Монодиета - иска ли някои с мен?

• 69 500
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
  • New Zealand
хайде да преместя темата напред, че много сме изпаднали Simple Smile днес ми е изварен ден, ще пробвам да съм стриктна. дотук 3 дни опити за моно, като само първият беше без нарушения Crazy имам си оправдания де- МЦ Wink не се тегля докато съм в цикъл, така че резултати другата седмица. дано поне съм режимна дотогава Blush

# 196
Душички,  Hug  как сте, къде сте, никакви ви няма!   bouquet Няма ли да се похвалите с резултати? Разкажете  Hug

# 197
  • New Zealand
момичета, реших да се възползвам от лунната, та събота и неделя съм на течности. идеята е да ми се свие малко стомаха, че... Rolling Eyes от понеделник стартирам моното отново, този път сериозно! Naughty

# 198
С тази диета може да отслабнете до 10 кг. за 14 дни. Диетата е основана на принципа на разделното хранене с малък енергиен внос и интензивен двигателен режим.

Програма за отслабване

I ден - 1 кг. варени картофи

II ден - 1/2 кг. извара

III ден - 1/2 кг. варено пиле без кожата

IV ден - 6 варени яйца

V ден - 1/2 кг. печена риба

VI ден - 1 , 1/2 кг. кисело мляко с магданоз 100 гр.

VII ден - 1/2 кг. кашкавал

VIII ден - 1/2 кг. шунка или филе

IX ден - 1, 1/2 кг. плодове или зеленчуци

X ден - чай, кафе, минерална вода

XI ден - 1 кг. плодове

XII ден - 1 кг. зеленчуци

XIII ден - 1 кг. варени картофи

XIV ден - 1 литър зеленчукова супа

# 199
дали има ефект от тази диета??? пробвала ли си ?? и резултата от свалените килограми траен ли е???? newsm78

# 200
не съм я пробвала намерих я в нета и ми се видя добра, но имам килца да свалям и мисля да я пробвам
Вижда ми се лесна

# 201
  • София
Аз съм правила много подобна - но за 7 дни и резултатът ми е бил 5 кг. Правила съм я многократно.
1 ден - 1 литър прясно мляко
2 ден - 6 твърдо св. яйца
3 ден - 1/2 кг месо пилешко или телешко варено
4 ден - 3 кисели млека
5 ден - зеленчуци
6 ден - плодове
7 ден - вода
Нещо средно между Дюкан и монодиета. Честно казано повече от 7 дни не знам дали бих я направила защото е доста драстична. Но резултатът ми винаги е бил 5 кг!
Отслабвала съм, но така и никога не съумях да задържа смъкнатото и наистина от почти 30 години все съм на диети. Леле... как изглежда само!  Laughing

# 202
на мен толкова ми трябват около 5-6кг но за съжаление волята при мен липсва  Sad малко съм несериозна в това отношение Sad но 6те пробвам Sad дано да имам резултат.. единственото в което съм се  убедила след многократното прилагане на диети е че лесно може да се свали но много трудно да се задържи резултата за  съжаление Sad а с хапчета е немислимо  само си давах парите на вятъра много пъти и очаквах резултат но такъв уви нямаше SadSadSad

# 203
на мен толкова ми трябват около 5-6кг но за съжаление волята при мен липсва  Sad малко съм несериозна в това отношение Sad но 6те пробвам Sad дано да имам резултат.. единственото в което съм се  убедила след многократното прилагане на диети е че лесно може да се свали но много трудно да се задържи резултата за  съжаление Sad а с хапчета е немислимо  само си давах парите на вятъра много пъти и очаквах резултат но такъв уви нямаше SadSadSad

и на мен ми липсва воля несериозна съм, за това никога през живота си не съм пазила никакви диети

# 204
  • Провинция
От днес съм на моно-то.Ако издържа целия цикъл,ще премина към тази интензивната диета.

# 205
Аз съм чувал за една още по-интензивна диета.

1 ден - глад
2 ден - глад
3 ден - глад
4 ден - глад
5 ден - глад
6 ден - глад
7 ден - глад......

и така докато издържите. Диетата се прекъсва малко преди да умрете от глад. Резултатите са зашеметяващи. Отслабването е гарантирано. Това е най-добрата интензивна диета за която съм чувал и която е измислена някога...

# 206

1 ден - глад
2 ден - глад
3 ден - глад
4 ден - глад
5 ден - глад
6 ден - глад
7 ден - глад......

и така докато издържите. Диетата се прекъсва малко преди да умрете от глад. Резултатите са зашеметяващи. Отслабването е гарантирано. Това е най-добрата интензивна диета за която съм чувал и която е измислена някога...

smile3532

# 207
такъв  тип диети се пишат като "моно" диети в нета. Правила съм 2-3 варианта които са за 10 дни и резултата е около 3-4кг, които не ги връщам, ех ако не прекалявам с моето изкушение - тортите. Пробвайте, но ако нещо не го харесвате ще се "озорите".

# 208
Здравейте момичета.   bouquet Реших от утре да почна диетата ,но ще съм мн щастлива,ако някой се включи за подкрепа.Добре ще е да споделяме мнения за напредъка и отърваването от тези гадове  Imp Imp (килограмите ).Преди известно време свалих около 10кг,но ме мъчат 2-3кг,които не мърдат  #Cussing out ,а аз съм доста ниска  Embarassed .Надявам се ,че някои ще се присъедини към мен  newsm10
Успех   Hug

# 209
  • В сърцето на живота!

1 ден - глад
2 ден - глад
3 ден - глад
4 ден - глад
5 ден - глад
6 ден - глад
7 ден - глад......

Shocked #Shocked Ти сериозно ли? rotfImao doh

Общи условия

Активация на акаунт