Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 24-та тема

• 48 750
  • 372
  •   1
Отговори
# 255

Krische - кравая е много интересен, надявам се Пеп-чо да ни направи по един показно  Peace

нямате шанс  Laughing Laughing

# 256
А ако Ягодка реши да прави такова, няма ли за нея таз жертва да направиш. Ни та караме ти да одиш да раждаш де hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Благодаря за поздравленията момичета Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 257
А ако Ягодка реши да прави такова, няма ли за нея таз жертва да направиш. Ни та караме ти да одиш да раждаш де hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

За нея ще се жертвам  Peace /щото ми е далече/  Laughing

# 258
Крисче ,много сладка и майсторски направена торта.Браво   bouquet
Пепика,невероятна питка  Hug

снощната ни пицааа /тетото е  бира/

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 09:31 от Bambinkamalinka

# 259
Какви красоти, какви неща...Вече принтирам снимки на ястия от тук и директно в чинията...Поне очи да напълня на моите....Да се отчета -

Пиле със зеле в гювеч и Хачапури по рецепта на Джемма, но сигурно и на Лабрекс са същите.... - много се харесаха в къщи.....

# 260
Аууууу Пепика страхотна пита....браво.......много се възхищавам винаги на тези питки,защото така и не мога да ги направя Hug smile3501.......Нещо хич не ме обичат..... Crossing Arms

# 261
  • дълбоко,дълбоко в прованса
Привет, хайде и аз поснимах малко Laughing, което рядко се случва, но иначе съм от редовните зритело-читатели и крада идеи
А сега чесновите хлебчета на Лабрекс:  bouquet

и нещо като мусака в тенджерата + брюкселско зеле

# 262
Sarina, много вкусно изглежда комбинацията от двете неща! Heart Eyes И как докара тая апетитна коричка на хлебчетата?  bouquet

# 263
nela_66, благодаря ти за рецептата! И други нещица си харесах. Wink Hug

Krische, тортичката е много хубава! Гледам, ставаш все по-добра! Шапка ти свалям!   Grinning Hug

пеп-4о, благодаря ти! Записвам си! Laughing А може и по-близо да дойда...  Grinning  Hug

# 264
  • пак на Рив Гош
Krische, много красива торта! Да ти е жив и здрав племенникът! newsm59
Не бях чувала за този обичай с кравая, човек се учи докато е жив Simple Smile. А краваят е много интересен.

Пепика, шапка ти свалям за питката! Прекрасна е! (Между другото, преведох още 2 рецепти от блога на Fidji Wink).

Labrex, радвам се, че рецептата ти е харесала, кейкът ти изглежда много апетитно. Grinning

Аз тези дни се бях отдала на кулинарни експерименти с рецепти от английските кулинарни предавания:
"Bubble-and-squeak" с наденички и луков сос - от предаването на Джейми Оливер "Jamie at home"

Англо-индийска кухня - Kedgeree - рецептатa е от сайта на Джейми Оливер:

Един chocolate crazy cake без глазура (рецептата на Янита от форума) за гостите на следобедно кафе:

Крем-супа от резене и миди - от другия ми (и по-голям  Blush) любимец - Гордън Рамзи

Рецептите ще ги пусна по-късно в Любимите.

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 00:20 от Роца

# 265
# 266
Ооооо Маме, ние днес еднакво сме закусвали hahaha

Да е жива и здрава Лабрекс. За теб Hug , а за нас твоите хачапури в мое изпълнение:

Снощи по нощите нали четох тук за бързите такива, па ходих да им сравнявам рецептите, щото и без това от сума време им се точа и все да направя, все ме домързява. Та днес вече - изядени... Wink Бързите ми се видяха просто по мокри като тесто и се получава една холяма все едно хачапура, така ли е - защото иначе няма почти никаква разлика в продуктите, освен в количеството брашно май...
Вие сте виновни, че сутринта правих тия чудеса, въпреки че си легнах у сред нощ, станах да ги правя в ранни зори в неделя (демек 10.3 hahaha hahaha hahaha) но така обедозакусвахме Joy

Сарина, хлебчетата ти са великолепни.

Ягодке, айде де.... Simple SmileSimple SmileSimple Smile стига си готвила деSimple SmileSimple SmileSimple Smile

А щях да забравя, Роца я разкажи за тая супа, че и по телевизията гледах пък манджа с финокио, резене или там кой както иска да му вика. Та ще ми е интересно, макар че тук малко скъпичко идва. Да е скъпо да е скъпо, не помня колко да е скъпо, но такъв спомен ми е останал. Ще взема да му фърля едно око пак и ако ме озари вдъхновение от твоято супа, щото съм му голям почитател на Рамзи, може пък и да се изръсяSimple SmileSimple SmileSimple Smile
Благодаря ви момичета за поздравления. Всички сте много мили. Тук ама хич не е като в Клюкарника. Там като се завъртя, гледам живи ще се изядат hahaha ама явно им доставя удоволствие hahaha

# 267
Krische, аз бавните Mr. Green не съм ги правила, но вчера за сефте направих мързеливкото и много ми хареса. Разликата могат да кажат каква е тези, които са правили и двата вида, но основната е, че мързеливото не се пържи. Което е много важно за диетуващите. Не че съм от тях Naughty.

# 268
Ооооо Маме, ние днес еднакво сме закусвали hahaha

Да е жива и здрава Лабрекс. За теб Hug , а за нас твоите хачапури в мое изпълнение:

Благодаря ви момичета за поздравления. Всички сте много мили. Тук ама хич не е като в Клюкарника. Там като се завъртя, гледам живи ще се изядат hahaha ама явно им доставя удоволствие hahaha

Да ви е сладко, Krische!   bouquet  И аз едва се удържам да спретна или печеното или пържените хачапури. Като гледам какви снимки публикувате........ Heart Eyes

Пък за Клюкарника - там няма нищо за ядене, затова е така, а я виж тук - където погледнеш от вкусотия по вкусотия. Е, къде да ходиш да ядеш живи хора, като можеш да забъркаш нещо с удоволствие.  Joy

# 269
  • варненка от София
Тук не е за бременни, умирам по снимките и искам всичко да направя  Tired

Пепика, мама така винаги ми правеше филийки когато готвеше зеле и това ми е спомен от детството и най-вече мил спомен за мама, нея вече я няма и няма кой да ми прави филийки Sad.

Ягодке, само аз не ти пожелах леко и безавараийно раждане, пък после ти пожелавам едно бебче като моята кака, не плачещо, без колики и спящо, спящо  Hug

Сега правя един тутманик и като съм готова ще пусна снимки.

Общи условия

Активация на акаунт