2 години вече се усмихва февруарското чове

• 12 126
  • 292
  •   1
Отговори
# 1
Страхотен колаж , Мактуб !  bouquet Има ли опция да се издигат още етажи на тази тортичка, че ми се ще и нашата усмивка да грее там  Grinning

# 2
Mak поздравления и от мен за колажа.. от всичките до сега този е най-хубавия...

# 3
Мак, страхотна "торта" си сътворила!  Laughing
И мен ме човърка въпроса ще има ли "допълнителни парчета" за закъснелите   Blush

# 4
Да се запиша, и от мен адмирации за колажа Simple Smile
само и аз ще помоля Мак, ако прави промени да сложа друга снимка на детето.
Все не ми остава време да ъплоудна снимки.  Embarassed
Детето се завърна снощи и игра много, много.
С дядо си обикалят улиците по цял ден, за ръчичка, няма -10, минус 15, те са навън.
Не знам как издържат, мен малката ме изкара в събота в 10 и ме държа до 1 и замръзнах, а беше хубаво времето.
Хем искам сняг, за да се пързаляме с шейната, хем искам да е топло за да седим по цял ден навън.

# 5
  • София
Страхотна торта!
Питах Алекс "Къде е нашето дете?", а тя се посочи без колебание и каза "Там ееее."  Joy
По повод неспящите деца, Алекс вечер заспива към 12 Tired Става към 7.30 и спи един час през деня #Crazy Надявам се скоро пак да си влезе в нормалния ритъм с лягане към 9.30, чеее.... Twisted Evil

# 6
запис Hug
да взема и аз да кача някоя снимка на Дари,за да я има и нея на тортата newsm78

# 7
Цоп и ние в новата тема, колажа е супер браво на Мактуб    Hug Цвети това, което пишеш за Марти все едно аз съм го написала, по цял ден бие баба си и не я иска, а като излезем ние се превръща в ангелче и все я търси други хора не ще. Затова май хората ги наричат "ужасните две"  Grinning Crazy

# 8
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile
Мактуб, поздравления за колажчето, много е сладко   bouquet Само дето Валето гледа стреснато Simple Smile ама здраве да е
Ние днес събудихме Валето в 8 без малко, за да я водим в едно клубче, където ще си играе до обяд и после баба й ще я взима. Ама така й се спеше след като вчера заспа пак към 12
Мила, дано и Алекс почне да заспива по-рано. Валето поне като заспива в 12 сутрин спи до 9-9:30. Аз много се надявам сега да си измести заспиването към по-рано след като е станала рано сутринта. Предполагам, че в 11 вече ще умира за сън и ако спи до 12:30, довечера би трябвало до 22ч. да й се доспи, а дано  Praynig

# 9
Мила, не искам да казвам, добре дошла в клуба на нощните птици, защото е доста уморително. Стискам палци Алекс, да почне да си спи и да е само период.
Никол си продължава да будува до 12-12:30, но с баща и се редуваме, една вечер той, една вечер аз.
Иначе не става.
Най-изумителното за мен беше, че втората вечер при баба си и дядо си, си е легнала в 20:30, но според мен просто и е писнало да слуша СКАТ, та затова  Twisted Evil

# 10
Много хубав колаж.Ето едно сайтче за всички мами който искат да си сменят прическите.Можете да се видите как изглеждате с грим и прическа по ваш избор Laughing  http://www.taaz.com/

# 11
  • offshore & overseas
Мак, благодаря ти, че избра точно тази снимка на Халя (аз все смятах, че няма подходяща)! Колажът е страхотен!! Браво! smile3501

На закъснелите мац/йки, споко -- файлът е .png -- има мегдан за още етажи!  Mr. Green

# 12
Да, определено има мегдан за още деца  Peace Много се радвам, че ви харесва  Hug
Слагайте още снимки, а за да ме улесните  Mr. Green може да ми ги пратите на пощата - maktubiana(at)gmail.com (като си напишете и ника). Sofy, качи/прати някоя друга, усмихната снимка Simple Smile Тази я взех от снимките на партито.
Мяуче, най-безцеремонно я отмъкнах от снимките ти, въпреки, че си забранила хората да могат да ги свалят  Mr. Green (ако искаш да свалиш някоя снимка от фликр, а е "забранено", можеш да я споделиш със себе си по пощата, ама не тази на която си регистрирана там)

# 13
На закъснелите мац/йки, споко -- файлът е .png -- има мегдан за още етажи!  Mr. Green

То за мегдан - ясно, ама желание дали ще има се чудех. Че си е занимавка все пак...

# 14
  • offshore & overseas

То за мегдан - ясно, ама желание дали ще има се чудех. Че си е занимавка все пак...
Желанието го приемам за даденост.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт