Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 24-та тема

  • 48 740
  • 372
  •   1
Отговори
# 240
  • Мнения: 7 472
Бейби морковчета, 2 глави лук, к.ч. кис. мляко, джоджен, чесън, соев сос, сол   newsm78
Пекох около 50 мин. на 160 градуса в плика.

# 241
  • Мнения: 4 358
Бейби морковчета, 2 глави лук, к.ч. кис. мляко, джоджен, чесън, соев сос, сол   newsm78
Пекох около 50 мин. на 160 градуса в плика.
Hug Hug Hug.След пилето с картофи което в момента се пече, това ще е следващата ми гозба Peace

# 242
  • Под тепетата
  • Мнения: 336
Успях само десерта за днесhttp://www.bgphoto.net/photos/35247/o633684203913630000.jpg

# 243
  • Мнения: 1 777
За закуска мързеливите хачапури на Лабрекс.Много вкусно,благодаря Лабрекс. Heart Eyes

# 244
  • Мнения: 22 867
Едно огрооомно мързеливо хачапури на labrex - много ни хареса Grinning! Направих две дози в голяма тава, но другия път ще са тЛи Peace.

За закуска мързеливите хачапури на Лабрекс.Много вкусно,благодаря Лабрекс. Heart Eyes

polin_a, Pety, страхотно  изглежда хачапуркото на снимките ви.   chef  bouquet
Че е вкусно, не се и съмнявам. Laughing

ЛУРДЕС, и твоят кекс е чудесен!  bouquet Той ми е един от любимите.

# 245
  • Мнения: 1 352
пилешки хапки в пиперен сос и ориз за гарнитура

# 246
  • Мнения: 1 329
Привет момичета,
днес правих кекс, стана страхотен!

# 247
  • Мнения: 1 777
За днес славянски гювеч. Simple Smile

# 248
  • Мнения: 1 313
Здравейте пак Wink
Пети, страхотно изглежда гювеча Peace

От мен вечерно-
Пилешка рулада с праз-лук  и салвия

# 249
  • Мнения: 2 708
Аз не съм готвила много много, ама се борих с ей това тук. Не слагам снимката, защото е пуснах в тортената, тук само с линкче, по случай рождения ден на племеника ми, който и проходи наскоро.

Между другото ще пусна една снимка на един кравай който НЕ СЪМ ПРАВИЛА АЗ, но много ми хареса - купен е и донесен от Стара Загора, от другата баба, която е от там. Вкусът е като на козунак, ама не мек, по твърдичък. Това било традиция в този край, така да сложат детето вътре в този кравай (и ние го сложихме, много мили снимки и той милия се накланяше да го гризка hahaha) пък децата да си отчупвали и да хуквали към поставените предмети, то се освобождава детето от кръгчето и така отивало към нещата, които да си избере. Но според мен в домашна фурна няма как да се изпече, защото диаметъра му беше около 80 см, а това не влиза в наште фурни.
Просто го споделям с вас, защото ми изглежда много оригинално (ееее може и да го знаете де) и да си го имате като идейка.

# 250
  • Мнения: 9 451
Аз също разбрах за този прощъпулнишки ритуал когато на мен ми се наложи да правим прощъпулник.  80см си е много от всякъде - за пръв път виждам толкова голяма, достатъчно е да може да влезе детето в кръга, а те на година са си малки човечета. 

Аз да си покажа манджите тази вечер, че дойде утре  ooooh!

Таратор в изпълнение на детенце   Laughing  Салата шарена от всичко по малко

Шишчета от пиле в горчица на Габи S



и за утре Супа пиле



# 251
  • Мнения: 1 283
Последната ми питка "Роза"


Хачапурите на Лабрекс - повече от две неможах да снимам,въпреки завидната  ми еквилибристика с фотото и вкопчена в чинията Mr. Green


Тази седмица като гледам май повечето сме на свинЦко със зеле, ама към мойто има и сиромашки филии /хрупкави топеници/ слагат се в/у зелето, запичат се и се напояват със сосчето. Повярвайте по-вкусно е от самото зеле, а пък и ще ви Артиса Wink


Пеп-чо, очаквай включване Wink

# 252
  • Мнения: 9 451
как върху зелето и кога? до днес имахме зеле, но следващия път няма да пропусна да пробвам  Peace

страхотна питка   bouquet  bouquet

# 253
  • Мнения: 1 550
Крисче, да ти е жив и здрав племенника bdbaloni! Страхотна торта си му спретнала Hug
А този кравай е много впечатляващ, не бях чувала за такъв обичай. Звучи много интересно, а кравая е много красиво декориран.

Пепика, страхотна питка thumbsup

Пепчо, имаш си значи отмяна в кухнята Wink
 
esy, много ефектна и съм сигурна, че и много вкусна рулада Flutter

Pety, страхотен гювеч eat

Лео, а твоята гозба в специални пликове ли се приготвя? Много вкусно изглежда  chef

# 254
  • Мнения: 1 283
как върху зелето и кога? до днес имахме зеле, но следващия път няма да пропусна да пробвам  Peace

страхотна питка   bouquet  bouquet
Зелето първо го готвя в тенджерата под налягане и после в тавата го завивам с фолио. След като махна фолиото да се запече, слагам филиите отгоре, после ги обръщам и като са готови ги махам /стават хрупкави и меки в средата - сочни/. Слагам зелето на грила на фурната да се запече отгоре за десет минути и това е.
 Krische - кравая е много интересен, надявам се Пеп-чо да ни направи по един показно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт