Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 24-та тема

• 48 732
  • 372
  •   1
Отговори
# 180
Marieta, щастливка си ти  Wink Хага ми е малко далеч, за съжаление. А в нашият турски магазин няма нищо от нещата, които аз търся Crossing Arms Crazy

# 181
Бъни, благодаря ти, че си се сетила за мен! Много си мила! Но май и днес няма да е... Hug Laughing

пеп-4о, Бъни, Милен@, Роца, Milika, благодаря ви за пожеланията! Hug

Милен@, сладкишите ти са невероятни!  bouquet

Снощи при нас имаше Пиле "Фрикасе":

# 182
Ягодке, то чака милото събота и неделя да дойде май Wink Ще си почива повечко човечето Joy Joy Joy
Утре до обяд да се отчетеш, ако не си заминала да раждаш, че както знаеш те следим Hug Hug Hug И да вземеш да обучиш мъжо как се пише тук, да вземе да влезне да почерпи с едно като се случи и да ни светне туй онуй.... Joy Joy Joy

# 183
Ех, Krische, Krische, нека в събота или неделя да е - вече ми е все едно...  Confused Тук допускат да се прноси 10 дни, така че до следващия уикенд има време...  Дотогава все ще трябва да се готви нещо, а и да се хапва... Пък и да се снима ... Laughing

# 184
  • София
yagodka , аз рядко пиша тук, но пък всеки ден ви чета. Всички сте страхотни. На теб лично искам и аз да пожелая леко раждане   bouquet Много радост на цялото ти семейство. Ще чакам и аз новини   bouquet

# 185
Хайде и аз да се включа във всеобщото стискане на палци за леко и безпроблемно раждане на Ягодка  bouquet
От мен:
Телешко с ориз на фурна

Шоколадови тарталетки

Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 13:48 от esy

# 186
Ягодка, мила, леко раждане и от мен! От снощи - лаврак с гарнитура картофи на фурна с чесън и масло, лаврака нямах време да му оправя опашката за снимка  Mr. Green

http://media.snimka.bg/1953/010160550.jpg

не знам как да го изкарам да се вижда от тоя сайт Embarassed

# 187
Ягодка, мила, леко раждане и от мен!
не знам как да го изкарам да се вижда от тоя сайт Embarassed

Ягодка, и от мен, ще чакам хубавата новина!  bouquet

dianjeli3, изкопирай адреса, и го сложи между [img ]     /img] - маркираш и кликваш на първата иконка на втория ред над прозорчето на съобщението.

# 188
  • София
Аз се включвам само с Кокосово кексче без брашно, което забърках току-що за РД на майка ми.

И да пожелая на Ягодка безпроблемно раждане, здраво бебче и бързо завръщане след това в редиците на кулинарните изкусителки  Grinning

# 189
Обяда ни:

Оризови кюфтета - не са мазни както изглеждат, от светкавицата е..... + Хлебчета

Обяд е силно казано, защото съм сама, а аз сама не обичам да ям, но трябваше да уползотворя остатъка от пилето с ориз. За вечеря - милинки, но те - когато станат.

# 190

От днес - гъбено-зеленчукова супа,

свинско със зеле на фурна,

чеснови хлебчета

и шоколадово сърчице по рецептата на vens шоколадов сладкиш

# 191
Аууу, че вкусотии! Crazy Crazy Чакам бебка да заспи след малко и отивам да се вихря в кухнята!!! Peace

Лабрекс, мисля да спретна нещо от твоите рецепти! Peace

Еси, кажи как го правиш това телешко с ориз, моля те! Praynig Praynig Praynig

# 192

Лабрекс, мисля да спретна нещо от твоите рецепти! Peace

Успешно готвене и да ти е сладко!  bouquet

# 193
Esy, би ли ми казала рецептата за шоколадовите тарталети? И от къде мога да си купя формички за тарталети?

# 194
Цецето,моля те за рецептата на кокосовото кексче без брашно! Praynig

Поздрави на всички!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт