Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 24-та тема

• 48 763
  • 372
  •   1
Отговори
# 135
Ягодке, какво правиш още в кухнята?  Други новини чакаме вече от теб. Laughing  Hug  (иначе датите са прекрасни, днес е родена сестра ми, а утре синът ми, големи са сладури... от време на време)

От мен едно типово хлебче:

# 136
  • Шумен
vilism понеже леко модифицирах рецептата като количества за да стане в кексова форма сега ще ти напиша как го направих точно този кекс. Държа да упомена, че рецептата е от форума, т.е. не съм я измислила аз  Peace

Д

Много ти благодаря.Аз не съм на тази диета, но веднъж у наши приятели хапнах от такъв кекс,домакина беше на тази диета и адски ми хареса.Но не можах да си запиша рецептата.Благодаря ти!  bouquet

# 137
Ягодке, какво правиш още в кухнята?  Други новини чакаме вече от теб. Laughing  Hug  (иначе датите са прекрасни, днес е родена сестра ми, а утре синът ми, големи са сладури... от време на време)

Е как какво, използва да наготви, че като я свият довечера контракциите, да има какво да ядат в къщи.

Леко раждане Ягодке ти желая. Даже предлагам да се включваш всеки ден до обяд поне (ако има за кога де), и ако не чуем нищо от теб, да знаем да стискаме палци за леко раждане.... Тъй като то е ясно, че щом не си тук, значи раждаш, щото то друго по-основателна причина за НЕготвене не виждам hahaha hahaha hahaha

# 138

Ееех, Котка, айде де... Не питай! Занимавам си се, да минава времето, че иначе депресията ми е сигурна! smile3515

Krische, благодаря ти!  Hug До довечера още две манджи съм замислила... Пък дано да се поуморя и да тръгне! Laughing

А мъжете от сега се загрижили какво ще ядат... Laughing

# 139
Ягодка, лошо научени    Hug Леко раждане желая  Peace

Котка, този хляб има страхотна коричка   bouquet

Днес на обяд Провансалска чеснова супа

и от снощните дози крем-карамел някои бройки със суха паста вътре и шоколад  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 16:25 от пеп-4o

# 140
пеп-4o , сърце имаш ли? Тоя крем-карамел....просто....  #Crazy и това количество... #Crazy изядохте ли го вече?  smile3518

# 141
Тоя крем-карамел....просто....  #Crazy и това количество... #Crazy изядохте ли го вече?  smile3518

има бе как Stop от втората тава половината стои  Blush

# 142
и аз ще взема да го пробвам този Дюкански кекс, изглежда много вкусничко Thinking

в къщи, за днес едни бързи царевични питки; към тях строих няколко пингвинчета, които видях в една друга тема; децата много им се радваха  Grinning;

и пиперливо пиле със зеленчуци и кафяв ориз;

# 143
  • София
Despina,много съм нахална,но пак ще те помоля за рецептата за кифличките Praynig Praynig Praynig
От вчера все за тях мисля,че даже и локум си купих днес Blush

# 144
Ягодка, стискам палци скоро да се похвалиш с хубавата новина Hug

От мен къпкейкс Devil’s Food със шоколадов маслен крем:

# 145
Милен@, невероятни са тези къпкеийкс. Преди малко гледах тази рецепта в един сайт и мисля утре да ги правя.

# 146
Ягодка леко раждане мила Hug Hug Hug.Ще дебна за новини от тебе Hug
От мен снимки най рано довечера.
СТРАХОТНИ СТЕ ДО ЕДНА Peace Peace Peace

# 147
  • На небето
Ето сега реванш за всичкото време в което нищо не съм публикувала: бухти: пълнена палачинка с нахут и картофи:  за дребния юфка:  кифли със сирене:  омлет с царевични кюфтета:  пълнени картофи:  мързеливка:  лучена манджа:  бутер кашкавалки:  пълнени пиперки със соя на зърна, яйце и сирене:  баница:  картофи със сирене, царевица и яйца във фолио: и последно плодова салата:  
Не ме бийте за всичките снимки които качих, ама пуст мързел...  Embarassed

# 148
Тинка, как ме подсети за бухти  Peace

Милена@, страхотни са тези къпкейкс   bouquet но давай рецепта, моля  Laughing

Тази вечер Банска капама

и салата  естествено  Grinning

# 149
Днес:

свинско със зеле:

(като слагах снимката беше свинско със зеле. Тези кюфтета дори не са мои) newsm78

Ще ги оставя, защото на някой му е явно много ама много смешно.

шортбред с какао:

и от снощи бисквитената торта с еклеров крем:

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 09:28 от dalka

Общи условия

Активация на акаунт