Монодиета - иска ли някои с мен?

• 68 966
  • 725
  •   1
Отговори
# 630

с пиле или варено телешко

# 631
  • София
Здравейте!  Hug
spirit  Hug и аз мисля като Herzen - с пиле или телешко. Аз обаче, за съжаление никъде не открих телешко - търсих наистина само в 2-3 магазина, но в повече нямах възможност. Навярно покрай шапа има някакви проблеми с телешкото. Нямам друго обяснение. Попаднаха ми свински флейки без грам мазнина и реших да направя днес и утре на тях и салата /вместо телешкото/.
fleury  Hug И аз съм така - вече съм почти на лентичката си, но нямам и повече минуси. Но пък всичко ми е хлабаво! Навярно следващия спад ще е когато са плодовете и зеленчуците. Но дори и да остана с 5-6 кг. - ще съм доволна! След това продължавам на жито от другия понеделник, така че ще продължа тенденцията на отслабване!
Aisha  Hug това е добро разрешение!
Хубав ден на всички!  Hug

# 632
  • София
Привет на монодиетичките!  Hug
То... май само аз пиша напоследък, но не мога да не се похваля с още -200 гр.
Днес е 16 ден на тази диета и менюто е картофи със салата. Направих ги сутринта по специална технология  Laughing В микровълновата фурна, измити, завити с вестници за 5 мин. стават страхотни - наподобяват печени. С подходяща подправка... с нетърпение чакам да стане обяд  Laughing
Очаквам през тази седмица да имам по-голям спад /утре са пак картофи, следват 2 дни на плодове и 2 дни на салати/. До неделя няма начин да не "дрънна" още поне 1 кг!
Хубав ден на всички!

# 633
Здравейте и от мен Simple Smile
Аз от утре започвам отначало и съм на спагети, за сега задържам свалените досега килограми и съм много щастлива   Party
Snow4eva твоята специална рецепта за картофки ми хареса и ще я опитам като стигна до тях Simple Smile Поздравления за минусчетата  Hug

# 634
  • София
fleury  Hug супер! Браво! Стискам палци от утре! Много ми е интересно през първите 5 дни какви ще са резултатите! Опитвам се да намеря някаква закономерност. И аз, и моята колежка, и баща ми смъкнахме между 4 и 5 кг за първите 5 дни. След което имаше застой - при мен от почти 10 дни. Надявам се, че с предстоящите 6 по-строги дни, пак ще се раздвижат нещата.
Но ако с 2 думи трябва да опиша отношението съ към този режим - мога да кажа само Прекрасна диета! До момента не усетих никакво затруднение!  Grinning

# 635
Snow4eva Hug smile3501
аз първите 4 дни си махнах плюса от празниците(2 килограма) и се наложи да спра диетата поради здравосложни ппоблеми Sad
след малка почивка започвам от началото Laughing
и на мен ми харесва Peace
лек и успешен ден  bouquet

# 636
  • София
tania6  Hug  bouquet Браво!
Благодаря ти!  bouquet
Хубав ден!  Hug

# 637
  • София
Здравейте!  Hug
Днешният прекрасен ден ме зарадва с още едно малко минусче от 200 гр! Което ме зарадва още повече след яденето на картофи и салата през целия ден. И ме обнадежди, че и вторият ден може да е такъв успешен!
Вече съм се замислила за следващите два дни, които трябва да са плодове! Това ще ми е най-трудният етап от цялата диета! Но... ще се справя!!!  bowuu
Хубав ден на всички!  Hug

# 638
Браво, Snow4eva  Hug Много се радвам на твойте минусчета много ме обнадеждават да продължавам и аз напред.
Днес бях на спагети и се чувствам супер, сякаш въобще не спазвам диета Simple Smile
От тази нощ е пълнолуние и понеже лунувам ще пропусна утрешния ден с ориза, но ще продължа с него в петък, надявам се,че няма да е много фатално Simple Smile
Хубава вечер от мен  Hug

# 639
  • София
fleury  Hug и аз те поздравявам!  bouquet
Радвам се, че ти действам стимулиращо! Истината е, че през цялото време не усетих някакви неприятни усещания като глад, липса на нещо... Вече в края на тази диета мога да кажа, че това е периодът, в който когато съм била на диета - съм се чувствала най-добре  Laughing
Лошото, но не и фатално е, че днес кантарът отчете малък плюс. Хубавото обаче е, че пълнолунието днес съвпада с моите 2 дни, през които ще съм на плодове и очаквам сериозно раздвижване!
Хубав ден и успех!  Hug

# 640
Здравейте, от мен  Hug
Тази сутрин се качих на кантара за пръв път от три дни насам и резултата не беше особено приятен  Cry Върнала съм се почти в изходна позиция. Така че край на по-драстичните и бързи диети.
Ще го карам бавно и славно с 24 дневната диета. Ще ми се да вярвам, че върнатите килограми са заради настъпилото МЦ, но пък 2.7 килограма разлика ....  newsm78
Днес съм лунатичка и утре пак на оризче.
При вас какви са резултатите?
Snow4eva, само с теб ли останахме. Сигурна съм,че луната и плодчетата ще се отразят отрицателно върху цифричките на кантара  Hug

# 641
  • София
fleury  Hug не знам дали сме само ние, но само ние пишем  Laughing
Аз, както казах съм много доволна за момента от диетата. Последните 10 дни почти не помръдвах, което ми говори за трайно сваляне! Което и целта, де.
А другото нещо заради което се меря всеки ден е точно това - да избягна голямото разочарование и да не подхранвам някакви илюзии, че като се кача слде 3 дни ще съм отслабнала. Защото е много кофти да очакваш да си минус поне 100 гр, а да се каже, че си наддал с доста повече! Така че някой ден ако нещо тръгне да се увеличава, правя незабавна корекция и не допускам да стане много.
Според мен е от периода ти - МЦ
А и лунуването ще окаже ефект!
 Hug

# 642
  • София
Привет и честит петък!  Hug
Както си мислих - 1.200 кг за вчерашния плодов ден!
Днес продължавам на плодове. В събота и неделя - зеленчуци.
fleury  Hug какво е положението при теб! Днес си на ориз /този ден ми беше леко труден/ дано мине леко и приятно!
Хубав и успешен ден!  Hug

# 643
Добро утро  Simple Smile Какъв прекрасен ден е петъка Simple Smile
Snow4eva  Hug Поздравления  Hug
Аз след вчерашната луна съм - 1.700 кг  Party Party Party
Снощи си сготвих оризче с маслинки и тази сутрин закусих, като му сложих малко кисело млекце, и ми беше много вкусно  Simple Smile

Лек и усмихнат ден Simple Smile  Hug  Simple Smile

# 644
  • София
fleury  Hug поздравления за този супер резултат!  bouquet
Както се казва... чудесен старт! Simple Smile Радвам се, че ти харесва оризът. Ама след луна - със сигурност и на мен ще ми хареса!  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт