Монодиета - иска ли някои с мен?

• 69 473
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
аз опитах изварата-вкуси ми се.пък и нали си избрах полумаслена кашкавалена вместо обезмаслена диетична.. Laughingно на 500грама -750 ккал.и до 1000 да ги докарам от добавки на магданоз,чесън,люти чушки-го броя успех.дано и кантара също..
за 10 дена и на 5 кг ще съм доволна.. Praynig

# 136
  • ВАРНА морето сините вълни
здравейте стържещи стомаси  Laughing как се чувствате аз мисля да почна с рибка че днес сами си я уловихме и е съвсем прясна -за сега още нищо не съм хапвала само кафе и чай

# 137
ха-ха,стържещи.. Joy
половината извара ометох и не мога да стана..ако това е стъргане,дано всеки път е така!
днес явно всички сме примерни и стриктни!няма да ни заключат темичката.

# 138
браво Инче -здраво държим фронта а  Laughing няма отказване и аз сега така хубаво си хапнах рибка -май утре пак ще  я повторя
първото ми драстично отслабване беше точно с много риба

# 139
  • В сърцето на живота!
днес явно всички сме примерни и стриктни!няма да ни заключат темичката.
Naughty
Днес,тъй като не съм излизала от вкъщи -  newsm79  wash  hang  1ironing  1dishes  newsm71   food002 ...........абе не съм се спряла  Mr. Green цял ден съм в движение у дома,и си викам "страхотна комбинация"днес  Laughing ,НО мойто мъж си дойде от работа и кво мислите ми беше купил.....Фафла....и аз да не го убидя Embarassed си я хапнах.Ама най лошото е че не беше една ами цели две омлах  #Cussing out Сега ме е яд на мен  smile3511 Оф,няма ли кой да ми се скара... Whistling Издъних сееее. #2gunfire

# 140
˙·٠•●◊°•Сливница•°◊●•٠·˙ ,ти иначе на картофи ли си?споко,едва ли са станали повече от 1000ккал..не изяждай всичките картофи и си в тон с диетата! Peace
 betina33 ,и аз реших да заложа здраво на рибата.всички месни дни-ще са рибни,а а ко не ми омръзне,ще е хубаво даже повече..ти как я приготвяш?
момичета,аз много се плаша от вечерта..в малките часове-все в хладилника тършувам..много добре ми дойде изварата (след пости от 1.03),но вече взе да ми омръзва..много хитро замислена диета-тъкмо ти писне и минаваш на нещо друго.

# 141
според мен не трябва да има такива забежки като вафли и прочие,обезсмисля се всичко.казвам го от личен опит.

# 142
  • София
Въй, Сливница, що тъй?
Аз пък подядох детето с 3-4 лъжички от пюрето му, много вкуснооооо  Blush
Гладен съм...... после пак ще съм гладен.....утре пак  ooooh! Ох

# 143
˙·٠•●◊°•Сливница•°◊●•٠·˙ -не се притеснявай чак толкова -можеш да си измислиш самонаказание при всяка грешка правиш я коремни я клякания или нещо друго което ти е неприятно -мойте сега нагъваха сладко вчера правих -няма да кажа да не ви дразня и аз просто станах от масата да не се изкуша
Инче -няма значение как приготвяш рибата -при предното отслабване най-вече я правих пържена -защото така я харесваме но правя и плакия във фурната може във фолио -сина ми носи очила от малък когато ние с мъжа ми правихме диетата и наблягахме на рибата той също се научи да яде много риба и при поредния преглед се оказа че диоптрите му не са мръднали и лекарката каза че е от рибата така че когато имаме възможност-а то е много често -живеем на брега на варненското езеро и сами си я ловим-караме все на риба  ууу май много дълго стана

# 144
betina33 ,и аз съм от варна, и в петък като се прибера-започва рибна сага..(аз се надявам да ми повлияе щитовидната).преди добре ми се отразяваше.а с този йод в нея,няма как да не се отслабва..

# 145
да освен че отслабнах си и задържах килограмите от септември до сега качих 5 кг -но готвих като луда бях се зарибила по готварския форум и всеки ден приготвях различни глезотии до вчера включително- преди да се увлека по форума не мърдах нито грам при положение че не бяхме на диета а само подбирахме храната

# 146
  • В сърцето на живота!
Това с наказанието не съм съгласна Crazy Mr. Green,макар че си го заслужавам де  Embarassed Ще видя какво ще направя по въпроса  newsm78  А аз да питам,сладки мои,риба в консерва от магазина може ли да си хапвам за диетата или не става?  Thinking Я кажете каква риба си купувате,че аз не съм много по рибката и може и да я заместя с нещо.
П.П.Да ви кажа аз много неща не ям,капризна съм,ама се чудя пък от каде ги натрупах тези килца?newsm78 Хляба,хлябааа........ Mr. Green

(Ах какъв сладък мУрджУ)

# 147
ако ти харесва риба от консерва естествено че можеш да ядеш само трябва да избираш с по-леки сосове примерно в доматен или собствен сос
виж за хляба -направо забрави или гледай да е пълнозърнест
когато много съм гладна си хапвам няколко обикновени бисквити а също и за сладко могат да минат -тъй че вършат работа може също и солетки до 1 пакетче за цял ден
не бива да стоиш гладна и да мислиш постоянно за храна-затормозяващо е -когато пригладнея слагам нещо в уста
а и след няколко дни тялото се адаптира и понася глада по-леко
а ако не обичаш риба просто не яж замени я с нещо по-приятно за теб Laughing ако не мислиш постоянно за диетата си по-бързо и лесно ще постигнеш резултат

# 148
не знам в грешка ли съм,но си мисля ,че по време на диета такива бисквитки,хлябове и солети са абсолютно забранени.вместо вафли си купи плодове.аз миналата седмица бях на салати и плодове като имаш предвид че салата е без олио и без зехтин,с кисело мляко става чудесна.знам че е много трудно началото макар че на мен не ми беше защото имам силна мотивация.като се видя вече в огледалото и ми е по-добре.мислете как ще можете да си носите старите и любими дрехи

# 149
  • В сърцето на живота!
не знам в грешка ли съм,но си мисля ,че по време на диета такива бисквитки,хлябове и солети са абсолютно забранени.вместо вафли си купи плодове.
Peace О,знам,знам че са забранени  ooooh!,не грешиш.Плодове имам но като не се сещам че ги имам  Whistling
Ще ви послушам и за рибката и за плодовете  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт