Монодиета - иска ли някои с мен?

• 69 504
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте отслабващи момичета. bye
Преди година спазвах моно диетата и свалих 5 кг.
Сега и се каня от месец,но нещо немога да я подхвана. Embarassed
Ако ме приемете във вашата компания,ще се постарая от утре да съм режимна.
При мене трудното е докато почна после ще я карам някакси.
И ще давам редовен отчет. Обещавам. NaughtyМного е стимулиращо. Wink
Пожелавам ви успешен диетичен ден момичета.  bouquet

# 256
Galimira28, извинявай, че нахлувам в темата ти като ментор, но е опасно е да се ядат повече от 3 яйца на ден. Може, но само белтъците.
Иначе браво за свалените килограми и най-вече за волята да ги задържиш.

# 257
galimira28,поздравления за свалените кг! Hug
ти от колко начални стартира?

# 258
Егати глада, ужас.

# 259
Аз също започнах тази диета! Днес повтарям 5-те дни и да ви кажа много, много не ми личи да съм свалила килограми!Видях отзивите ви и се надявам да има резултат поне след 10-тия ден!

# 260
Здравейте! Вчера нали бях на кашкавал като за първи ден, но не успях да изям 500гр. а само 250гр.Всичко мина добре и сутринта мигновен ефект на кантара - 0,5кг. Днес съм на яйца, вече ги изядох и шестте и до довечера съм на бистра студена водица Peace

# 261
Да дам отчет и аз-2-ри ден.за сега се придържам към режима.Ама нещо само сандвичи и шоколади са ми в главата.
Но съм казала,че ще издържа,че имам нужда.
Стискам палци на всички,които се присъединяват към нас.
Замислете се само,само 10 дни.

# 262

[/quote]
 Joy Ми ти си си авторката на темата  Hug
[/quote]
 Laughing
Офф навивам се още незнам да я почвам ли...

# 263
аз изчетох цялата тема, ама малко момичета са писали резултатите си... аз имам още седмица на японското чудо и после най-вероятно ще дойда при вас..
не знам доколко е здравословна тази диета, на мен диетолог ми е правил диета, която беше 10 вегетариански дни и 4 протеинови с разнообразна храна ( не я спазвах особено), обаче пък какви диети са ми правили фитнес инструктори.... протеин на прах за закуска, салата с месо за обяд, протеин на прах за вечеря + някое др яйце... тъй че мисля да се пробвам и при вас скоро Hug

# 264
Има ли някой тук  newsm78

Аз мисля да почвам тази диета ,или поне такава разновидност на моно диета, всъщност се каня от доста време ,но вече наистина сериозно ще почвам.

Хайде да си правим компания, кой е с мен?

# 265
аз от 2 дни съм на моно.
вчера бях на варени картофи. Днес плодове. Утре вместо сирене смятам да ям пилешко, че имам, а и отдавна не съм яла. Simple Smile

# 266
Е радвам се, че ще има с кой да си правим компания  Hug
Аз вчера изкарах на кисело млеко, а днес мисля извара ,че ми донесоха домашна .

# 267
твоят вариант какъв е точно? или нямаш конкретна схема, а каквото дойде.. просто цял ден едно и също? Simple Smile то има 100000000 моно-та Simple Smile)) аз след това 10-дневното съм си заплюла една друга диета, но първо това да приключа

# 268
Ами нямам точно определен, но мисля така единия ден млеко, другия извара,после яйца,после пилешко, нещо такова на протеинова основа защото по -бързо се сваля /имам опит с Дюкан/.
Искам да сваля колкото се може по -бързо 2-3 кг, а после ще съм на 90 дневната   Grinning Разгледай го ,с този режим не се лишаваш от нищо  Peace

# 269
Да побутна темата с един запис Peace.
Днес съм на картофи,а утре не знам още може би на извара.

Общи условия

Активация на акаунт