Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 24-та тема

• 48 733
  • 372
  •   1
Отговори
# 165
  • Plovdiv->Toronto
Мах-мама, дай рецептата за блатовете на тортата моля и с какво я сиропира, изглежда неземно вкусна  Shocked Peace ...
За баницата да не говорим, огладнях като я гледам, утре ще направя и аз, дано успея за вечеря  Praynig ....

# 166
  • София-Младост
Ето и нашата вечеря от снощи. Качеството на снимките за съжаление никак не едобро, но се оглеждам за нов фотоапарат.
Ястие на керемида, по тукашна рецепта...е много е вуксно, дъщеря ми само попита-нали утре за обяд ще има пак от същото.  Grinning
Салата с ряпа и цвекло и мъничко настърган чесън.
И от хлебчетата, но този път с пълнозърнесто брашно. За съжаление с бяло са доста по-вкусни.

# 167
снощната ни вечеря -печен чернокоп и салата от варени картофи

и кифлички с маргарин-сьс сирене и сьс сладко,което изтече Grinning,но синьт ми като седна и тавичката сьс сладките кифлички остана само с две Laughing

# 168
  • пак на Рив Гош
От мен снощната ни крем-супа от тиквички и картофи:

Dalka, свинското ти със зеле, малко на картофени кюфтета ми прилича на снимката Wink. Ама аз съм с очила, та може и заради това да е Grinning

Labrex, с прясното мляко кексът става малко по-плътен, не толкова бухнал като тези с кисело, които съм правила. Ако харесвате рохки, пухкави кексове, може и да не ви допадне. Аз си падам по по-"спитени" сладкиши, та затова тази рецепта ми легна на сърцето.  Peace

Marieta, кифличките са чудни!

Milen@, нямаш милост. Толкова са красиви тези къпкейкс!

Yagodka, леко раждане и здраво и хубаво бебе!

# 169
поредния сладък Дюкански кекс

exxo, това е най-страхотния Дюкански кекс, който съм виждала за едногодишната ми дюканска практика! Поздравления!  bouquet

И снежната топка по дюкански на Габи ме заинтригува също. Къде мога да видя рецептата?  Hug

# 170
baby_doll направо се изчервих... Много ти благодаря  Hug Да кажа само, че не само на вид е добър, но и на вкус е страхотен...е доколкото може да бъде страхотен един Дюкански кекс де  Wink

# 171
...е доколкото може да бъде страхотен един Дюкански кекс де  Wink

Днес ще го забъркам! (рецептата е на стр. 9, нали?)

# 172
Labrex, с прясното мляко кексът става малко по-плътен, не толкова бухнал като тези с кисело, които съм правила. Ако харесвате рохки, пухкави кексове, може и да не ви допадне. Аз си падам по по-"спитени" сладкиши, та затова тази рецепта ми легна на сърцето.  Peace

Роца, ти ми обърка възприятията или пък не съм знаела, че ми харесват повече по-"спитени" неща  #Crazy Grinning На мен твоят кекс с прясното мляко ми се стори в пъти по-пухкав от моят с киселото и засега ми е фаворит, поне докато не попадна на още по-сполучлива рецепта. Много се хареса, проблем ще ми е снабдяването с прясно мляко - кисело винаги има вкъщи, но прясно не, защото никой у нас не го обича. Така че благодарности за хубавата рецептичка!  bouquet

От снощи - пържена пъстърва

с картофена салата

# 173
  • сред люляците

Ястие на керемида, по тукашна рецепта...е много е вуксно, дъщеря ми само попита-нали утре за обяд ще има пак от същото.  Grinning

Ала-Бала, радвам се, че ви се е осладило    bouquet:

# 174
Кафенцето много апепитни пържолки  Peace.Имаме еднакви чинийки Hug.
Хора Ягодка я няма. Лелеее  Praynig Praynig Praynig стискаме палци.Дано да ражда и да се похвали скоро Heart Eyes

# 175
  • Пловдив
американски пала4инки- 

Можели рецептата за тези палачинки  Hug
Благодаря предварително!

# 176
Ето я рецептата Дюкански кекс

За американските палачинки на enamorada Понеже и аз поисках рецептата ето линка
Американски палачинки enamorada

# 177
пеп-4o, brazilka заповядайте Hug
Само да уточня, че шоколадовата глазура е достатъчна за 24 мини кейкчета, а на снимката е изглежда повече понеже 6 от тях изпапкахме натюрел Blush Самите кейкчета не са накъртващо сладки, защото в шоколадовата глазура достатъчно захар.

ilrai78, Роца,  Hug

Milika, мерси Hug Как приготви тоя микс от сьомга и бяла риба?

Marieta, чудни кифлички си спретнала Flutter А къде намираш локум в Холандия?

# 178
  • Разград
Мах-мама, дай рецептата за блатовете на тортата моля и с какво я сиропира, изглежда неземно вкусна  Shocked Peace ...
За баницата да не говорим, огладнях като я гледам, утре ще направя и аз, дано успея за вечеря  Praynig ....

Това са пандишпанови блатове от 6 яйца разбити с 1 1/2 чч захар на топла водна баня,за да се разтопи захарта.Разбива се около 10 минути.Прибавя се 1 1/2 чч брашно+1 бакпулвер на малки порции,като се разбърква с дървена шпатулка отгоре-надолу,докато се поеме цялото брашно.От сместа се пекат блатове.Ако има повод пека във откопчаваща се форма 3 броя.В случая беше правена ей така и сместа изпекох в една по-голяма четириъгълна тава,после разрязах на две и се получиха два четириъгълни блата.Та,това са.Наистина вкусна беше тортата,много сиропирана.
1 чч=240 мл

# 179

...Marieta, чудни кифлички си спретнала Flutter А къде намираш локум в Холандия?

Милен@, в Хага е пълно с Бг магазини, всичко има - локум, лютеници, луканки, кисело зеле, баници, подправки, вафли. Иначе локум има по турските магазини хиляди видове Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт