2 години вече се усмихва февруарското чове

• 12 129
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
здравейте,
аз реших РД на Дари да е я яслата-днес поръчах торта с Мечи Пух/ Wink/,а в събота ще купя и балони,чашки.... и др.на мен не ми се занимава с гости в къщи,а и с бебето... Naughty,мисля си само да оставим вечерта на свекърва ми децата и малко да излезнем на вечеря Heart Eyes
Дари иначе доста говори,прави изречения,но с пеенето не я бива,а и мен Wink.но в яслата казват,че била танцьорка-има си там едно приятелче и само с него танцувала hahaha.
с пампреса имам провал Confused-наложи се да върна нощния,за да не се разболее поне.в яслата в хващат и имат успех,но аз събота и неделя почти винаги я изтървам Confused.не ми и казва........
напоследък нещо вика посред нощ и не  може никой да я успокои или да спи newsm78,казват,че преживява нещеа от деня,но понякога е нетърпимо....има ли някой този проблем newsm78

# 61
  • София
напоследък нещо вика посред нощ и не  може никой да я успокои или да спи newsm78,казват,че преживява нещеа от деня,но понякога е нетърпимо....има ли някой този проблем newsm78
Киша, и Валето доста често напоследък нещо си говори насън, да же и вика мама гуши, ама си продължава да си спи. Някой път си казва разни неща дето през деня много е обръщала внимание на тях.
Тази нощ спа спокойно, буди се само веднъж, но снощи изпи много вода и съответно се беше напишкала и незнам колко време е седяла, защото и беше студено вече дупето. Дано не нестине  Praynig
Аз днес заминавам за Банско. от фирмата ни правят тим билдинг и Валето за пръв път остава сама с тати. За заспиването ще заспи по някое време, ама като се събуди незнам как ще я успокоява татито, че все още само мен търси през нощта. Дано се справят. Иначе явно ходенето ще ми е за една нощ, че чак за 2 не ми се иска да я оставям, пък сигурно и мъжа ми ще е пред нервна криза, ако му я оставя 2 нощи  Crossing Arms

# 62
Софи, наслаждавай се на почивката, детето и татито ще се оправят. Аз първият път като оставих Никол не спах цяла нощ, точно че ще се събуди и вика мама, обаче тя пък е била много по-спокойна. Ето сега я оставям почти всеки уикенд, защото ни изникват ангажименти, и тя даже при баба и дядо, спи по-добре.
Никол също бълнува. Снощи спа добре, обаче по едно време се почна тати-тати-тати, седнала в леглото и си говори.
светнах нощната лапма и гледам детето със затворени очи, и както си седеше клюмна на другата посока, и продължи да спи.

# 63
Лелееееее, Данита направо ми скри шапката...Страхотна е, да ви е жива и здрава, бадемче  Laughing Мноооого е готина...
Мартун дрънка непрекъснато, повтаря разни думи, звуци, но пеене...далечко сме още. Той явно ще е по танците, пуска си музика и започва да денси. А "пеенето" му е, като пуснат рекламата на кафето с мелодията на "Мила, моя, мамо!" и започва да мамосва...
Ааа, Джойка вие сте взели един от "хубавите" часове, а? Ние питахме, но беше заето и ще бъдем в "Тинки- Уинки".
На всички- да сме здрави и спорна подготовка за рождените дни.
Аз давам есберитокс+ саностол, но не всеки ден. Иначе имам и изопринозин, пак за подсилване, педито го беше предписала, но още не съм го давала. Пробвах и клеева тинктура и цитросепт- тц, мисля, че есберитокса действа най- добре засега.

# 64
Записвам се замо да ви следя...
Иначе подготвяме и ние РД!
ТАзи година на детски клуб с приятелчета ... Simple Smile

# 65
Ангел не пее много, много, но веднъж го "хванах", че си пее с една от песничките, които слушаше Simple Smile Говори все повече като думи, но изречения не прави. Онзи ден за първи път каза "Аз" , което от неговата уста е "айс" Grinning
Преди три дни му показах отново, че може да пишка сам, прав в душ кабината и сега вече не ми дава да припарвам до него, когато пишка, трябва да съм поне на метър, за да си свърши работата  Joy Всичко това е добре дошло за моите ръце  Crazy
Рождения ден ще празнуваме вкъщи, май на всички ни така е по-уютно Simple Smile

Момичета, довечера ще преправям колажа, тъй че който ще праща снимка, да праща  Simple Smile

# 66
  • София
Аз нямам Sad , що така стана, все са несполучливи фотосите напоследък ...но колажът е върхът Peace

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 13:55 от Anim

# 67
Badem съжалявам за бебето!  Hug Дани е прекрасна.. пее чудесно!
Ники не говори особено..приказките му са свързани най-вече с коли, камиони, трактори и тем подобни неща с гуми.. животните не го вълнуват особено.. брои "пи-четили-пе" и познава цифрата 4.. знае само една песен, която представлява своеобразен микс - "мила, мила мамооо, тик-так, тик-так, хОди-хОди".. това му е песента.. прави прости изречениш и винаги започва с " Това е..."Обича да ми обяснява неща от рода -  "Това е мамО; това е Тити"(това е мама а това е Ники)...като гледам Дани изглежда че е поне 1г по голяма от нас.. Иначе Ники е по-спортен тип дете.. катери се скача и много бяга.. обича да върви и издържа доста... Всяко дете си има области където се развива по бързо и други където по-бавно.. не мисля че която и да е от нас има повод за тревога..

# 68
Maktub ,изпратих ти на пощата две снимки Laughing.Дари за съжаление е на тоал.чиния,но нямам друга нейна по-актиална снимка Sick,но тази с малко повече фантазия ще стане ,мисля Thinking.другата е с Евгени,моля те,качи я някакси че да го видят момичетата Rolling Eyes и ме извини за латиница Blush

# 69
Здравейте ,   bouquet
И днес успях да открадна малко време, нали обещах Embarassed
Maktub и аз пратих снимка на Миша и Ники на твоята поща! Дано да си я получила!
Разгледах сайта за Саменто и ми хареса, майка ми е пила , но във формата на чай в пакетчета, когато беше много болна! Чувстваше се много добре! След като изпием коластрата ще им взема на капки! Peace
И аз поръчах торта днес с Мики и Мини и ако сме на ясла другата седмица ще поръчам и за там! Laughing

# 70
rene_rs, от дистрибутор в Русе ли поръча коластрата?
Да ви питам играят ли си децата ви сами? Мари постоянно иска да ходи след мен. Дори ако вратите на стаите са отворени и изляза съвсем за кратко.Иначе се заиграва сама от време на време, но понякога ме побърква с висене по дрехите ми.

# 71
Привет Simple Smile
Мак, изпратих и аз няколко снимки на пощата - да избереш коя става.
За рождения ден още през декември запазихме детски клуб - много симпатичен и уютен. За мен ще е много по-спокойно да е на друго място и да не се втелясвам в домакинстване, а да се видя с гостите и да се порадвам на децата. Но нищо друго не съм отхвърлила - предстои да правя покани, да поръчаме торта, да уточним хапването. Надявам се утре и в неделя да отхвърлим някои от тия задачки.
Бадемче, Дани е очарователна! Страхотна малка артистка!
Миа е от децата с по-скромен речников запас. Все още рядко научава нови думи, но от друга страна понякога от първи опит повтаря много трудни думи. Припява с някои песнички от филмчета, но основно с "ла-ла-ла". От повече от месец брои "но, де, ти, тетии, пеп, ше(с)", а напоследък продължава и до "седе, омом, деет" - математичка като майка си ще е  Blush Напоследък й е много интересно да се облича сама (но почти всичко вкл. и блузи обува на краката  Laughing ) и да си обува пантофките и успява дори до промуши каишката в дупката и да залепи.
Да са ни живи и здрави дечицата, тепърва има да проговарят, да научават нови неща - да ни радват с всякакви номера  Heart Eyes

# 72
Сложих новия колаж, надявам се, че не съм пропуснала никого  Simple Smile

Това е снимката на Киша.  Peace

# 73
     Здравйте момичета Simple Smile

Мак колажа е много хубав Peace

Бадемче много съжалявам.Знам, че следващия път всичко ще е наред  Hug Hug Hug

Аз отсъствах за малко, че в понеделник постъпих в болница.Нали си имах контракции от петия месец / въпреки Магнерота / и с едно преждевременно раждане, доки ме посъветва малко да полежа в болница.Та, вчера се прибрах - трябва само да лежа, което с Янето е малко трудно, но ще трябва.Янето беше при баба и дядо, слушкала е много от време на време се е сещала за мен но бързо забравяла.Много ми беше мъчно за нея и много си я гушкаш й и се радвах снощи.
   И тя говори кога свързано, кога не, но в повечето случай се разбираме.

Лек и усмихнат ден  newsm51

# 74
Гале, кофти е в болница, но поне знаеш, че е за добро. Дано повече не се налага, докато не дойде време да излиза бебето  Wink
Мак, колажа е суперски, благодаря, че си сменила снимката.
И Марто е голям поклисар, не ме пуска в тоалетната да ида, чака ме отпред. Детска им работа!

Общи условия

Активация на акаунт