В ДГ да сме здрави и бели да правим - 19 част

• 10 389
  • 308
  •   1
Отговори
# 75
  • Добрич
...По повод на помагалата, аз мисля да се свържа с издателство "Изкуства" и да разбера какви са възможностите да получа тяхното помагало за първа група. По книжарниците другите комплекти се намират, но тяхното не newsm78

Miriel,  есента се обадих в издателство Изкуства и казах, че искам да закупя за дъщеря си помагалото за първа група. Бяха много любезни. Оказа се, че нямат представител в Добрич и ми дадоха мобилния номер и имената на този от Варна. Той отговарял и за нашия град. Още на другата седмица имах помагалото.

# 76
*Бубето* щом се водите недоизлекувани - по-добре прави тогава, за да си наясно. Аз бях останал с впечатленето че са ви излекували вече. Хайде тогава чакаме да кажеш каква е истината. Hug

# 77
  • София
Това с облъчванията е гадна работата, но понякога е най-точната диагноза.
Преди години лежах със синът ми в болницата със стафилококова пневмония.Стафилококовата пневмония е лобуларна. Около бронхите се откриват огнища на възпалителна инфилтрация. Бронхиалната лигавица е инфилтрирана с левкоцити. Алвеолите са изпълнени с ексудат. При тежки форми може да има абсцес, белодробен оток, емпием.За да се види на къде върви заболявонето и дали лечението помага, се налагаше да правят много често снимки на белите дробове. 8 снимки за по-малко от 3 месеца.

# 78
  • Разпиляна във въображението
Вела на всяка цена ще се обадя  bouquet

Ушенцето още я наболява, но не като преди. Все още обаче не можем да се отървем от кашлицата Sad

# 79
  • Mediterraneo
Бубето, направи снимката. Вредата от облъчването не е толкова голяма, колкото голяма беля може да направи една наистина неизлекувана пневмония  Peace

Днес в градината имаше тържество за бабин ден. Свекърва ми ходи, остана много доволна. Само дето имало деца, заведени само за тържеството, и съответно са си тръгнали с бабите. И останалите( в това число и моето магаренце) като ревнали всички в един глас... Оставила я да реве, какво да прави жената. А и съм сигурна, че след десетина минути вече е забравила за какво е ревала.
Иначе проблеми сутрин нямаме никакви, пу- пу.

# 80
...По повод на помагалата, аз мисля да се свържа с издателство "Изкуства" и да разбера какви са възможностите да получа тяхното помагало за първа група. По книжарниците другите комплекти се намират, но тяхното не newsm78

Miriel,  есента се обадих в издателство Изкуства и казах, че искам да закупя за дъщеря си помагалото за първа група. Бяха много любезни. Оказа се, че нямат представител в Добрич и ми дадоха мобилния номер и имената на този от Варна. Той отговарял и за нашия град. Още на другата седмица имах помагалото.

Да кажа, че това което сканирам е точно на издателство "Изкуства" Вела сигурно е видяла.

# 81
Ilistavreva , благодаря много  Hug  Heart Eyes . Групата на дъщеря ми работи с издателство "Изкуства" Peace

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 16:11 от шоши

# 82
  • Разпиляна във въображението
Ilistavreva и на мен на нашето ми заприлича, но бяха много малко странички. Доколкото разбирам ще качиш всички.
Чудя се дали комплекта за 14 лв. включва и помагалото за учителя и детското табло или е само за помагалото newsm78

# 83
  • В средата на времето
Аз само да се запиша, че ви изпуснах..

# 84
В нашата ДГ работят с Моливко. Интересно ми е да разгледам и на друго издателство, Ilistavreva благодаря.

# 85
Здравейте, мами!
Днес по-телеграфно Laughing
Клеевата тинктура може да се дава от октомври до март - април - докато има вируси, а при нужда и целогодишно!
Днес  вече трети ден влизаме в градината без проблем!!!
За снимките и облъчването - моят дребен сигурно нощно време свети - на 1.5г. си счупи крака - 2 снимки, на 2.5 глътна монета, която заседна и в Пирогов трябваше да я извадят, но имаше проблем, защото беше заседнала точно на границата на стомахчето и червото и не се знаеше дали няма да отприщи всеки момент, по този повод за 2 седмици - 4 или 5 рентгена(не помня вече)...ама като е дошла белята до главата, не е въпрос на избор.
И на финала - вчера се оплаква, че едно лошо дете ги бие, аз му казвам, че ако това се случи с него да викне госпожата - тя ще му помогне, а той обидено ми отвръща, че не му е нужна госпожата да му помага - той можел и сам да набие лошото дете  Laughing
Хубава вечер, банда, до скоро!

# 86
Ееее, сбъдна се желанието ни да излезем. Криси вече едва я свърташе вкъщи, а аз просто исках да поизлезем малко. В блока зад нашия направили нов магазин за детски играчки и дрехи Simple Smile Девойката намаза една по-плътна ватирана блузка (че скоро установих, че има само по-тънички блузки като за градината) и на тръгваме забърса една плюшена риба, та след известни уговорки реших, че ще бъде по-лесно да я платя, вместо да й я измъкна от ръцете  Shocked До сега тоя номер не ми го беше правила. И накрая не й се прибираше, но малко насила я вкарах във входа, че колкото и да е топло, тя е доста изнежена напоследък  Rolling Eyes Живи и здрави - утре пак ще мръднем навън за малко Wink

# 87
  • Добрич
Ilistavreva, видях, че сканираш помагалото на Изкуства. Цялото ли ще го правиш? Ако искаш пиши ми на лични да се разберем и да ти помогна със сканирането.

...Чудя се дали комплекта за 14 лв. включва и помагалото за учителя и детското табло или е само за помагалото newsm78

Само помагалото е 14 лв. До колкото разбрах на учителките подаряват книгата за учителя ако  групата работи по това помагало. Но и без книга за учителя можеш да се оправиш. Повечето листи са за разказване по картинките, а което е за ръчен труд си личи идеята.

# 88
  • Пловдив
Няма сили за повече, че съм със страшно главоболие, само да кажа - правихме снимка, чиста е, няма следи от прекарана или настояща пневмония. Мен това нещо много ме радва, изводите за здравеопазването ни всеки да си направи ...  Rolling Eyes

# 89
Трети ден на градина и пак му текна носа! Вече не знам какво да правя.Давам един куп капки и имуностимуланти и полза никаква.

Общи условия

Активация на акаунт