БеС кУмплексТи за малКоценност- прЪвописТен бляк даймънд 27

• 29 471
  • 770
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Цитат
Чудя се дали, ако майчиния език не се говори изобщо, детето ще го разбира?. В смисъл не се ли предава по гените чисто биологично?
Oha!

Онемях.
Това прозрение е направо за "безмоторните"  Shocked

# 197
  • София
Дивиана, направо ме застреля с тоя бисИр  Shocked

# 198
Цитат
Моя е още малък за да си иска списания, но е голям фен на всичко с Мечо Пух , един ден ми попадна пред очите това списания и сега вече го копуваме всеки месец. Много му се радва и ме кара да му чета разкасчетата

# 199
"... дете което се ражда старец, а умира като бебе, с Брат Пит."

Цитат
Я кажи тая болест,от филма с Брат Пит,действително ли съществува,любопитно ми е...
...ще питам една приятелка-докторка,ама аз чух,че филма бил по истински случай,дали не съм разбрала
smile3557

# 200
извинявай,но аз ако съм ще намеря начин да помогна,а не да чакам само на мъжа ми като виждам,че му е трудно да издържа,а не да си взема партакежа и да замина,защото така всеки може.Семекството е за това,за да се подкрепяте,за да се опирате един друг на рамената си,тя иска хем душата в рая и х.я до края е то и аз искам така ма не става.
 Заглавието на темате е "Има ли истЕнска любов?" Първият постинг също е уникален.

# 201
Цитат
Чудя се дали, ако майчиния език не се говори изобщо, детето ще го разбира?. В смисъл не се ли предава по гените чисто биологично?
Oha!

Онемях.
Това прозрение е направо за "безмоторните"  Shocked
Ех, да беше така ......
Чудя се, а за бащиния език дали важи  Thinking?
В смисъл ,ако аз съм българка, мъжът  ми англичанин, а живеем в Германия...... Thinking

# 202
Предложение за следващата тема:

БравописТни беСхолИстИролнИ пЪрвописТЕни партакеЖи, прИдавани гИнИтичнУ - 28

# 203
Цитат
и мойта свекърва е спретнала същото в събота. изнесох се при мама, че се отбиваме и оп го постригали, аз бях подхвърляла няколко пъти щото тя има приятелка фризиорка, но си го харесвах с дългата коса и видиш ли мен ме няма и го завели. мъжа ми се опита да замаже нещата, че той им казал да го заведат.

нищо не разбрах, честно  Tired

# 204
  • на плажа
С преводача си го обяснявам (защото не го превежда много добре) че поръчката ми не е регистрирана и за да я регистрират трябва да потвърда без да взимам под внимание кода (макар че кода е за матрака и имейла от който съм пуснала поръчката е нов акаунт). Това потвърждаване (което няма да потвърда) на е mail ли трябва да им пиша да ми пускат поръчката без матрака ?

Sunglasses

# 205
  • Казанлък of all places
Имаше едни мъжки тенески с д.ръкав   цитат....

# 206
  • София
С ходенето по чужбини не успях дори висшо да завърша,а вече съм на 24 .Искаме и бебе.Искам и да уча, за да се реализирам, за да се срещам с хора, за да правя нещо полезно...Същевременно не знам кое по напред....и как да ги съчетая...
Да запиша висше ли? А как ще работя? Бебе правим,а не става? Ами ако стане ? Как ще уча? А как ще се справяме с парите...? И изобщо как да го подредя тоя живот....
Много съм обуркана...

# 207
  • София
С ходенето по чужбини не успях дори висшо да завърша,а вече съм на 24 .Искаме и бебе.Искам и да уча, за да се реализирам, за да се срещам с хора, за да правя нещо полезно...Същевременно не знам кое по напред....и как да ги съчетая...
Да запиша висше ли? А как ще работя? Бебе правим,а не става? Ами ако стане ? Как ще уча? А как ще се справяме с парите...? И изобщо как да го подредя тоя живот....
Много съм обуркана...

hahaha...момичето му е направо У буркан, а не У шише... Joy

И да не съм капо...

"и направо ограждамецелия плаж "
"срам нямата ей...."
"ващо"
"я кажете някоя клчка за Азис"
...това все от един бисерджия... Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 19:01 от Karolin@

# 208
Това на Азис не е клчка, а цяло клчище.  hahaha

# 209
  • София
Момичета, я кажете как се пише думата - "посреднощ", защото онлайн речника ми я изписва като грешна, така написана..?! newsm78
Аз мисля, че така е правилно...или...

Общи условия

Активация на акаунт