Отговори
# 90
Синът ми също дига Т от зъби,но не е толкова висока,37,6 най много Peace на една мама детето и вади зъби с 40 градуса Т Peace

също така и два бронхита изкара детето ми от зъб,тръгва да пробива зъбчето,едни сополи,реки,слиза на долу в гърлото и до гърдичките от 3 месеца съм овладяла положението,давах имуностимулатор + витаминен сироп,да не чува дявола скоро хрема не съм видяла 3 зъба избиха през това време Grinning

# 91
  • София
В такъв случай просто  детето е било със слаба имунна система.... а не е боледувало от зъби....

# 92
  • София
И аз знам че от зъби се вдига температура.И го знам от личен опит.случвало се е при ситното.
Сега да задам и моя въпрос.Вчера ситното се събуди с дупе червено като светофар.И не само дупето ами и около пишлето и по вътрешната страна на баджаците.на пипане е като малки червени точки.реших че са гъбички,но не се влияят от никакви мазила,а педи я няма утре.с какво да мажа не знам вече. ooooh!

заведи го на друг лекар...
може да е гъбички,
може да е дерматитно, може да е реакция към препарат, козметика или нещо друго....

# 93
Здравейте! имам един въпрос - четох в една книга, че не е хубаво бременната да спи по гръб. притискали се кръвоносни съдове и се намалявал потока на кръв към бебето! Чували ли сте нещо такова??? аз съм в 15 г.с. и се опитвам да не спя по гръб, но често се събуждам обърната по гръб и се притеснявам това да не създаде проблеми на бебчо!!!!

# 94
В такъв случай просто  детето е било със слаба имунна система.... а не е боледувало от зъби....

аз не казвам,че  е боледувало от зъби,знам,че когато тръгнат зъбите ,децата им отслабва имунната система и са податливи на болести.също така детето не беше боледувало докато не тръгнаха да пробиват зъбите,това беше на 10 месеца Peace

# 95
  • София
Дано някой може да ми отговори... В четвъртък влизам в проблемна бременност (или както там се нарича) в Майчин дом на 10 ет. (Нищо страшно, просто за наблюдение. Simple Smile) Въпросът ми е: как стои положението с посещенията? Понеже мъжът ми свършва работа в 20:00, дали ще може да идва на вратата да ме вижда към 20:30? Аз може и да слизам долу при него, ама пускат ли хора в МД толкова късно?

# 96
Ние сме явно с някакъв вирус,не е от зъбки!Леко зачервено гърло,но вече с кашлица,сополи... ooooh! Започнахме 1 тон лекарства! Tired Дано поне мине сега!

autumnsphere ,познах те! Grinning
Аз лежах в МД и имам спомен,че заключват в 20 часа! Rolling Eyes Но беше преди 2 години!Сега-не знам!Иначе можеш по всяко време да слизаш! Peace
Успех и чакаме да се похвалиш! Heart Eyes Hug  bouquet

# 97
Здравейте момичета. Има една темичка в момента за кошчето за кола, но от там не ми стана много ясно, така че ще питам вас. Сега ги купувам тези неща, а не съм сигурна дали мога да си спестя едното от двете. Въпроса ми е: Каква е разликата между коша за кола и столчето за кола (първоначално мислех, че отговора се съдържа във въпроса, но сега, като прочетох, разбрах, че кошчето не е съвсем легнало и също има извивка newsm78)? Дали трябва и двете да ги имам?
Кога започва да се ползва столчето за кола, от кой месец?
  Всичко това ми е ново и неясно, така че ви благодаря предварително,ако ми разясните малко за тези бебешки приспособления  Grinning Peace  Hug

# 98
Здравейте! имам един въпрос - четох в една книга, че не е хубаво бременната да спи по гръб. притискали се кръвоносни съдове и се намалявал потока на кръв към бебето! Чували ли сте нещо такова??? аз съм в 15 г.с. и се опитвам да не спя по гръб, но често се събуждам обърната по гръб и се притеснявам това да не създаде проблеми на бебчо!!!!

На мен само по гръб ми беше удобно. Даже ми беше супер удобно почти до края. Ако усетиш дискомфорт, сама ще се откажеш да спиш така. И бебето ще ти покаже като почне да ритка. Не се притеснявай Peace.

# 99
Здравейте момичета. Има една темичка в момента за кошчето за кола, но от там не ми стана много ясно, така че ще питам вас. Сега ги купувам тези неща, а не съм сигурна дали мога да си спестя едното от двете. Въпроса ми е: Каква е разликата между коша за кола и столчето за кола (първоначално мислех, че отговора се съдържа във въпроса, но сега, като прочетох, разбрах, че кошчето не е съвсем легнало и също има извивка newsm78)? Дали трябва и двете да ги имам?
  Всичко това ми е ново и неясно, така че ви благодаря предварително,ако ми разясните малко за тези бебешки приспособления  Grinning Peace  Hug
кошчето е от 0-9кг. за малко бебе,а стола е от 9-18г. за по-голямо бебе,вече седнало стабилно

# 100
  • София
Сега ги купувам тези неща, а не съм сигурна дали мога да си спестя едното от двете. Въпроса ми е: Каква е разликата между коша за кола и столчето за кола (първоначално мислех, че отговора се съдържа във въпроса, но сега, като прочетох, разбрах, че кошчето не е съвсем легнало и също има извивка newsm78)? Дали трябва и двете да ги имам?
на сина ми кошницата за кола беше 0-13 кг, а стола му е 9-36 кг. има и столчета 9-18 а мисля и други междинни разновидности.
ние сменихме кошницата със стола, когато му стана тясно и неудобно (около 10-11 месец не помня точно). кошницата не е съвсем легнала и аз му слагах една малка възглавничка за да е по-полегнало.
не ти трябват и двете предварително според мен Peace

# 101
Моя въпрос е малко странен,надявам се да получа отговор.Имам момче не 3 години,от скоро забелязвам,че си сваля панталонките и се пипа отдолу.Също много го вълнуват мъжките полови органи и все дебне да види нещо.Ние пред него голи не се показваме,какво може да е моментно състояние,не е ли още рано за такъв интерес

# 102

На мен само по гръб ми беше удобно. Даже ми беше супер удобно почти до края. Ако усетиш дискомфорт, сама ще се откажеш да спиш така. И бебето ще ти покаже като почне да ритка. Не се притеснявай Peace.

мерси за бързата реакция и за успокоението! надявам се всичко да е наред!!!

# 103
Моя въпрос е малко странен,надявам се да получа отговор.Имам момче не 3 години,от скоро забелязвам,че си сваля панталонките и се пипа отдолу.Също много го вълнуват мъжките полови органи и все дебне да види нещо.Ние пред него голи не се показваме,какво може да е моментно състояние,не е ли още рано за такъв интерес
Не е рано. Нормално и естествено е да се интересува. Опознава първо себе си, а след това вероятно ще прояви любопитство и към противоположния пол. Това, че не ви вижда голи вероятно  разпалва любопитството му. Може да разгледате заедно картинки (има хубави детски книжки) и да си поговорите. Добре е детето да получава отговори когато възникнат въпросите му, а не когато ние преценим, че е време Simple Smile.

# 104
  • София

мерси за бързата реакция и за успокоението! надявам се всичко да е наред!!!

Вече са те успокоили, но и аз да кажа! Мъничето няма да търпи, ако не му е добре и ще те подкани да се обърнеш! Освен това има значение как точно е разположено бебето! Лека бременност!

Общи условия

Активация на акаунт