Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 24-та тема

• 48 799
  • 372
  •   1
Отговори
# 300
ето и кекса на ЕЛИ83 ,направих го онзи ден но сега остана време да ка4а снимката

http://nrdd.multiply.com/photos/album/13/keksove

# 301
Dina767, marulka_s и Гелева, благодаря ви за пожеланията! newsm51

Ама много сте нетърпеливи, ей! Wink Даже по-нетърпеливи и от мене! Laughing Споко! Peace  Hug
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Exxo, мила, Честит Рожден Ден! Да си здрава, винаги усмихната и мнооого щастлива!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
От мен днес една пица с кренвирши:

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 11:04 от yagodka

# 302
Еххо, Честит рожден ден! Жива и здрава и много обич   bouquet

Бъни, радвам се, че ти е харесало тестото,  пък и голяма доза, а?

Момичета, много вкусотии сте  приготвили  Peace

Мама Цо, а тортата е  Heart Eyes

Вечеря Филе от сърна с гъбен сос и ликьор

Пилешки крилца в портокалова глазура на marabu-Юлия

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 08:26 от пеп-4o

# 303
здравейте момичета
Маме браво за тортата  Hug

Ягодка леко раждане и от мен  Hug

Еххо  чрд мила всичко най най   bouquet

нещо скромно и от мен

принцеси

кюфтета по чирпански

пържени картофи

и пак

# 304
Ягодке проверих те пак, тук си  Hug значи продължаваме да чакаме  Simple Smile

Благодаря на всички за милите пожелания  Hug
Ето и една почерпка от мен Simple Smile
***само снимка от нета е, не съм я правила аз***

Иначе днес се учих да правя питка. Майка ми е факир в тези неща и ми показа как прави нейната питка, нещо подобно на болярската питка.
Ще се пробвам и аз тази седмица и ще докладвам.

# 305
Добра вечер..пилешки пържоли в чесън..копър и попдправки Mr. Green

# 306
  • пак на Рив Гош
Exxo, честит рожден ден и от мен! Да си здрава, щастлива и много обичана!  newsm51

Pety, сутринта забравих да те питам как правиш славянския гювеч. Последният път моят остана леко суховат, и месото нещо не го биваше (вярно, телешко беше, ама все пак...).

Мамо Цо, много хубаво ти е Барбито! С какво покритие направи полата?

Цеце, ще пуснеш ли рецептата с пилето и мангото?

Krische, пуснах рецептата за супата на Гордън тук. Единствената промяна в оригиналната рецепта е, че не добавих анасоновия алкохол (мастика), защото малко силен ми идва ароматът. Иначе супата я бива, има леко анасонов вкус от резенето/финокиото, който много отива на "морския" вкус на мидите (и мойта циганка умря Wink). Много ли е скъп този зеленчук в България? Тук доста в салати го слагат, както и като гарнитура към риба.

Пускам ви днешния обед - сиомга в папийот и картофена салата (която не беше удостоена с честта да бъде увековечена за поколенията  Grinning).

П.С. Докато се натуткам да публикувам, Поци се намеси с вкусно изглеждащи пържоли. Simple Smile

# 307
Pety, сутринта забравих да те питам как правиш славянския гювеч. Последният път моят остана леко суховат, и месото нещо не го биваше (вярно, телешко беше, ама все пак...).
Роца ето тук е рецептата
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.msg88831.html#msg88831

# 308
Гелева, аз живо се интересувам от рецептата на спанака и на хлебчето! Hug

# 309
Пак такива вкуснотии...
от мен една питка,че се бяхме затъжили за такава...погачата на Хриси   bouquet   

едни пълнени яйца с крема сирене,майонеза и лютеница

и тиквена тарта

# 310
  • София
Гелева, аз живо се интересувам от рецептата на спанака и на хлебчето! Hug

Спаначето е много лесно за приготвяне. Слагам в тиган да се задушават с малко олио и водичка една супена лъжица универсална подправка/домашна/, половин стрък праз и един пакет замразен спанак. След около петнайсетина минутки добавям яйцата и когато всичко е готово, малко преди да махна тигана от котлона, слагам натрошеното сиренце.
Хлебчето го правя по идея на дюканското. Аз слагам 2 яйца, 1 ч.ч. кисело мляко+ половин пакетче бакпулвер/или 1/2 ч.л. сода/, 1/2 с.л.олио, 150 гр. овесени трици, 50 гр. сусам и една щипка сол. Всичко разбърквам и изсипвам в продълговата форма за кекс, слагам да се пече в предварително загрята фурна на около 180 градуса.  Hug

# 311
Истински благодарности Hug
Още тази вечер ще се пробват!!!

# 312
за днес в къщи:

картофени кюфтета и салата с извара

за вечеря: баница с праз и кисели краставички с бобен пастет

# 313
еххо, честит най-личен празник и от мен!  bouquet

Това е снощното ни меню, но чак сега успях Wink
Салата от рукола, пармезан и кълнове от лук

Лаврак с песто от зелени подправки и картофи на пара

Белгийски шоколадов мус на Луиз  bouquet

# 314

Днес - супа топчета с домати и пащърнак - по рецептата на Бордовски

esy , моля те за линк към рецептата за Белгийски шоколадов мус, че си падам шокохолик.  smile3503

Общи условия

Активация на акаунт