Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 24-та тема

• 48 783
  • 372
  •   1
Отговори
# 270
Пеп-4о, как се получава това сърце от копър на таратора?

# 271
  • София
Страхотни  неща сте измайсторили !
От мен  Чебуреки(мъжа ги одобри много )   
 и салатка     .
И за  мен  малко витаминки  натюр  

# 272
  • Пловдив
Много хубави и вкусни неща сте сготвили, поздравления  bouquet

От мен принцеси   пиле с гъби
мариновани чушки с чесън
охлювчета по рецепта на Лео http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=96609.msg1688938#msg1688938

# 273

Здравейте момичета!

Ето ме и мен CrazyМисля , че съм готова да се завърна във вашата компания! Много ще се радвам ,ако не ми се развалят повече нито компютъра  нито фотоапарата Praynig

Не съм чела тези дни- нямям търпение да остана насаме довечера и да разгледам вашите вкусотии, сега набързо ще пусна няколко снимки от последните 3-4 дни...

Ягодка да не е отишла да ражда? Ако момента за събитието е дошъл- желая най-лекото, безпроблемно раждане и скоро да гушка най-здравото , красиво , послушно бебче в този Форум!  bouquet

Кюфтенца със зеленчуци на шиш  Агнешко с картофи и сушени сливи

Печени картофи с плънка- риба Тон , царевица , лук , чушка...
Запеканка от тиквички , патладжани , чушка...

Кюфтенца от картофи , броколи и филе от бяла риба със салата
Печено пилешко бутче с картофи

И тортата , която направих вчера за Рожденния ден на приятелка, това всъщност е "Рошлата "На Лабрекс под прикритие Laughing
Лабрекс- обра овациите и този път рецептата е невероятна  bouquetСлед малко ще покажа и разрез

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 15:28 от Dina767

# 274
  Ето и разрез:

Приятна неделна вечер на всички!

# 275
Марулке, Марулке...в тази тема не само,че не е за бременни и за диетуващи, тя не е и за нормални...И сит да си, пак ще огладнееш....

Моето творение, първо в живота ми.......Критики не приемам(майтапя се, трябва да се върви напред), само похвали да чувам....Благодаря, благодаря......

Барби отпред и Отзад

# 276
  И тортата , която направих вчера за Рожденния ден на приятелка, това всъщност е "Рошлата [/b][/color]"На Лабрекс под прикритие Laughing
Лабрекс- обра овациите и този път рецептата е невероятна  bouquetСлед малко ще покажа и разрез

Тъкмо щях да питам за рецептата и прочетох, че е рошлата. Dina767, как успя да я срешиш, страхотна прическа си и направила!  chef  bouquet

Моето творение, първо в живота ми.......Критики не приемам(майтапя се, трябва да се върви напред), само похвали да чувам....Благодаря, благодаря......

Мама Цоцоланка , и отзад и отпред ти е супер барбито, мадама и половина! Представям си каква радост е била!  bouquet

# 277
СТрахотни неща сте направили всички. Поздравления.  bouquet

Ето и моята торта Лео с рула по рецептата на Лео.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10202394

и разрез

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10202393

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 16:05 от Doro

# 278
  • варненка от София
Хайде, ето го и моя тутманик с двойно втасване:

Мамо Цоцоланке, като за сефте тортеният ти опит е супер! Давай смело напред в тортоправенето и да знаеш, че става диагноза това чудо  Mr. Green

# 279
marulka_s , няма ли да ти трябва помощ за изяждането на това огромно вкусно нещо с двойно втасване?! Разкошен е!  bouquet

У нас фасул,

при Dina767 вчесана торта Рошла, при мен една питка-рошла - уж оформях някакви врътки, че като бухна, изобщо не се разбра какво стана - студено къдрене на едри ролки  Grinning /да ме извиняват спецовете-фризьори/, но е от тестото за чесновите хлебчета и поне е вкусна,

кифлички от тесто без яйца

и кекс

# 280
Пеп-4о, как се получава това сърце от копър на таратора?

детенце си го направи без да иска. Не обича таратор с олио, затова и не сложихме.
След това в купичката реши, че трябва да капне и то придоби интересна форма. С помощта на лъжицата си издърпа краищата да станат като сърце - то си стои така олиото, след което поръси с копър само в него.

# 281
  • София
Аз да се отчета от уикенда, че поне един месец не се очертава да готвя, освен инцидентно за гости.

Пиле с манго, къри и кори Пападум

Мъфини от точени кори с крема сирене и ядки 

Шоколадово-бананова супа с личи

Пепика, след това зеле с филийката сигурно няма да мога да спя, докато не си го направя  Crazy  А Марулка с нейното агнешко със сливите направо в беля ще ме вкара ooooh! И Крисче   с тия хачапури, отдавна им се каня, ама все не им идва реда, но май е наближил, ако още веднъж някой пусне снимка  Joy

# 282
Лабрекс може ли рецептата за кифличките без яйца? Simple Smile

# 283
Ето снимки от днес:

- печено пиле

- бобена салата

- тиквеник с домашно точени кори

Ето и от вчера:

кюфтета с доматен сос

# 284
  • София
Ягодке, къде си? Да не дойде дългоочакваното събитие? Стискам палци всичко да мине като по вода!  fingerscrossed

Еххо, къде си и ти, видях че днес имаш рожден ден.  Simple Smile newsm59  bigdance2

Да си жива и здрава, мила! Пожелавам ти от все сърце, всичко за което си мечтаеш и желаеш да се сбъдне! 

Ето нещичко и от мен.

Спаначе с яйца и сирене.

Хлебче с овесени трици и сусам.

И плодова салата натюр.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт