Монодиета - иска ли някои с мен?

• 68 812
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
Днес 6 яйца и много вода ....ама не варени , а бъркани без мазнина с чубричка и в микрото ...даже последните 2 им сложих и чесън на прах и една лъжичка кисело мляко ..
Също изядох и 1 обикновенна бисквита Embarassed , но всичко което съм изяла не е повече от 500калории което е много малко , така че не си го слагам ..
Утре съм на риба , мъжа ми е купил ама не знаем каква е - казал е за скара и те му дали готова  почистена - казали че има малко кости ...ще я видим утре

# 31
Аз днес съм на яйца. Но не съм им фен ... Нямам търпение да дойде утре - смятам да съм на картофки. Simple Smile

# 32
Днес съм на рибка , преди малко си я хапнах - направих я на тефлонивия тиган без мазнина - бая залепна , но е вкусна..
Сутринта ми беше толкова лошо ....чак нямах сили да си измия зъбите , горната част на тялото ме болеше, най -много раменете ..като че ли някои ме натискаше и щях да падна..причерня ми ... много гадно..
Веднага изпих 2 чаши с вода и легнах .... починах си 10-тина минути (добре ,че малката спеше ) , станах хапнах няколко солети (нямаше какво друго , и рибата ми беше сурова) , изпих едно кафе и сега съм добре. Това ми се случва  за първи път ..и то след яйчен ден
Днес кантара показа 65 Mr. Green (вече 66 че сигурно съм изпила над литър вода)

# 33
Здравейте   bouquet
Дандулина според мен ти е паднало кръвното или захарта, и на мен ми се е случвало след ден на чисти протеини (каквито са яйцата ) , радвам се че вече си по-добре   bouquet
И аз от днес се захващам да изкарам няколко моно-дни, днес съм на плодове. Утре замислям да съм накисело мляко  Peace
От събота планувам да започна японската диета  Wink  Коя друга диета бихте ми препоръчали ? Аз май все правя или моно или японска... моля само без съвети за Дюкан  Stop

# 34
Ами незнам коя ..и аз като сваля още 5-6 кг смятам да започна някоя по дълга диета за задържане на кг-те(без дюкан Mr. Green) ...колебая се
Разделно ли , ВМ-НВД , или 90-дневната......яко чуденка
Ама на мен ми е добре с моното , може да повторя ...днес ми е 8 ден
Утре или мляко или извара.....млякото ще си правя с степчета мммммм

# 35
Здравейте...Днес ми втори ден първия ден бях на картофи днес на портокали и един банан...Утре мисля да съм на сирене до 500гр...трябва да го обезсоля ли....? Вие как си хапвате сиренцето..?

# 36
Aз сиренето не го изкисвам , слагам си чубричка и в микрото ... ако не ти хареса така може само с чубричка на мен ми хареса..
Взех си млека 0.1% и извара и се чудя какво да ям утре , май ще е извара ....И ще си пия кафето с мляко пък....мисля че няма да е проблем
Казвайте кои колко свали?

# 37
На мен днес  ми е втори ден утре сутринта ,ще се тегля и ще пиша...Колко килограма да очаквам за 10дни..?

# 38
Знам ли аз се учудвам колко бързо свалям днес ми е 8 ден и съм -5кг (обаче 2 бяха качени заради МЦ)
Зависи колко имаш да сваляш...като се има предвид , че аз прегрешавам (с някои солета или обик.бисквита - не повече от 1-2 ако ми прилошее) ... даже сега си пробвах едно картофче от салатата на мъжа ми..
Пия много вода .....преди като съм пазила диети не съм пила толкова вода , сега се наливам...

# 39
  • Плевен
Днес ми беше първия ден и бях на кисело мляко, защото нямаше кога да варя картофи. Утре ще бъда на плодове.Рано е да се меря,а и наближава МЦ. Дано има ефект тази диета, че не ми стават дрехите.  smile3501 на Дандулинка -5 кг. за 8 дни е много добър резултат.

# 40
Вчера издържах на плодове, резултат - 1кг  Flutter
Днес съм на кисело мляко, дори мисля да се поглезя и едната кофичка да е плодово  Wink
Дандулина страхотоен резултат   bouquet

# 41
Продължавам да съм същите килограми ...което е нормално(не очаквам всеки ден да свалям)...
Днес съм на извара и сега си пия кафенсето с мляко и ми е много готино..
Добре ,че днес съм добре , вчера щях да пукна..мисля понеделник да съм на плодове ..
Утре кисело мляко като вместо плодово ще си слагам степче (може с подлсадител и нес-давам идея)
Петък може би на месо , събота зеленчуци(абе все неща дето може да си ги поръчваш по заведения)неделя -незнам , а понеделник (или пак от картофи или плодове-започвам отначало)

# 42
Здравейте...
Днес ми трети ден бях почти  55кг сега съм 53кг...Тази диета наистина действа бързо Peace
Имам още 2кг да свалям...,но мисля ,че няма да е проблем..Днес съм на сирене   Simple Smile

# 43
  • кв.Изток
Включвам се и аз.Поздравления мацки, резултатите ви са страхотни, дано и аз да сваля някой кг.
Започвам от 65кг/преди Коледа бях 63 Embarassedама пуста лакомия/ и ще пиша как вървя.Успех Peace

# 44
CACHMIR успех с диетката дано ти допадне ...колко си висока (че все сравнявам  Crazy)

Общи условия

Активация на акаунт