Монодиета - иска ли някои с мен?

• 68 970
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, добър вечер от една кукувица! Laughing

Обикалям темите като цветарка и така и режим не си намерих...волята ми никаква я няма напоследък. Embarassed
Срещам познати муцуни от други теми, много ми е драго. Hug

Гледах, правих, струвах и стигах до под кривата круша.
Днес обаче попаднах на вас и менюто, което Snow4eva е систематизирала няколко поста по-горе и реших, че това е моят режим. Peace Има от всичко за всеки...ще се намери и за мен. Wink
Тъкмо бях започнала да влизам във форма и около празниците просто прекалих отвсякъде, и резултата е на лице +5кг./това за около 3 седмици ooooh!/  Отделно имах да сваля още 5-6...Та ето ми ги 11 с които трябва да се справя.

И така драги ми девойки, за да не ръся глупости в този късен час, отивам да лягам. А утре ще ви правя компания с чиния спагети в ръка. Simple Smile

# 616
Здравейте, момичета Simple Smile

Аз реших, че няколко дни няма да се качвам на кантара, за да не се отчайвам, че няма кой знае какви резултати.

Ронка, добре дошла  Hug

# 617
Здравейте и от мен. Така...днес ми е трети ден и съм с едно килце по-малко. Имах малко прегрешение вчера, че племенника имаше рожден ден, но пък успях да се въздържа да не се нахвърля на всякаква храна на масата както правя обикновено. ooooh!

# 618
  • София
Здравейте на всички!  Hug
И днес, както и вчера- нямам промени в теглото. Но... продължавам! Каквото и да показва кантарът - продължавам до 24 януари!  Laughing
fleury  Hug единствената опасност от некачване на кантара е, че не се разочароваме всекидневно, но пък ако очакваме нещо след няколко дни и то не се покрие - тогава пак може да има разочарование. Аз обичам да се наблюдавам и да търся причината за задържане, или пък покачване. Понякога отчитам, че покачването може да е от вода и внимавам на следващия ден да редуцирам солта, доколкото мога.
Ронка  Hug успешен старт! Мисля, че с първите 5 кг ще се справиш бързо, за останалите - не мога да направя прогноза, защото не съм изпитала крайния ефект на диетата. При мен отслабването беше до 5-тия ден, след това - стопирах. Очаквам раздвижване най-касно на 12-13 тия ден, когато са само зеленчуците. Иначе с това месо и салата не съм гладна, но май и не отслабвам. Хубавото е, че не качвам сваленото до момента. Може пък да се получи стъпаловидно отслабване!  Grinning
Aisha  Hug и аз си мисля за кръвната захар... Тази необходимост вечер от въглехидрат... Защото хлябът си е точно това! Но защо казваш, че гладуваш до едно време? При мен единствено във втория ден, когато беше оризът, ми беше малко чоглаво.
spirit Hug чудесна новина! Поздравления!  bouquet Важното е макар прегрешението, да продължаваме нататък!  Sunglasses
Хубав ден на всички!  Hug

# 619
  • София
Да се разпиша - 4 ден, сутринта бях -1,5 кг., т.е. това след 3 дена. Имам прегрешение вчера обаче, тъй като съм болна, хапнах половин лимон с мед. Вярно, че оризовия ден ми беше гладно, сега с кюфтета и салатка ми е супер.

Аиша, аз съм с Хашимото и повишен инсулин, не получавам такива пристъпи, но не прече да си пуснеш едно зиследване на ТСХ (за щитовидната) и кръвна захар. Ако ти е повишена кръвната захар или е на горна граница, направи си един захарен профил, ако и там има проблем, обременяване с глюкоза, за да се види как е инсулина (щото на тов ами прилича твоето състояние). При мен захарта е добре, но инсулина е повишен, пия хапчета, не че отслабнах с тях, ама и не се и помъчих особено. Сега действам с този режим, който ми се вижда удачен, не мога да гладувам.

# 620
Здравейте,
Тази сутрин се качих на кантара и показа - 4 кг за 8 дни Party , само че държа да отбележа че е с прегрешения и наближаващ МЦ, не че се оправдавам  Rolling Eyes Grinning
От вчера на обяд лунувам, за това днес ще си хапна яйчицата чак след 14.00.

Snow4eva, моята диета приключва в петък ще си дам почивка събота и неделя и от понеделник мисля да започна твоя моно режим. Мислиш ли, че трябва да си дам повече почивка или спокойно мога да започна в понеделник, понеже не е толкова ограничаващ?  Rolling Eyes

# 621
  • София
catty m  Hug за 3 дни е доста добре! При мен се получи бързо сваляне и от 5-дия ден - никакво нпомръдване. Но съм убедена, че при всеки е индивидуално и няма правила на ден с колко да се отслабва!  Grinning
fleury Hug Чудесен резултат! Та макар и с прегрешения! Чакай сега, че не разбрах... ти нали започна 24-дневната? Покрай Луната - е ясно. Но какви яйца хапваш днес?!  Wink Или просто така си решила? Почивка от кое да си дадеш? Обясни ми, за да схвана. И в понеделник какво искаш да започнеш? Simple Smile)) Стана малко объркано, но аз си мислих, че до момента спазваш 24 -дневната диета. Коригирай ме, ако не е така.  Hug
При мен - нищо ново - днес ми е последен ден на пилешко със салата и от утре започват зеленчуците. Дано тогава да помръдна нещо. Иначе - чувствам се перфектно, не съм гладна изобщо.
Хубав ден на всички!  Hug

# 622
Snow4eva, аз съм на 10 дневната, т.е. 5 дневна но се правят две последователни повторения.

1ден-3 кофички кисело мляко
2ден- зеленчуци
3ден-5 големи картофа
4ден-6 твърдо сварени яйца
5ден-1кг.варени пилешки гърди

Но понеже се оказа доста гладна за мен, и за това се отдавам на малки изкушения.
И за това мисля да я довърша до петък и от понеделник да започна 24-дневната.

# 623
И аз днес хапвам яйца. Аз съм на този от първа страничка, че ми се видя  разнообразно, пък не съм много по месото, а риба изобщо не обичам, аз имам още някое свалено грамче днес, но не е цял килограм.  Confused

# 624
  • София
fleury Hug сега разбрах!  Laughing Чудя се какви са тези яйца... а така са ми се прияли...   Blush
spirit  Hug важното е, че се движиш в низходяща посока!   bouquet

# 625
Здравейте и от мен   bouquet

До тук съм - 4кг., като вчера въобще не бях стриктна, но много ми се ядяха плодове /и не само /да му се не види. На кантара мисля да се кача след една седмица, а след 10 дена житния режим задължително.   Embarassed
Сноучи да те питам за житения от сега ли се намалява храната/подготовката/ де?
Пожелавм успех на всички момичета. Hug Hug Hug

# 626
  • София
Добро утро!  Hug
Ето, така обичам да ми почва денят!
vanita76  Hug Много, много се радвам!  bouquet Относно подготовката за житото - при нас ще е супер /ти нали продължаваш по план дотогава?/ Аз изчислих, че при положение, че почваме житото в понеделник, на 24 януари - имаме прекрасни 6 дни за подготовка преди това /вторник и сряда са картофи и салата, четвъртък и петък са плодове, събота и неделя - само салата... Какво по-хубаво от това!!!  Sunglasses При това положение, хем си правя монодиетата, хем правя подготовката за житото!
Аз днес не мога да се похваля с нищо, но няма и да се оплаквам, въпреки + 300 гр, които отчете кантарът! Продължавам си по график - днес и утре - зеленчуци.
Хубав ден на всички!  Hug

# 627
Добър ден и от мен Simple Smile

И при мен днес няма промяна в кантара, но пък аз започвам малко да я виждам по дрехите си  Party

Успешен и усмихнат ден на всички  Hug

# 628
  • София
Благодаря за съветите и загрижеността.
През декември ни правиха медицински прегледи в  работата. Днес ми пратиха резултатите - кр. захар 5,1. Било нормално според личната. Явно трябва даси калявам волята - почнах от тази вечер - само 1 тънка филийка хляб. Повече няма да има за днес.

# 629
Здравейте и от мен дами. И така, при мен резултата е 3кг за 5 дни. Много съм доволна. Днес обаче съм на зеленчуци и ми е голяма мъка. Пекох си тиквички на тефлона и ги ядох с кисело мляко, но иначе щах да озверея от глад точно за 1час.
Чудя се с какво да заменя рибния ден, че нещо никак не съм фен на рибата, пък като си представя, че ще трябва и да се храня с нея цял ден ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт