БеС кУмплексТи за малКоценност- прЪвописТен бляк даймънд 27

• 29 164
  • 770
  •   1
Отговори
# 90
Цитат
всички рици които съм купувала досега на мъжа ми си отговарят на размера, който купуваме и тек в Бг.

# 91
Цитат
не бяхме се дилили никога
Цитат
разчупи ротината и битовизма

# 92
Заглавие:  "Притеснения за ръстта"

# 93
Чета статия във вестник "Стандарт" и на няколко места срещам "туберкулозен бактерий" и страшно ме дразни...Има ли такава форма на употреба Thinking. Според мен трябва да е "туберкулозна бактерия" или "бектерии на туберкулозата"...Как мислите?

# 94
Хм....съгласна съм с теб. Това пък "туберкулозен бактерий" от къде го измислиха не мога да разбера  newsm78

# 95
  • София
Цитат
правя чудеса в къхнята

Цитат
злопатна съм

Цитат
идеалния  партьор

Цитат
представятели си

Цитат
събкупност

Цитат
във шкафовете

# 96
Чета статия във вестник "Стандарт" и на няколко места срещам "туберкулозен бактерий" и страшно ме дразни...Има ли такава форма на употреба Thinking. Според мен трябва да е "туберкулозна бактерия" или "бектерии на туберкулозата"...Как мислите?

Туберкулозен бактерий е правилният термин. Има различни видове туберкулозни бактерии. Peace

# 97
Цитат
не бяхме се дилили никога
Цитат
разчупи ротината и битовизма

Изпревари ме! Ще добавя и още от същата авторка:

тези раздели ни обидиниха повече
това разчупи ротината и битовизма, в който бехме заседнали

# 98
  • 7800

Туберкулозен бактерий е правилният термин. Има различни видове туберкулозни бактерии. Peace

И аз я четох статията. За туберкулозния бактерий не споря, но защо говорят за него в женски род в продължението на изреченията?

"...туберкулозен бактерий, която е атакувала мозъчната кора."

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-01-22&article=263768

# 99
  • София

Туберкулозен бактерий е правилният термин. Има различни видове туберкулозни бактерии. Peace

Мисля, че го бъркаш с "туберкулозен бацил". Бактерий е грешно.

# 100
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Туберкулозен бактерий е правилният термин. Има различни видове туберкулозни бактерии. Peace

Мисля, че го бъркаш с "туберкулозен бацил". Бактерий е грешно.

Tired  от много четене на уикипедията до бактериЙ може да се стигне  Tired

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D1%83%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B … D0%BE%D0%B7%D0%B0

бактериЯ -  бактерии  Hug

# 101
Доста съм пропуснала .
Това е вместо запис ,дано не повтарям някого.
Пфу, преседна ми сладоледа Sick

# 102

Бактерия е правилният термин.....друг е въпросът дали не е приет и този, което ще е смешновато...

# 103
гледане на филмй от компютара

# 104
  • някъде ... тук ...
заглавие
Цитат
Къде сти майки на децата родени 1993 година ?
първият постинг е на същото ниво, но не е по весел повод...

Общи условия

Активация на акаунт