БеС кУмплексТи за малКоценност- прЪвописТен бляк даймънд 27

• 29 162
  • 770
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Цитат
вклщючиш

# 76
  • София
Някой може ли да ми каже какво значи следната дума: "неебателен"?  newsm78 Joy

# 77
Някой може ли да ми каже какво значи следната дума: "неебателен"?  newsm78 Joy

Някой, който не отразява друг в сексуално отношение. Mr. Green

# 78
Ако знаете в Швецко с какъв купон се празнува точно 40год
хората даже взимат заем да се представят подобаващо
как не са измрели досега всички шведи досега не знам

# 79
Цитат
няка де там в балкана

надпис под аватара

# 80
Цитат
няка де там в балкана

надпис под аватара

Ех, изпревари ме...  
Joy

# 81
"От както съм забременяла немога да кусам месо ям много рядко и то предимно пилешко като видя свинско просто ми се повдига а минах вече тези периоди на миризмите и повдигането !А толкова много обичам да ям картофи че ако има едно лесно мога да ям по 3 пъти на ден само това всяккак направени .... "

Месо не кусва, запетаи не признава...

# 82
  • София
Цитат
няка де там в балкана

надпис под аватара

Ех, изпревари ме...  
Joy

Още преди 6 дена съм го пускала тоя бисИр:   bowuu
Подпис:
Цитат
няка де там в балкана

С аФторката водих кореспонденция на тема ползване на бутона за проверка на правописа и сега е намалила едните бисИри за сметка на други.  Mr. Green

И да не съм само ОФФ:
Цитат
Заведи го  да  му  баят  аз  специално  вярвам  в  тези  работи  докато не  се  уверих  с  очите  си.Моя  племенник  беше  същия  случай  от  най  малкото  го  урочасваха  ,сестра ми  докато  не  го  заведе  ше  да  му  баят  той  не  млъкваше.И  сега си е такъв  при  най  малката  уплаха  му леят  куршум  иначе  не  заспива.

# 83
.Иска ми се ,понякога да мога да викам,да чупя,но не ми се отдава

To,OТДАВАНЕТО, не на всеки се удава... Thinking
  За пунктуалните знаци пък да не споменаваме... ooooh!

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 22:56 от olimpiia

# 84
Цитат
да ви кажа вече по компетентно.... започнах работа към училищата и посетих и 125  училище. учителките не ги познавам и в двете училища, но като база и цялостно отношение 128 училище за мен е по доброто. за 39 нямам наблюдения. ако н ети идва далече бих ти препоръчала 119 на Плиска, много съвременно училище за мен , там преподавам с голям кеф. зам. директорката е много любезна и дейна. но от младост определено бих препоръчала 128.
да  допълня че в 125 преподавах на 5 клас - по рязюздан клас не бях виждала. и изобщо училището не ми допадна. този месец сигурно пак ще имам часове и ще споделя.

Поредната учителка (вероятно по английски и с руски произход...) Party

# 85
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
да ви кажа вече по компетентно.... започнах работа към училищата ....

Поредната учителка (вероятно по английски и с руски произход...) Party

Shocked Боже, и това е учителка?  Shocked 

# 86
Мда, при това не по английски  Whistling  Има и още (пак от същата):

Цитат
аз наред с трите ми висши съм и дипломиран фризьор, но такава прическа като на бебока ти не бях виждала ...
момичета всички сте прави и вместо да се кахъря просто ще преразгледам с какви ресурси разполагам. не че са много но.... вечер ще уча по английски докато се приспиват Ема и татито ни, че до пролетта трябва да съм си припомнила доста неща за да запиша по горно ниво. много ми трябва езика а съм го забравила. много ми помогнахте всички да знаете, ще уча здраво и след 2 месеца ще докладвам за резултатите. много искам да работя за да осигуря по добро образование на децата си, а и аз се чувствам добре като работя. но вие сте прави детето ми е малко, явно аз тичам преди кравата ... ще поизчакам още поне половин година а после ще потърся пак детегледачка и ще се оглеждам за работа. толкова се радвам че попаднах в този форум, незнам знаете ли че работех като рекрутър но по по специални поръчки и винаги намирах най доброто. имам усет за това и в този форум пак намерих най доброто е това сте вие bouquet страхотни жени сте и вместо да се оплаквам още ще гледам да ви доближа, ако не по бройката деца, то поне по другите показатели Peace
пролетна фея много ми е обидно че си инженер ей ! ... аз съм зимна зодия пък не съм

# 87
Мда, при това не по английски  Whistling  Има и още (пак от същата):

Цитат
аз наред с трите ми висши съм и дипломиран фризьор, но такава прическа като на бебока ти не бях виждала ...
...............

ooooh! ooooh! ooooh! Това не може да е истина. Театър  smile3555 rotfImbo Куцо и сакато ...учители Rolling Eyes

# 88
Цитат
няка де там в балкана

надпис под аватара

Ех, изпревари ме...  
Joy

Още преди 6 дена съм го пускала тоя бисИр:   bowuu
Подпис:
Цитат
няка де там в балкана

С аФторката водих кореспонденция на тема ползване на бутона за проверка на правописа и сега е намалила едните бисИри за сметка на други.  Mr. Green

Да, ама мен ме нямаше...
Била съм в болницата с бебето, когато си го пускала...

# 89
  • Шотландия
пуберитети

Общи условия

Активация на акаунт