Монодиета - иска ли някои с мен?

• 69 513
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
Вчера бях на извара,днес съм на пилешко месце без кожа.
За 2 дни съм свалила 1,600кг.

# 271
поздравления!
чудесен резултат!

# 272
  • София
Здравейте момичета, хайде и аз при Вас. Чета Ви от известно време и накрая и аз се амбицирах. Само, че съм голям заплес и два дена се чудя какво да ям и накрая останах само на вода Simple Smile /то пак си е моно, де/. Утре мисля да подкарам на кисело мляко.
Опа, пропуснах данните си 178см и 74кг. Нямам кантар под ръка, но за тези два дена определено има ефект / усещам го по дрехите/.

# 273
Здравейте Hug,
аз днес съм на ниско маслен кашкавал,ама нещо много ми се яде друго Embarassed.Сигурно понеже чакам МЦ Sad.
ТраЛаЛа водата е + яденето,а не ядене hahaha.

# 274
  • София

ТраЛаЛа водата е + яденето,а не ядене hahaha.

[/quote]

Разбира се, че е така, Просто се пошегувах. Та сега малко резултати- за сега - 6 кг., но аз ям по много малко, а и тичам доста след детето.

# 275
  • София
Ей, доста зор видях, докато изровя темата.
Аз изкарах 18 моно дни и като резултат - 12кг.Не съм си наваксала килограмите /т.е. предишното тегло/. Сега се храня се нормално - предимно с риба,мръвки и слати.

# 276
браво.а от колко кг първоначални стартира?

# 277
  • София
Опа, пропуснах данните си 178см и 74кг. Нямам кантар под ръка, но за тези два дена определено има ефект / усещам го по дрехите/.

Ина, малко по-горе бях писала, заповядай.

# 278
И аз се включвам. Почвам с кисело мляко днес.

# 279
 Здравейте момичета! От днес преоткрих моно диетите.Вече съм пробвала петдневния вариант и бях много доволна.Пак започвам с нея.Някой ще  се присъедини ли към мен? Rolling Eyes

# 280
След много четене реших това да е!  Присъединявам се към теб!  Peace

# 281
И аз се присъединявам. Днес ми е втори ден, но малко ги размених. Вчера бях на пилешко, а днес съм на картофи.

# 282
  Здравейте и от мен!Благодаря Ви че започнахте с мен.Да кажа ,че днес ми е по правило пети ден но снощи имах малко прегрешение и мисля да започна от начало.Иначе резултата е -2кг.Страхотно е!За четири дни само...........Знаех си че диетата работи!Как върви при вас?Пишете резултатите-много е стимулиращо! Hug

# 283
здр., момичета вчера започнаж една диета с пилешко месо и зеленчуци, вечерта се разрових и ви намерих! Яд ме е, че не започнах с вас, но ще видя с тази диета дали ще сваля ако не успея ще започна с вашата! Една приятелка преди няколко години прави вашата диета и свали, незнам колко,но видим резултат имаше! Успех на всички!

# 284
здравейте момичета,искам да споделя една диета която е подобна на вашата но малко по различна

1,2 ден-варени картофи
3,4ден-варени яйца (кам 8 бр)
5,6 ден-кисело мляко не повече от 1% масленост (4 кофички)
7,8ден- пил.месо и риба (печени или варени)
9,10ден-плодове и зеленчуци

личната ми лекарка ми е каза-преди 3 години след разждане отслабнала с нея 9кг.
пие се много минерална вода и вечер преди ядене сока на 1/2 грейфрут
не съм е пробвала!
мисля да се присъединя към вас  Grinning
висока съм 163-58кг.
целта ми е да стана 49кг  baby_neutral   след това раждане още си стоят килограмите

Общи условия

Активация на акаунт