БеС кУмплексТи за малКоценност- прЪвописТен бляк даймънд 27

• 29 398
  • 770
  •   1
Отговори
# 120
корегира

# 121
най-удачният й избор

Къде е грешката? Аз използвам "й" вместо ударение.  Thinking

# 122
ОК! Редактирам веднага. Аз ползвам "и" Peace

# 123
  • Пловдив
Цитат
бодета с дълъг ръкав

# 124
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

По мои наблюдения информацията в Укипедия-БГ не е много достоверна и често има грешки в правописа.

Но така или инчае става дума за два различни термина, а не правописна грешка.  Peace

Амин! за първото, но за втората част  Confused ми е трудно да повярвам.  нито е по правилата, нито е логично, нито звучи добре Rolling Eyes
единственото що-годе свястно обяснение е, че в учебникиците от едното време е пренесен русизЪМА  
 Thinking което пък значи, че в по-новите учебници грешката трябва да е отстранена  Laughing много ми се иска, нали?  Crazy

джули - точно това проверих и аз - само уикипедията и една болница (няма да напиша името), преписвайки едни от други са написали бактериЙ

МИР?  Hug

# 125

В никакъв случай!  Mr. Green Ще попитам на 1-2 места по-компетентни и ще пиша. Трябва да го разнищим и да изпъкнем пред останалите.  Flutter

# 126
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

В никакъв случай!  Mr. Green Ще попитам на 1-2 места по-компетентни и ще пиша. Трябва да го разнищим и да изпъкнем пред останалите.  Flutter

hahaha hahaha  аз и без това съм едни  bombs напред  Joy Joy

Flushed последно за днес. Обещавам! Heart Eyes

# 127
  • София
[quote ]
искам да кажа че моят племенник чака вече 3 год за ясла .искам да знам дали с това ново класиране няма да чакаме о6те 3 год нов ,номер ли 6те дадат на детето .това ще баде наи глупавата система никаде го няма това.
[/quote]

# 128

Тц, тц, тц....  Whistling
Гле'й ся как ме изкушавате, 'начи....
smile3508
Хем ми се ще да гушна Goody, хем пък Михалко ме гъделичка да ровя още....    gydi

# 129
Намерих това:

http://www.siokoz.com/Default.aspx?evntid=7402

И това:

http://www.riokoz-sfo.com/day_health/20_03.html

Те ако не знаят, кой да знае как точно се казват пустите му бактерИИ ???  Wink

# 130
дедазнам

# 131
kam cvetalina imame dete za gledane na 27 godini da se pribira v ka6ti redovno v mladost 2 bl210 molia obadete se na doma6nia tel
   Тази странна обява е публикувана от гост,подписал се като bai xui

# 132
Цитат
Толкова ли е важен правописът? Хайде поне някой ако знае отговорите на дадени въпроси да отговаря, а не да критикува сулио и пулио.
hahaha Joy tooth

# 133
та относно абсурбатура

# 134
Цитат
аз готвя на моето бебе и не мисля 4е отнема много време но това е мое мнение така 4е слагаи кърма колкото пюрето да стане гладко  и мислиа 4е вси4ко ще е ок аз слагам АМ защото моя дивак се отби  и ми спря кармата ако имах ваобще ниамаше да му мислиа успех
Цитат
аз сам тарсила дори и в гугалаама все са за 6-7месе4ни или по големи и ме е страх да не згафя нещо а за кашите аз захраних бебока с Ган4ев и нали има мле4ни каши с банан или с др полодоже или грис с ябалкаи др. 4е реших аз да намеря рецепти да му ги правиа ама нещо ударих на камък  Embarassed и да ви питам разбрах 4е е наи-добре да жариа зелен4уците на пара ама нямам такава тенджера та да ме светнете как става

Общи условия

Активация на акаунт