на кино...гости,саладки,ракийки... Embarassedсрам не срам,от днес започвам на ново и то на плодове съм,ябълки,за сега удържам,но то всъшност вечер си е най-трудно.Успех и твърдост момичета,силни сме и ще победим Naughty

# 238
Здравейте,мами и мадами.
Присъединявам се към вас от днес.Смятам да започна с плодове и малко да ги поразбъркам дните,според това какво ми се яде.Надявам се за подкрепа от ваша страна,че до сега не съм пазила диета.

Предварително благодаря.

# 239
  • В сърцето на живота!
Здравейте,мами и мадами.
Присъединявам се към вас от днес.Смятам да започна с плодове и малко да ги поразбъркам дните,според това какво ми се яде.Надявам се за подкрепа от ваша страна,че до сега не съм пазила диета.
Предварително благодаря.
Разбира се че ще те подкрепим  Grinning  Hug

Общи условия

Активация на акаунт