Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 24-та тема

• 48 798
  • 372
  •   1
Отговори
# 285
Днес само една бисквитена торта съм направила ,ще дояждаме вчерашния славянски гювеч. Simple Smile

# 286
  • София
Днес само една бисквитена торта съм направила
Но пък много добре и вкусничко изглежда Peace
И аз това съм замислила, само да сложа беба след малко да спи и ще завъртя и аз една бисквитена тортичка. Имам боровинки във фризера, освен да я поръся с тях отгоре newsm78

# 287
  • Варна

посен гювеч

винен кебап с гарнитура картофено пюре

# 288
Здравейте  Hug.Отново се напълниха очите ми  Peace Peace Peace.Много много вкусно.
Не мога да не спомена на Пепика разкошната пита  Peace Peace Peace.Гледам Крисче все по добра и по добре става в тортите  Peace.Крисче не мога да те стигна Wink с такъв мерак твориш.
Дина добре завърнала се.Липсваше в темата  Hug Не можах да позная Рошлата на Лабрекс  PeaceТака си я пременила ooooh!
Цоци престраши се гледам  Hug.Екстра си е Барбито Peace
Цеце много вкусно .Мъфините с кори изглеждат супер любопитно. А тази супа - уааау не мога да си представя ,че има шоколад вътре
От мен за събота е неделя.
Супа топчета

Шопска салата

Пиле печено с картофи на фурна

и Мнооооого кифли - със ягодово сладко, със сирене

Мини калцонета

и Пици

все от универсалното тесто на Пепчо което даде няколко страници по напред в темата.Пепчо  bouquet
А Еххоимала рожден ден.Честито мила   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug.Да си много здрава, обичана и щастлива.Това е гаранция франция за творческо вдъхновение в кухнята.
Smiley*,Гелева - много вкусно сте наготвили  Peace
Pety - много апетитна торта Peace Peace Peace

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 20:16 от Бъни

# 289
Еххо , честит празник  Grinning
желая ти здраве, любов и много усмивки!
Пак виждам страхотни вкусотии,
деспина как обичам гювеч  Heart Eyes
бъни много вкусно изглеждат тези Мини калцонета  Mr. Green
Pety как направи тортата?   bouquet

# 290
 Здравейте кулинарки, досега не съм писала в темата, но всеки ден ви чета и се възхищавам на вкуснотиите които творите. Страхотни сте всички, неизчерпаем източник на идеи сте, продължавайте в същия дух.     bouquet

Да покажа и аз поне днешната вечеря (снимките са правени с GSM, извинявам се за качеството):

"Короната" на Котка, правя я за трети път, много е вкусна. Котка  Hug
http://media.snimka.bg/1978/010211390.jpg
http://media.snimka.bg/1978/010211411.jpg

Пълнени пиперки с ориз, пилешко месо и боб
 http://media.snimka.bg/1978/010211447.jpg

Сладкиш с компот от праскови, сочен и вкусен, любим вкъщи
http://media.snimka.bg/1978/010212154.jpg
http://media.snimka.bg/1978/010212182.jpg

# 291
а някой знае ли рецептата за сладка корона?

# 292
Дина добре завърнала се отново,и пу-пу да не ти се чупят компютъра и фотото,че виж какви красоти пак си показала,а Рошлатааа...направо преобразена  Wink

Мама Цо,това тортата с рулата на Лео ли е?И аз съм замислила за рожденния ден на детенце такава торта,ама хич си нямам на идея как да сложа барбито и как да направя това чудо отгоре(покритието),ужас много съм зле Embarassed Иначе и аз ако се справя така като теб направо много ще зарадвам детенце,много си пада по такива торти-барбита Simple Smile

Бъни и у вас уикенда е било вкусно Peace

Жени 71,добре дошла в най-вкусната тема и поздравления за добрия дебют Hug

Днес при нас супа топчета и пиле Беарнез по форумска рецепта,а за закуска бързи и лесни Добруджанки

# 293
Всички манджички са божествени момичета!  Hug

При нас днес ;
мекички

баничка

# 294
Здравейте,   love001  здравейте!!!!!!!!!
Цяла тема сте изписали, а аз не съм се и разписала .......  smile3555
Поздравления на всички за вкусотиите, които видях. Зная, че сте неуморни в кухнята  .....   smile3501
Аз тези дни рядко сядах пред компютъра, но сега съм тук и с удоволствие разгледах какви сте ги сътворили.
Ето и нещичко от мен за последните дни и за тази вечер: кюфтета с бял сос, макарони с колбас и сирене, вечерята - един божествен гювеч и торта-сърце

# 295
Скъпи 18-годишни девойки, благодаря от сърце за хубавите думи за моя първи опит.Не и дадоха никакъв шанс да стегне, защото искаха да си я гледат. Половината е изядена с помощта на роднини. Сладко, сладко, но всеки си търси соленото......Отчет за тази вечер, че то у нас заради тортата обяд - нямаше!

Вчера от зелето с пиле, никой не поиска да изяде бялото месо. Та … тно вкусно обаче!

Нещо като бърза баница със сирене, пуснато в хлебопечката. Но и  … получи страхотно! + Парче

Поли, не е с рулата на Лео, но принципа е същият. Това е торта Рафаело на Наталина. Опасявах се много,че блата няма да е добре сиропиран и ще остане сухо, но се получи много хубава торта, с която обрах тази вечер овациите! Леле....къде е ромката дето ме Фалеше.........

Бъни що е то Мини калцонета? Обясни молА.....

Лабрекс, ще ти пробвам скоро Рошлата...Вчера и тя мина през погледа ми....

Оф...дояде ми се манго.....И спанак...

Пети, тортата ти е супер приятна и свежа!

Да и аз мернах,че еххо има рожден ден...Честито! Жива и здрава бъди!

Отивам да спа,че 2 не виждам...Снощи от зор за торти съм си легнала в 4ч. Днес съм станала в 7,30ч. и вече всичко ми сънено.......За всичките ми злини е виновен Готварския форум......

Лека работна седмица на всички Hug, а на раждащите - леко и безпроблемно  bouquet!

# 296
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
ооххх как ми се ядат и на мен пържени картофи, ама ме мързи  Rolling Eyes

днес при нас е пилешки ден Crazy
за половинката де  Mr. Green

за обед:
пилешко шишче с азиатска марината, пюре от жълта леща и картофено-морковено пюре.
отдолу е етиопски плосък хляб
Crazy

за вечеря:
пилешко руло в бирен сос

# 297
Еее Моцарелка,браво менюто ти е чудно, Peaceа тортичката да кажеш малко повече за нея Blush

# 298
Маме Калцонето е вид пица, но затворена.В нещо като джоб се слага плънката.Притиска се и така.... При мен плънката е от домащна лютеница, кренвирши, малко сирене и босилек.
А баницата казваш тестото в машината.А после сама точи така ли newsm78.Докарала си я един път баницата Peace Peace Peace

# 299
Еее Моцарелка,браво менюто ти е чудно, Peaceа тортичката да кажеш малко повече за нея Blush

Тортичката е с бишкоти и кремчета на Йоткер .... нищо особено, но пък резулата беше важен  smile3503 .
Самата торта е на няколко реда, като всеки от тях е с различен крем. Това е всичко.

Общи условия

Активация на акаунт